Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1623 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
@Bayje
Następnym razem zastanów sie dwa razy zanim zaczniesz coś ćpać ;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a ja jutro do dermatologa i jak nie będzie żadnych przeciwwskazań zapisuję się do kosmetyczki na kwasy:D
@Bayje
Jak to dlaczego
Prawie zawał, potem ale dobrze... Tekst przypomina słowa uzaleznionego od heroiny
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Z tym żartowałem, napisałem tak, żeby nadać powagi tej sytuacji. :D Po prostu jak zobaczyłem to zdjęcie od razu o Tobie pomyślałem i już wczoraj chciałem Cię tam ściągnąć, ale już Cie nie było. :/
massacre: Z twarzy nie wiem, jeśli miałabym brać podobieństwo wszystkich dup z forum to chyba tak, minimalnie podobna bardziej do mnie niż do reszty
Dzięki, bo często widzę podobieństwa przypadkowych dziewczyn do forumowiczek i jak im później o tym piszę, to mało która się ze mną zgadza. :/
Czemu komplement ? Ona ładna jest ?
massacre: P.S. Mogłeś mi to na privie napisać, teraz wszystkie stąd bedą tam wbijać i badać podobieństwo
Wolę do Ciebie nie pisać PW, poza tym wczoraj właśnie bylem na Twoim profilu, żeby sprawdzić czy jesteś i masz w statusie, że nie odpisujesz na PW.

Osobiście lubię z groszkiem i pieczarkami, do tego trochę cebuli, czosnku, wina, na wierzch parmezan. Ale jak to zrobić to nie wiem, mama robi, a nie ma jej w domu i prędko nie będzie... W sumie jak znajdziesz jakiś przepis na risotto to do tego dojdziesz, o ile oczywiście lubisz w/w składniki :-)
Konto usunięte: Osobiście lubię z groszkiem i pieczarkami, do tego trochę cebuli, czosnku, wina, na wierzch parmezan. Ale jak to zrobić to nie wiem, mama robi, a nie ma jej w domu i prędko nie będzie... W sumie jak znajdziesz jakiś przepis na risotto to do tego dojdziesz, o ile oczywiście lubisz w/w składniki :-)
no właśnie, jeśli chodzi o ryż to nigdy nic za bardzo nie robiłam, a mam ochotę. po dłuższej chwili wybrałam to: http://kotlet.tv/risotto-smietankowe-z-kurczakiem
w ogóle moja kolezanka zrobiła z tej strony ciasto miodowo krówkowe, masakra