Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1622 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@kedi
Ja Ci dziękuje za kolacje
Na dietę mozna sobie powiesić na lodówce jako slogan:
Frytki Majonez i Kakao
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
BARDZO BARDZO BARDZO polecam korund! zamówiłam już dawno temu, stosowałam regularnie przez 2 miesiące(2-3 razy w tygodniu), mieszałam z żelem hialuronowym i jak zwykłym peelingiem mechanicznym. po 1 miesiącu już widziałam dużą poprawę, z tym, że ja miałam płaską.
i do tego tonik z kwasem PHA i moja cera odżyła
Weź Adidasowa, nie lubie takich ludzi, co wpuchają w swój organizm tego typu śmieci i do tego dobrze wyglądają ;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ja miałam dzisiaj ciapate żarcie :)
To znaczy
Ryż
Peshwari Naan
Chicken Tikka Masala
Hejka. Wejdź na hajd do tematu 100 pytań i na 16 strone i tam Matizer pod pytaniem 66 wstawił fotkę jakiejś laski i czy ona nie jest trochę podobna do Ciebie z twarzy ? Bo miałem o to ostrą spine. :D Ja twierdzę, że tak, szczególnie kiedy Ty miałaś taki sam kolor włosów, błagam potwierdź.
Oj Darek
Z kim miałeś o to spine?
Faktycznie, miałam dawno temu taki kolor włosów.
Z twarzy nie wiem, jeśli miałabym brać podobieństwo wszystkich dup z forum to chyba tak, minimalnie podobna bardziej do mnie niż do reszty
Uznam to za komplement
i podziękuję ;D