malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  29 Noiembrie 2012

Apropo Delphi :zakochany: ten gorset jest taki piękny. Brałabym , gdybym wiedziala jak dobierac rozmiar gorsetów. Tak jak stanika?

styka51
styka51
  29 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Delphi na żywo ładniejszy, Rhea troche jak zbroja lol

Właśnie w zdjęciu katalogowym Rhea wygląda według mnie ładniej, ale na zdjęciach balkonetkowych już Delphi dużo lepiej...
styka51
styka51
  29 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak jak stanika?

Wydaje mi się, że podobnie... w końcu obwód powinien być taki sam jak pod biustem (teoretycznie). A on wiązany jest czy jak? Kurde daj linka :D
asexualna
asexualna
  29 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Właśnie w zdjęciu katalogowym Rhea wygląda według mnie ładniej, ale na zdjęciach balkonetkowych już Delphi dużo lepiej...

Ja na żywo macałam : D i tak jak już napisałam - Rhea jak zbroja. Jakaś taka mało plastyczna, na balkonetce też to widać właśnie.
styka51
styka51
  29 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja na żywo macałam : D

O kurde :D
Zazdroszczę :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Jakaś taka mało plastyczna, na balkonetce też to widać właśnie.

Też widzę, na dodatek same mniejsze rozmiary...
asexualna
asexualna
  29 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Wydaje mi się, że podobnie... w końcu obwód powinien być taki sam jak pod biustem (teoretycznie). A on wiązany jest czy jak? Kurde daj linka :D

Zapinany na haftki na całej długości :ninja: http://allegro.pl/listing.php/search?category=75998&sg=0&string=masquerade+delphi na allegro?
asexualna
asexualna
  29 Noiembrie 2012
styka51
styka51: O kurde :D Zazdroszczę :D

A ta Delphi to takie piękne hafty ma ech, sie rozmarzyć można. Stanik też bym chciała, ale NIGDZIE juz nie ma mojego rozmiaru.

styka51
styka51: Też widzę, na dodatek same mniejsze rozmiary...

No to wybór jeden :rotfl:
styka51
styka51
  29 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na allegro?

Nie... do stronki, żebym go obejrzeć mogła.

Konto usunięte
Konto usunięte: Zapinany na haftki na całej długości

Kurde... i to jest zagawozdka.

Konto usunięte
Konto usunięte: A ta Delphi to takie piękne hafty ma ech, sie rozmarzyć można. Stanik też bym chciała, ale NIGDZIE juz nie ma mojego rozmiaru.

A jaki masz?
Ja za te 160 zł znalazłam i się czaję, bo miałąm 150 max przeznaczyć, a tu jeszcze przesyłka.

Konto usunięte
Konto usunięte: No to wybór jeden

A sumie racja.
A o Comeximach możesz coś powiedzieć?
styka51
styka51
  29 Noiembrie 2012

A konkretnie o tym comeximie myślę:
http://www.comexim.pl/plunge/187-biustonosz-carmen.html

asexualna
asexualna
  29 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Nie... do stronki, żebym go obejrzeć mogła.

Nie ma już :ninja: teraz zrobili nową brzydką Delphi http://www.panache-lingerie.com/masquerade-lingerie/collection/21540774/Basque

styka51
styka51: Kurde... i to jest zagawozdka.

No właśnie, jakby był wiązany to bym sie nie zastanawiala jaki rozmiar : D ech

styka51
styka51: A jaki masz? Ja za te 160 zł znalazłam i się czaję, bo miałąm 150 max przeznaczyć, a tu jeszcze przesyłka.

65FF/65G, różnie bywa. Jeszcze nigdzie nie widziałam, nawet na ebayu.

styka51
styka51: A sumie racja. A o Comeximach możesz coś powiedzieć?

Tak, mam dwa :ziober2: fajny myk robią na życzenie, jak sie napisze w komentarzu do zamowienia "obniżone miski" to robią je niższe na zamówienie.
kozakprzezneta695
kozakprzezneta695
  29 Noiembrie 2012

na co czekacie?kupujcie a potem licze na fotkę w outfitach

asexualna
asexualna
  29 Noiembrie 2012
styka51
styka51: A konkretnie o tym comeximie myślę: http://www.comexim.pl/plunge/187-biustonosz-carmen.html

Wiesz, comeximy dziwne troszke są, ja musiałam sobie miske o jedną zawyżyć i zawsze odstaje mostek. Choć dekolt robią najlepszy z moich wszystkich staników :woot:
styka51
styka51
  29 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz zrobili nową brzydką Delphi http://www.panache-lingerie.com/masquerade-lingerie/collection/21540774/Basque

Faktycznie brzydsza -,-

Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie, jakby był wiązany to bym sie nie zastanawiala jaki rozmiar : D ech

Kurde...byś musiała znaleźć na internetach kogoś kto ma i się zapytać:D

Konto usunięte
Konto usunięte: 65FF/65G, różnie bywa. Jeszcze nigdzie nie widziałam, nawet na ebayu.

;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, mam dwa fajny myk robią na życzenie, jak sie napisze w komentarzu do zamowienia "obniżone miski" to robią je niższe na zamówienie.

Oooo :d To mam zapytanie :D
Dobre są jakościowo? Rozciągają się albo coś?
styka51
styka51
styka51
  29 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz, comeximy dziwne troszke są, ja musiałam sobie miske o jedną zawyżyć i zawsze odstaje mostek. Choć dekolt robią najlepszy z moich wszystkich staników

Widze właśnie po ich rozmiarówce. Bo tu mam 60 GG, a u nich 65 HH -,-
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.