malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  28 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jako, że od 3 nie śpię wpadłam zapytać co tu słychać?:D:D:D:D:D

Stwierdzam, że nudy. A co Ty o 3 robisz? ^^
Mało Cię tu ostatnio ...
pijana
pijana
  28 Noiembrie 2012

Brakło mi 0,19 do stypendium naukowego, super :zonk: Myślałam, że się tam poryczę. Gdybym w zeszłym roku wiedziała jaka będzie wymagana średnia tobym przycisnęła... A tak to chu :zonk: Myślałam, że się poryczę na środku miasta.

styka51
styka51
  28 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Brakło mi 0,19 do stypendium naukowego, super

Ja nawet w tym roku nie myślalam o stypendium. Kiedyś było tak, że dostawali wszyscy z średnią 4,5 i wyżej. A teraz 10 % z całego instytutu (?) czyli oprócz mojej pedagogiki wczesnoszkolej z przedszkolną, dochodzi pedagogika z jęz. angielskim i edukacja artystyczna. Nie ma szans :]
Gad
Gad
  28 Noiembrie 2012

Styka w majty sobie sika hehe :zabawa:

pijana
pijana
  28 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Ja nawet w tym roku nie myślalam o stypendium. Kiedyś było tak, że dostawali wszyscy z średnią 4,5 i wyżej. A teraz 10 % z całego instytutu (?) czyli oprócz mojej pedagogiki wczesnoszkolej z przedszkolną, dochodzi pedagogika z jęz. angielskim i edukacja artystyczna. Nie ma szans :]

U nas właśnie też tak było, dawali z urzędu, na pierwszym roku się nie załapałam, teraz złożyłam wniosek i taki uj :zonk: Byłoby 250 zł miesięcznie...
madzia2143
madzia2143
  28 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłoby 250 zł miesięcznie...

i by nie trzeba było tyrać w Re.. ;P głowa do góry, taki los ;/ mnie też zabrakło do stypedium zanim poszłam na urlop dziekański, tylko ja startowałam do socjalnego i dochód na osobę przekroczył 15zł bodajże :zonk:
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  28 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Stwierdzam, że nudy. A co Ty o 3 robisz? ^^ Mało Cię tu ostatnio ...

No właśnie widze, ze hoynia.. Mało no.. nie mam czasu ostatnio na nic. Dramat :|
Jakies plotki masz do sprzedania?:D cos ciekawego sie wydarzyło na forumie?:D:D
Babsy
Babsy
  28 Noiembrie 2012

Mi parę lat temu ucieli 500 zł zasiłku na naukę bo po waloryzacji miałam o 3 zł za dużo renty:zonk: także łącze się w bólu:-[

kedi
kedi
  29 Noiembrie 2012

dawał ktoś z Was kiedykolwiek korki?

Gad
Gad
  29 Noiembrie 2012
kedi
kedi: dawał ktoś z Was kiedykolwiek korki?

Ja :zabawa:
kedi
kedi
  29 Noiembrie 2012
Gad
Gad: Ja

gdzie najlepiej się ogłosić? bo myślę nad rozkręceniem biznesu.
styka51
styka51
  29 Noiembrie 2012
kedi
kedi: dawał ktoś z Was kiedykolwiek korki?

Maryjka dawała na bank ;)
Gad
Gad
  29 Noiembrie 2012
kedi
kedi: gdzie najlepiej się ogłosić? bo myślę nad rozkręceniem biznesu.

Zależy na jakim poziomie chcesz dawać te korki.
A może by tak szkoły, internety, tablicepl, gumtree i inne anonse oraz przystanki nieopodal szkół .
Z czego te korki?
styka51
asexualna
asexualna
  29 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Dziewczyny... który brać: http://moda.allegro.pl/masquerade-rhea-bandeau-black-28gg-60gg-i2812547113.html czy http://moda.allegro.pl/15-masquerade-delphi-charcoal-60gg-28gg-nowy-i2832796762.html ?

Delphi na żywo ładniejszy, Rhea troche jak zbroja lol :zabawa:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.