(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: Jak sobie powiększyłem to zwróciłem na to uwagę, myślałem na początku, że masz tak pewną rękę, że te drugie jest tuszem walnięte - szybkie krechy, ale widać, że komp :D. Mimo wszystko wolę manualne rysunki, dlatego pierwszy zdecydowanie bardziej mi się spodobał :).
Konto usunięte: Nie pisz mi o tym, boję się że ukryty oddział samurajów dr. Fukudy zrobi mi wjazd na dom :C.
Ja jestem nindżą
WilczeLyko
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: Też wolałam manualne zwłaszcza tuszem.
http://i47.tinypic.com/rm2vzd.jpg tu np, ale to jakies gówno.
O matko, w życiu bym czegoś takiego nie narysował tuszem ;o. Wszystkie próby kończyły się kleksami, więc doceniam cierpliwość w tworzeniu .
Konto usunięte: Ja jestem nindżą
Prove it!
asexualna
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: O matko, w życiu bym czegoś takiego nie narysował tuszem ;o. Wszystkie próby kończyły się kleksami, więc doceniam cierpliwość w tworzeniu .
To akurat było szybkie
Konto usunięte: Prove it!
Spytaj dr. Fukudy.
WilczeLyko
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: To akurat było szybkie
Tym bardziej podziwiam! Tusz to dla mnie lepka, wstrętna substancja, której nie da się okiełznać, antymateria wzbudzająca grozę i drżenie rąk, wysublimowane zło, które tylko czyha, by syrnąć kleksem na prawie ukończony rysunek :C.
Konto usunięte: Spytaj dr. Fukudy.
Tata Marcina powiedział, że Marcin powiedział, że dr. Fukuda powiedział, że opiłaś się za dużo sake i zmyślasz!
asexualna
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: Tym bardziej podziwiam! Tusz to dla mnie lepka, wstrętna substancja, której nie da się okiełznać, antymateria wzbudzająca grozę i drżenie rąk, wysublimowane zło, które tylko czyha, by syrnąć kleksem na prawie ukończony rysunek :C.
Nigdy nie zrobił mi sie kleks
hmm teraz troche inne rzeczy robie tuszem, na grafikę muszę.
Konto usunięte: Tata Marcina powiedział, że Marcin powiedział, że dr. Fukuda powiedział, że opiłaś się za dużo sake i zmyślasz!
Nie..
WilczeLyko
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: Nigdy nie zrobił mi sie kleks
hmm teraz troche inne rzeczy robie tuszem, na grafikę muszę.
Mi się nie raz zrobił, ale mały wtedy jeszcze byłem i nie kontrolowałem ;D.
Ale architektura czy krajobrazy?
Konto usunięte: Nie..
Przykro mi..
asexualna
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: Mi się nie raz zrobił, ale mały wtedy jeszcze byłem i nie kontrolowałem ;D.
Ale architektura czy krajobrazy?
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
27 Noiembrie 2012
massacre: Magda Twoj kocur boski
Konto usunięte: podbijam, zagłaskałabym na śmierć
Dzięki, ale jak pisałam mój nie jest, chociaż wiele czasu z nim spędzam i tak ;D.
Co do głaskania to owszem, jak ma humor można go wytarmosić.
Konto usunięte: O jezu..nie mów, że nawet własny kot Cię nie toleruje . To czysty coon? ;>, pytam bo jakiś mniejszy mi się wydał od kotów mojego znajomka. Jak Cię na gg złapię to Ci pokażę flagowego kota, o którym piszę, imienia nie mogę podać bo to champion i łatwo właściciela będzie poznać, a to tylko internety ;p.
Nie wiem czy czysty w sumie, rodowodu nie ma. Jednak widziałam jego rodziców i wyglądali jak coony. A Alex pewnie jeszcze urośnie, w sumie jest dość młody, a te koty dorosłe się stają jakoś później niż inne. W każdym razie ponoć wszystkie cechy coona ma ;D.
WilczeLyko
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: projektowanie graficzne raczej
Zupełnie nie moja branża, nie wiem, nie orientuję się, z projektowania to ja tylko projektor włączyć potrafię . Co to znaczy? .
Konto usunięte: zniszczyles mi zycie :(
To oszustwo wobec dr. Fukudy zniszczyło Ci życie! Oszustwo było karane chłostą, ale jako honorowy obywatel Okinawy, powinnaś popełnić seppuku..
WilczeLyko
27 Noiembrie 2012
MaqdaIena: Nie wiem czy czysty w sumie, rodowodu nie ma. Jednak widziałam jego rodziców i wyglądali jak coony. A Alex pewnie jeszcze urośnie, w sumie jest dość młody, a te koty dorosłe się stają jakoś później niż inne. W każdym razie ponoć wszystkie cechy coona ma ;D.
Czy czysty czo czuć gołym nosem . Być może urośnie, nie wiem jak długo rosną coony, ale generalnie kot dopiero gdzieś chyba w wieku dwóch lat jest normalnej budowy , ale to przypuszczenie tylko, tak było z moimi dachowcami ;p.
asexualna
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: Zupełnie nie moja branża, nie wiem, nie orientuję się, z projektowania to ja tylko projektor włączyć potrafię . Co to znaczy?
projektowanie roznych grafik, pod wzgledem kompozycji i technicznego wykonania.
Konto usunięte: To oszustwo wobec dr. Fukudy zniszczyło Ci życie! Oszustwo było karane chłostą, ale jako honorowy obywatel Okinawy, powinnaś popełnić seppuku..
Nóż do seppuku juz idzie gołębiem pocztowym z Okinawy :(
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: Czy czysty czo czuć gołym nosem . Być może urośnie, nie wiem jak długo rosną coony, ale generalnie kot dopiero gdzieś chyba w wieku dwóch lat jest normalnej budowy , ale to przypuszczenie tylko, tak było z moimi dachowcami ;p.
eM, jaki ma dobry humor dzisiaj, hoho.
Ja tam też nie znam dokładnego przedziału, kiedy są już w pełni dorosłe, ale ponoć Alex jest nadal kociakiem ;D.
W ogole tu i na gadu piszemy o tym samym, ale bez sensu .
asexualna
27 Noiembrie 2012
MaqdaIena: Ja tam też nie znam dokładnego przedziału, kiedy są już w pełni dorosłe, ale ponoć Alex jest nadal kociakiem ;D.
Coony rosną do 4 roku życia
WilczeLyko
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: projektowanie roznych grafik, pod wzgledem kompozycji i technicznego wykonania.
Gadasz jak jakiś informatyk co na randce rzuca całkami, ale okej, powiedzmy, że zrozumiałem .
Konto usunięte: Nóż do seppuku juz idzie gołębiem pocztowym z Okinawy :(
Wystarczy, jak przebijesz się resorem z toyoty corolli 87, też japońska stal :C.
asexualna
27 Noiembrie 2012
Konto usunięte: Gadasz jak jakiś informatyk co na randce rzuca całkami, ale okej, powiedzmy, że zrozumiałem .
różnica jest taka, że nie ma randki
Konto usunięte: Wystarczy, jak przebijesz się resorem z toyoty corolli 87, też japońska stal :C.