malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Decembrie 2012

ja tam jakbym miala corke to bym jej kupowala barbie :mrgreen:
@Informacjonistka:
najlepiej to przejdz sie do jakiegos sklepu z zabawkami i zobacz co proponuja dla dziewczynek od lat 3 i co myslisz by sie spodobalo Twojej siostrze :)

moj mlody np. wybral sobie taki express do kawy (zdjecie z nata):

madzia2143
madzia2143
  2 Decembrie 2012
JuIia
JuIia: bo wiem, że lubi się bawić cieniami. Teraz tylko pytanie czy będzie to dobry prezent, jakościowo..mimo że to sephora to zawsze gdzies może byc jakieś ale

jak dla mnie super, ile to cudo kosztuje?:?
madzia2143
madzia2143
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wybral sobie taki express do kawy (zdjecie z nata)

masakra jakie teraz dzieci mają pomysły (producenci zresztą też). Syn mojej sąsiadki wymarzył sobie odkurzacz, zaproponowałam jej by kupiła mu prawdziwy, przynajmniej się na coś przyda, a ona na to że już próbowała i niestety prawdziwym się bawić nie chce :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Decembrie 2012

za naszych czasów takich zabawek nie było :ninja:

agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: masakra jakie teraz dzieci mają pomysły (producenci zresztą też). Syn mojej sąsiadki wymarzył sobie odkurzacz, zaproponowałam jej by kupiła mu prawdziwy, przynajmniej się na coś przyda, a ona na to że już próbowała i niestety prawdziwym się bawić nie chce

:rotfl: moj zawsze chce pomagac przy odkurzaniu :D
ale taki normalny odkurzacz za ciezki dla niego :nie:
ale moim zdaniem fajnie ze sie bawi czyms, czego normalnej wersji bedzie uzywal bedac doroslym :D taki trening :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: za naszych czasów takich zabawek nie było

niestety :(
styka51
styka51
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ważne info tej Delphi nie powinno się obniżać obwodu, bo jest satynowy plus to dużomiseczkowy model.

Obwodu nie zaniżam i tak mam 64 :lol:
Ale teraz z tą miską mnie przestraszyłaś :and: Pewnie będę musiała wymienić.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  2 Decembrie 2012
styka51
styka51: A ja z okazji Andrzejek pojechałam do sklepu, kupiłam wino, zrobiłam żarcie i napisałam Mankowi, że za godzinę będę i niech się ogarnie. Przyjechałam, a on w garażu pijany z kumplami. Po prostu...

:rotfl:
Serio, współczuję. Ja bym go tam zostawiła, żarcie i flaszkę pod pachę, do domu i omnomnom. A na drugi dzień niech się tłumaczy. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Uwaga, uwaga, co można kupić trzyletniej dziewczynce z okazji Mikołaja? Dodam, że ta bardzo mała, inteligentna osóbka jest moją siostrą.

Tablica, o której wspomniała styka51 jest bardzo ciekawym rozwiązaniem. Może jakieś książeczki edukacyjne które mogłaby brać do kąpieli - jakieś nowe słowa, odgłosy zwierząt, kolory, itd. Zabawkę z Fisher Price - jest bodajże jakiś edukacyjny misio i jeżeli ściśnie mu łapkę albo ucho, to odzywa się głos jaka to "część ciała" zabawki; pudełko/garnuszek z otworami o różnych kształtach i odpowiadające im klocki które trzeba w te otwory powkładać. Mówię to, co zauważyłam w reklamach, sama ani trochę nie orientuję się w prezentach dla maluchów. :ninja: Pluszaka z ulubionej kreskówki? :D Chociaż to mały hardkor, wygrzebać taką na 3-4 dni przed Mikołajem. :P
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Decembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Zabawkę z Fisher Price - jest bodajże jakiś edukacyjny misio i jeżeli ściśnie mu łapkę albo ucho, to odzywa się głos jaka to "część ciała" zabawki; pudełko/garnuszek z otworami o różnych kształtach i odpowiadające im klocki które trzeba w te otwory powkładać.

to jest dla dzieci od 6 miesiecy
JuIia
JuIia
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak dla mnie super, ile to cudo kosztuje?:?

169 zł, mało jak na taki produkt :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  2 Decembrie 2012

Przygotowania do fryzury :rotfl:

kedi
kedi
  2 Decembrie 2012

dziewczyny wiecie może gdzie kupić drapaczkę, taką do plecków? może być jakakolwiek, zależy mi jedynie żeby nie był to internet, bo potrzebuje na JUŻ.

Kiniowska
Kiniowska
  2 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest dla dzieci od 6 miesiecy

:lol2:
Ok, to tej propozycji nie podawałam. :D Prawie w ogóle nie kupuję małym dzieciom prezentów, to mi się nasunęło na myśl i "a niech tam, napiszę".
kedi
kedi: dziewczyny wiecie może gdzie kupić drapaczkę, taką do plecków? może być jakakolwiek, zależy mi jedynie żeby nie był to internet, bo potrzebuje na JUŻ.

Rozejrzyj się po chińskich sklepach, jakichś "Wszystko za 2,50/5zł". :)
JuIia
JuIia
  2 Decembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Rozejrzyj się po chińskich sklepach, jakichś "Wszystko za 2,50/5zł". :)

Albo na krupówkach :ninja:
Kiniowska
Kiniowska
  2 Decembrie 2012
JuIia
JuIia: Albo na krupówkach

Są tam takie? :D Nie pamiętam, diabelnie dawno byłam. :(
asexualna
asexualna
  3 Decembrie 2012
styka51
styka51: Obwodu nie zaniżam i tak mam 64

Wziełaś 60, więc zaniżyłaś :rotfl:
ale może bedzie Ci pasować.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.