Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1689 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
W Gdańsku w nocy ponoć -16 stopni, odzwyczaiłam sie i chyba bym umarła w takich temperaturach
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
nie, nie. Mama mi mówiła o tym że Europa Zachodnia ma mieć miazgę do potęgi jeśli chodzi o zimę.
ja pamiętam bardzo dobrze

jestem tego samego zdanai :)
akurat do owsianki robię sobie mleko z nerkowców, ale może spróbuję jak znowu mnie najdzie.
ananasa ostatnio kupiłam i był strasznie niedobry i trochę się na razie zraziłam, a badziewia z puszce nie jadam.
zeszła zima nie była aż taka zła. było sucho, nie za bardzo zimno. ta też może odpuścić, ale następna, mam nadzieję, że będzie hardcore

@madzia
Tutaj jak jest -2 to jest katastrofa, wiec kij wie, co to za zima bedzie :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@maryjka
W iPhone sie dodała w takim razie :D
Choc do tej pory temperaturę pokazywał idealnie w relacjach z tatą i teściowa :)
Czyli realne jest, że w nocy spadnie do - kilkunastu
@Abaddon, kilka lat temu nie było czegoś takiego jak opony zimowe, wiec jest postęp :D
Ciekawe, o tym nie słyszałem (muszę zmienić kanał informacyjny) xD
Podbijam, Info od Pomorzanina ^^
Brakło temperatury...ciała