Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1682 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
A ja na kręgle :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A ja z okazji Andrzejek pojechałam do sklepu, kupiłam wino, zrobiłam żarcie i napisałam Mankowi, że za godzinę będę i niech się ogarnie. Przyjechałam, a on w garażu pijany z kumplami.
Po prostu...
ja spędzałam andrzejki z nutellą po robocie i z gorączką.
Potem zapomniałam wziąć tabletkę nasenną i miałam po nocy, teraz czuję się jak zombie a muszę jechać na targ a potem do szkoły dodam, że nie mam w domu żadnej polopiryny, czosnku i innych cytryn by jakoś się ogarnąć.
Uwaga, uwaga, co można kupić trzyletniej dziewczynce z okazji Mikołaja? Dodam, że ta bardzo mała, inteligentna osóbka jest moją siostrą.
Dobra przyjechałam po poradę, jako że święta ipt chce mamie kupić to:
bo wiem, że lubi się bawić cieniami. Teraz tylko pytanie czy będzie to dobry prezent, jakościowo..mimo że to sephora to zawsze gdzies może byc jakieś ale
Ostatnio mój facet kupił swojej siostrzenicy (na 3 urodziny) czarną tablicę z kolorowymi kredami, a z drugiej strony jest biała tablica + mazaki. Majka jak się czegoś nauczy w przedszkolu, to potem bierze tablice i pokazuje mamie co robili. Jak dla mnie rozwija, no i większa frajda niż zwykła kartka papieru :D
Albo jakieś puzzle z większymi elementami, teraz są takie fajnie 3D :D
Bardzo ciekawa opcja, mała uwielbia kolorować, zastanawiałam się, czy nie kupić jej pisaków do pisania po wannie - żeby umilić rozczesywanie jej uroczych loczków.
Zdecydowanie, jestem przeciwnikiem kupowania biernych zabawek - typu barbie - przy których dziecko zabija czas. No, można powiedzieć, że rozwija wyobraźnię, ale od tego są książki.
Pogrzebie na allegro, może rzeczywiście coś mi wpadnie w oko, Mikołajki tuż tuż. :D