malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  6 Decembrie 2012
Babsy
Babsy: teraz juz niestety wrocilam na dobre do nalogu.

Ojojojojoj :and:
Nie dobrze... Kurde jak ja fajek nie lubię czuć. I tyle pieniędzy na to idzie... Same minusy.
Babsy
Babsy
  6 Decembrie 2012
styka51
styka51: Ojojojojoj Nie dobrze... Kurde jak ja fajek nie lubię czuć. I tyle pieniędzy na to idzie... Same minusy.

czulam sie ostanio jak niepalaca, kiedy braklo mi fajek i wzielam od tesciowej niebieskiego ld- autentycznie chcialo mi sie rzygac jak skonczylam palic, ble. nie ma jak mentole ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Decembrie 2012

@Abaddon
Jak sobie radzili?
Wszystko było pozamykane, łącznie z metrem i autobusami. Na ulicach pustki jak w Resident Evil i wszyscy przymusowe wolne. Szkoły tez były pozamykane :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  6 Decembrie 2012
Babsy
Babsy: nie ma jak mentole ;)

Powiem Ci, że mnie też inne słabo się pali.
mmaryja
mmaryja
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Proszę uprzejmie, wystrój szałasu życzy sobie Pani w charakterze rustykalnym czy też miejskim?

Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie mogęęęe, ja to chyba tych fajek nie rzuce

weź sobie plastry naklejaj
Prinz
Prinz: dzisiaj pizdzilo!

to chyba u Ciebie!:p u mnie w podwarszawskiej wsi było pięknie, lekki wiaterek, ale przejściowy
styka51
styka51: z mandarynkami

o rany, zjadłabym:And:
kedi
kedi
  6 Decembrie 2012

a ja nie pale (już) i mnie nie ciągnie. a od alkoholu mam taki odrzut, że jak widze wódkę to mi automatycznie niedobrze. i bardzo dobrze! kasy mam więcej.

styka51
styka51
  6 Decembrie 2012
Babsy
Babsy: czulam sie ostanio jak niepalaca, kiedy braklo mi fajek i wzielam od tesciowej niebieskiego ld- autentycznie chcialo mi sie rzygac jak skonczylam palic, ble. nie ma jak mentole ;)

Mnie żadne nie jarają;p

Konto usunięte
Konto usunięte: o rany, zjadłabym

Wczoraj w Inter Marche były takie obleśnie, wygniecone jakieś, nie było z czego wybrać. A dziś takie ładnie, duże :d
styka51
styka51
  6 Decembrie 2012
kedi
kedi: a od alkoholu mam taki odrzut, że jak widze wódkę to mi automatycznie niedobrze.

Ja teeeeeż!
Jak ostatnio się schlałam to aż wstyd. Z dwiema koleżankami wypiłyśmy 0,7. Maniek musiał mi płaszcz i buty zakładać, do samochodu prowadzić i pasami przypinać. Po schodach do domu nie mogłam wejść. No masakra... i cała noc z głową w klozecie :and:
mmaryja
mmaryja
  6 Decembrie 2012
styka51
styka51: Wczoraj w Inter Marche były takie obleśnie, wygniecone jakieś, nie było z czego wybrać.

ja ostatnio w tesco(takim małym) chciałam kupić to nie były już ciałem stałym:and: a brokuł był tak zagrzybiony, że dziwiłam się, że sam jeszcze nie wyszedł
styka51
styka51
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja ostatnio w tesco(takim małym) chciałam kupić to nie były już ciałem stałym a brokuł był tak zagrzybiony, że dziwiłam się, że sam jeszcze nie wyszedł

Masakra z tymi owocami czy warzywami. Jak są kiwi w tych plastikowych pudełeczkach, to całe pognite, woda z nich leciała. A bym sobie zjadła...
Bayje
Bayje
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie wiedzialaś? :D często o tym wspominam, pale juz ze 4 lata.

idz do kościoła i się nawróć KOBIETO ! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
WilczeLyko
WilczeLyko
  6 Decembrie 2012
kedi
kedi: że jak widze wódkę to mi automatycznie niedobrze.

Bardzo dobrze, wódka powinna działaś jak amfetamina - zniechęcać a nie zachęcać :yes:.
razotka
razotka
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem Ci, że mnie też inne słabo się pali.

a ja jakoś nie mogę ich ostatnio :and: gardło mnie po nich piecze i ogóle jakieś takie nieprzyjemne są :and:
aczkolwiek nie jestem jakimś nałogowym palaczem, więc może się nie znam :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: idz do kościoła i się nawróć KOBIETO ! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

oj weź sie tato.

:rotfl:
Abaddon
Abaddon
  6 Decembrie 2012
styka51
styka51: Nie wiem... Pewnie będzie ponad 38, ale to musiało dawno być, jak byłam mała.

Faktycznie stare dzieje skoro się nie pamięta tego :)

massacre
massacre: Wszystko było pozamykane, łącznie z metrem i autobusami. Na ulicach pustki jak w Resident Evil i wszyscy przymusowe wolne. Szkoły tez były pozamykane :D

Czasem odnoszę wrażenie, że masz z 40 lat jak opisujesz co tam nie/było kiedyś itd, lecz chyba nie jest z Ciebie taka stara dupa? Przynajmniej z twarzy tego nie widać (tak, to jest komplement :D )
--------------
Jaram jakieś 17 lat, od około 2 na samoróbkach zasuwam. Parę złotych jest w kieszeni.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.