malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Noiembrie 2012

@kedi
Ja Ci dziękuje za kolacje
Na dietę mozna sobie powiesić na lodówce jako slogan:
Frytki Majonez i Kakao
:rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  5 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to chyba, że nie grozi katastrofą to się skuszę

BARDZO BARDZO BARDZO polecam korund! zamówiłam już dawno temu, stosowałam regularnie przez 2 miesiące(2-3 razy w tygodniu), mieszałam z żelem hialuronowym i jak zwykłym peelingiem mechanicznym. po 1 miesiącu już widziałam dużą poprawę, z tym, że ja miałam płaską.
i do tego tonik z kwasem PHA i moja cera odżyła
Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012

bo padne :hahaha:

:crylol:

nie no nie moge :D

Babsy
Babsy
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no do Ciebie

aaaaa :D hehe zapomnialam juz :) tyle ze teraz ja sie na dlugo nie wyrywam z domu w celach czysto "rozrywkowych", raczej zalatwiam co mam zalatwic i spadam do Mlodego ;)
Adidasowa
Adidasowa
  6 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Frytki, majonez i kakao

kedi
kedi: też mi się rzygać zachciało a przeczytałam to jak byłam w trakcie planowania kolacji

Mój żołądek nie ma nic przeciwko :mrgreen: pychotka :D

massacre
massacre: Na dietę mozna sobie powiesić na lodówce jako slogan: Frytki Majonez i Kakao

Co wy tu gadacie :D pyszna mieszanka:D
massacre
massacre
  6 Noiembrie 2012

Weź Adidasowa, nie lubie takich ludzi, co wpuchają w swój organizm tego typu śmieci i do tego dobrze wyglądają ;D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  6 Noiembrie 2012

A ja sobie zrobiłam tortille i nażarłam się jak świnia:)

massacre
massacre
  6 Noiembrie 2012

Ja miałam dzisiaj ciapate żarcie :)

mirra20
mirra20
  6 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Ja miałam dzisiaj ciapate żarcie :)

tzn jakie
massacre
massacre
  6 Noiembrie 2012

To znaczy
Ryż
Peshwari Naan
Chicken Tikka Masala
:ziober2:

WiejskiRuchacz
WiejskiRuchacz
  6 Noiembrie 2012
massacre
massacre: massacre

Hejka. Wejdź na hajd do tematu 100 pytań i na 16 strone i tam Matizer pod pytaniem 66 wstawił fotkę jakiejś laski i czy ona nie jest trochę podobna do Ciebie z twarzy ? Bo miałem o to ostrą spine. :D Ja twierdzę, że tak, szczególnie kiedy Ty miałaś taki sam kolor włosów, błagam potwierdź.
massacre
massacre
  6 Noiembrie 2012

Oj Darek
Z kim miałeś o to spine?
Faktycznie, miałam dawno temu taki kolor włosów.
Z twarzy nie wiem, jeśli miałabym brać podobieństwo wszystkich dup z forum to chyba tak, minimalnie podobna bardziej do mnie niż do reszty :ninja:

Uznam to za komplement :rotfl:
i podziękuję ;D

massacre
massacre
  6 Noiembrie 2012

P.S. Mogłeś mi to na privie napisać, teraz wszystkie stąd bedą tam wbijać i badać podobieństwo

mirra20
mirra20
  6 Noiembrie 2012
massacre
massacre: To znaczy Ryż Peshwari Naan Chicken Tikka Masala

pewnie dobre, lubię ryż
Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012

zeszłam prawie na zawał ... ale jest dobrze XD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.