malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zeszłam prawie na zawał ...

Why? d83dde31
Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012

bo mi mama chciała zużyć mój szampon którego już nie ma w sklepach :O

styka51
styka51
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo mi mama chciała zużyć mój szampon którego już nie ma w sklepach :O

Hahahhahaha :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Noiembrie 2012

@Bayje
Następnym razem zastanów sie dwa razy zanim zaczniesz coś ćpać ;D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012

o jestem na kompie to sprawdze czy ten szampon jest jeszcze w sprzedaży ... O_o

Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Następnym razem zastanów sie dwa razy zanim zaczniesz coś ćpać ;D

dlaczego ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mirra20
mirra20
  6 Noiembrie 2012

a ja jutro do dermatologa i jak nie będzie żadnych przeciwwskazań zapisuję się do kosmetyczki na kwasy:D

massacre
massacre
  6 Noiembrie 2012

@Bayje
Jak to dlaczego
Prawie zawał, potem ale dobrze... Tekst przypomina słowa uzaleznionego od heroiny :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kedi
kedi
  6 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Na dietę mozna sobie powiesić na lodówce jako slogan:

na mnie większe wrażenie zrobiłoby zdjęcie tych trzech produktów razem.

znacie przepis na dobre risotto? albo na danie z ryżem i kurczakiem
kedi
kedi
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o jestem na kompie to sprawdze czy ten szampon jest jeszcze w sprzedaży ... O_o

XD co to za cudowny szampon? XD
WiejskiRuchacz
WiejskiRuchacz
  6 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Oj Darek Z kim miałeś o to spine?

Z tym żartowałem, napisałem tak, żeby nadać powagi tej sytuacji. :D Po prostu jak zobaczyłem to zdjęcie od razu o Tobie pomyślałem i już wczoraj chciałem Cię tam ściągnąć, ale już Cie nie było. :/

massacre
massacre: Z twarzy nie wiem, jeśli miałabym brać podobieństwo wszystkich dup z forum to chyba tak, minimalnie podobna bardziej do mnie niż do reszty

Dzięki, bo często widzę podobieństwa przypadkowych dziewczyn do forumowiczek i jak im później o tym piszę, to mało która się ze mną zgadza. :/

massacre
massacre: Uznam to za komplement i podziękuję ;D

Czemu komplement ? Ona ładna jest ?

massacre
massacre: P.S. Mogłeś mi to na privie napisać, teraz wszystkie stąd bedą tam wbijać i badać podobieństwo

Wolę do Ciebie nie pisać PW, poza tym wczoraj właśnie bylem na Twoim profilu, żeby sprawdzić czy jesteś i masz w statusie, że nie odpisujesz na PW. :rotfl:
pijana
pijana
  6 Noiembrie 2012
kedi
kedi: dobre risotto

Osobiście lubię z groszkiem i pieczarkami, do tego trochę cebuli, czosnku, wina, na wierzch parmezan. Ale jak to zrobić to nie wiem, mama robi, a nie ma jej w domu i prędko nie będzie... W sumie jak znajdziesz jakiś przepis na risotto to do tego dojdziesz, o ile oczywiście lubisz w/w składniki :-)
kedi
kedi
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Osobiście lubię z groszkiem i pieczarkami, do tego trochę cebuli, czosnku, wina, na wierzch parmezan. Ale jak to zrobić to nie wiem, mama robi, a nie ma jej w domu i prędko nie będzie... W sumie jak znajdziesz jakiś przepis na risotto to do tego dojdziesz, o ile oczywiście lubisz w/w składniki :-)

no właśnie, jeśli chodzi o ryż to nigdy nic za bardzo nie robiłam, a mam ochotę. po dłuższej chwili wybrałam to: http://kotlet.tv/risotto-smietankowe-z-kurczakiem
w ogóle moja kolezanka zrobiła z tej strony ciasto miodowo krówkowe, masakra :zakochany:
Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012
kedi
kedi: XD co to za cudowny szampon? XD

massacre
massacre
  6 Noiembrie 2012

@Darek
kwestia gustu, dla mnie ładna.
Nie odpisuje na PW ludziom spoza forum, fapaczom piszącym teksty typu hej, co tam?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.