malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  6 Decembrie 2012

ok, rozumiem. chodzi ci o omlet.
znalazłam przepis na serowe knedle, chyba stanie na knedlach.

Bayje
Bayje
  6 Decembrie 2012

chociaż dobrze, że mi przypomniałaś musze zjeść moją dawkę jogurtu naturalnego :D

mmaryja
mmaryja
  6 Decembrie 2012

też ostatnio miałam fazę na jogurt naturalny. jest obrzydliwy, ale miałam taką ochotę, że siedziałam i jadłam:and: nawet dzisiaj kupiłam sobie kolejny bo testuje wszystkie firmy;) nie jadłam czegoś takiego od dobrych 5 lat, więc jak się dorwałam to jak szczerbaty do chleba

Bayje
Bayje
  6 Decembrie 2012

no ja akurat teraz jem bo mam okres a w czasie okresu wole takie lżejsze rzeczy :D

mmaryja
mmaryja
  6 Decembrie 2012

a ja jem bo chyba mój pasożyt ma większą ochotę niż ja;)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Decembrie 2012

Dobry jest twaróg z ananasem :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  6 Decembrie 2012

Kameleon jest miły. :zakochany:

razotka
razotka
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też ostatnio miałam fazę na jogurt naturalny. jest obrzydliwy, ale miałam taką ochotę, że siedziałam i jadłam nawet dzisiaj kupiłam sobie kolejny bo testuje wszystkie firmy;) nie jadłam czegoś takiego od dobrych 5 lat, więc jak się dorwałam to jak szczerbaty do chleba

ja też generalnie nie przepadam za naturalnymi jogurtami ale w połączeniu z jakąś owsianką z dodatkami truskawek itp da się znieść :)
Abaddon
Abaddon
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kameleon jest miły.

Najwidoczniej prócz barw, zmienia również zachowanie d83ddc46
Masz dobry wpływ na...nie :zabawa:
Abaddon
Abaddon
  6 Decembrie 2012

@massacre:
W tv zapowiadają w Anglii zimę stulecia. Masz info potwierdzające?

madzia2143
madzia2143
  6 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: W tv zapowiadają w Anglii zimę stulecia.

też to słyszałam. Niby obejmie to całą Europę Zachodnią :ninja: w zeszłym roku u nas były mega mrozy, ciekawe jak będzie teraz...
Bayje
Bayje
  6 Decembrie 2012

ja słyszałam, że w Polsce ma być zima bardzo mroźna w styczniu i to na bardzo krótko ...

madzia2143
madzia2143
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja słyszałam, że w Polsce ma być zima bardzo mroźna w styczniu i to na bardzo krótko ...

jakoś przezyję, 2 lata temu postanowiłam że bardziej zależy mi na cieple niż na wyglądzie i postanowiłam zakupić trekingi i kurtkę na stok :ziober2: i nie żałuję :tak:
Abaddon
Abaddon
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też to słyszałam.

Również mieszkasz na Wyspach?

Konto usunięte
Konto usunięte: w zeszłym roku u nas były mega mrozy, ciekawe jak będzie teraz...

Nie pamiętam by było srogo zeszłej zimy, a zmarzlak jestem niesamowity :/
W sumie to ze mną tak jest, za zimno źle, za gorąco również, nie dogodzisz marudzie ;D
Lecz i tak ogólnie cieszę się, że zamieszkujemy taki region w którym mamy różne pory roku, każda z nich dodaje uroku :P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Decembrie 2012

@Abaddon

Potwierdzam prosto z Londynu, że dzisiaj zamarzałam.
Śniegu w stolicy jednak brak, ale szron o 6 rano na aucie jest.
Wprowadzili do sprzedaży opony zimowe, to znak, że coś sie dzieje :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.