malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  30 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jutro jade na uczelnie

a ja do pracy:/
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Noiembrie 2012

A ja na kręgle :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  30 Noiembrie 2012

A ja z okazji Andrzejek pojechałam do sklepu, kupiłam wino, zrobiłam żarcie i napisałam Mankowi, że za godzinę będę i niech się ogarnie. Przyjechałam, a on w garażu pijany z kumplami.
Po prostu...

asexualna
asexualna
  30 Noiembrie 2012
styka51
styka51: A ja z okazji Andrzejek pojechałam do sklepu, kupiłam wino, zrobiłam żarcie i napisałam Mankowi, że za godzinę będę i niech się ogarnie. Przyjechałam, a on w garażu pijany z kumplami. Po prostu...

:rotfl: a miało być ruchanie
styka51
styka51
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a miało być ruchanie

Nosz kurde, lepiej bym tego nie ujęła :ninja:
madzia2143
madzia2143
  1 Decembrie 2012

ja spędzałam andrzejki z nutellą po robocie i z gorączką.
Potem zapomniałam wziąć tabletkę nasenną i miałam po nocy, teraz czuję się jak zombie a muszę jechać na targ a potem do szkoły :zonk: dodam, że nie mam w domu żadnej polopiryny, czosnku i innych cytryn by jakoś się ogarnąć.

Informacjonistka
Informacjonistka
  1 Decembrie 2012

Uwaga, uwaga, co można kupić trzyletniej dziewczynce z okazji Mikołaja? Dodam, że ta bardzo mała, inteligentna osóbka jest moją siostrą.

JuIia
JuIia
  1 Decembrie 2012

Dobra przyjechałam po poradę, jako że święta ipt chce mamie kupić to:

bo wiem, że lubi się bawić cieniami. Teraz tylko pytanie czy będzie to dobry prezent, jakościowo..mimo że to sephora to zawsze gdzies może byc jakieś ale :ninja:

styka51
styka51
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Informacjonistka

Ostatnio mój facet kupił swojej siostrzenicy (na 3 urodziny) czarną tablicę z kolorowymi kredami, a z drugiej strony jest biała tablica + mazaki. Majka jak się czegoś nauczy w przedszkolu, to potem bierze tablice i pokazuje mamie co robili. Jak dla mnie rozwija, no i większa frajda niż zwykła kartka papieru :D
Albo jakieś puzzle z większymi elementami, teraz są takie fajnie 3D :D
Kameleon
Kameleon
  1 Decembrie 2012
JuIia
JuIia: bo wiem, że lubi się bawić cieniami. Teraz tylko pytanie czy będzie to dobry prezent, jakościowo..mimo że to sephora to zawsze gdzies może byc jakieś ale

Prezent ma być prosto z serduszka a nie że droższy lepszy :nie:
asexualna
asexualna
  1 Decembrie 2012
styka51
styka51: styka51

Ważne info :policjant: tej Delphi nie powinno się obniżać obwodu, bo jest satynowy plus to dużomiseczkowy model.
Informacjonistka
Informacjonistka
  1 Decembrie 2012
styka51
styka51: czarną tablicę z kolorowymi kredami, a z drugiej strony jest biała tablica + mazaki.

Bardzo ciekawa opcja, mała uwielbia kolorować, zastanawiałam się, czy nie kupić jej pisaków do pisania po wannie - żeby umilić rozczesywanie jej uroczych loczków.

styka51
styka51: Jak dla mnie rozwija, no i większa frajda niż zwykła kartka papieru :D

Zdecydowanie, jestem przeciwnikiem kupowania biernych zabawek - typu barbie - przy których dziecko zabija czas. No, można powiedzieć, że rozwija wyobraźnię, ale od tego są książki.

Pogrzebie na allegro, może rzeczywiście coś mi wpadnie w oko, Mikołajki tuż tuż. :D
JuIia
JuIia
  1 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Prezent ma być prosto z serduszka a nie że droższy lepszy

Przynajmniej mnie stać, utrzymanku.
Kameleon
Kameleon
  1 Decembrie 2012
JuIia
JuIia: Przynajmniej mnie stać, utrzymanku.

Ja mamie kupiłem tukana drewnianego w klatce kupiłem kiedyś. Ale nie pamiętam czy rok czy 2 czy 3 lata temu. Ale fajny jest.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: biernych zabawek - typu barbie -

Wbrew pozorom nie są bierne.
Dziecko (w odpowiednim wieku) odtwarza zachowania zaobserwowane bawiąc się tymi lalkami.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.