malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  6 Decembrie 2012

ucieło mi posta, no ale kij :)

WilczeLyko
WilczeLyko
  6 Decembrie 2012
kedi
kedi: też lubię!

No widzisz! Mam na zbyciu, mogę przekazać, co prawda kalorycznie to wychodzi to samo co czekolada plus minus, ale zdrowsze :pavarotti:.
kedi
kedi: bez problemu, w żadnym wypadku nie wyglądam jakbym lubiła jeść cokolwiek, może też dlatego sobie pozwalam :)

A co jeśli to ten słynny tasiemiec, który przejął Twój mózg i wkręca Ci smutki by dostać czekoladę? :C.
w00tjump
w00tjump
  6 Decembrie 2012
kedi
kedi: bez problemu, w żadnym wypadku nie wyglądam jakbym lubiła jeść cokolwiek, może też dlatego sobie pozwalam :)

hah, po mnie widac, a i tak nie przeszkadza mi to zajesc tabliczki czekolady paczka chipsow - tragedia jakas. nie jestem w stanie sie powstrzymac przed takim jedzeniem:rotfl:
trudno sie odzywiac bardziej niezdrowo niz ja. po 15 pierwszy posilek dnia, czesto 1 posilek dziennie+niezdrowe rzeczy. dobrze, ze do 100kg nie dobilam jeszcze:crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Powinno, ten roztwór jest i tak słaby, ja lałem na oko, spoooro więcej niż łyżkę ale nie polecam, boleć przestało, ale drapało jeszcze tydzień ;d.

mi sie nie chcialo myc lyzki, wiec wyszlo 1/3 utlenionej:crylol:
WilczeLyko
WilczeLyko
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi sie nie chcialo myc lyzki, wiec wyszlo 1/3 utlenionej

Zrób tak jeszcze kilka razy a gardło Ci się złuszczy jak po oparzeniu słonecznym :ziober2:.
w00tjump
w00tjump
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zrób tak jeszcze kilka razy a gardło Ci się złuszczy jak po oparzeniu słonecznym .

juz przestalo piec, wiec pewnie jest pancerne i mi to nie grozi:rotfl:
WilczeLyko
WilczeLyko
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: juz przestalo piec, wiec pewnie jest pancerne i mi to nie grozi

Lub spaliło nerwy czuciowe i do końca życia nie będzie bolało Cię gardło :mrgreen:. Uciekam, praca od rana :bye:.
kedi
kedi
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A co jeśli to ten słynny tasiemiec, który przejął Twój mózg i wkręca Ci smutki by dostać czekoladę? :C.

nie, to nie może być on, no przestań :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: hah, po mnie widac, a i tak nie przeszkadza mi to zajesc tabliczki czekolady paczka chipsow - tragedia jakas. nie jestem w stanie sie powstrzymac przed takim jedzeniem

może jakoś małymi krokami? ja zrezygnowałam z maca i kfc- to juz dużo :pavarotti: ale nie będę nic mówic bo nie jestem lepsza :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: po 15 pierwszy

:O no to mnie zaskoczyłaś ze tak sie da ;]
w00tjump
w00tjump
  6 Decembrie 2012
kedi
kedi: może jakoś małymi krokami? ja zrezygnowałam z maca i kfc- to juz dużo ale nie będę nic mówic bo nie jestem lepsza

ale bez kfc zyc nie mozna!!! :mrgreen:
nie no, jak chec najdzie to nie ma bata, musze i tyle:and:
najgorzej jak po prostu kupie wiecej, bo np promocja na czekolady czy jakas limitka - nie ma opcji. ostatnio kupilam 4 czekolady i przez 4 dni jadlam 1 dziennie:crylol:

potrafisz miec w domu i nie zjesc? :D

kedi
kedi: :O no to mnie zaskoczyłaś ze tak sie da ;]

zdarza mi sie i pozniej. chwile jestem glodna, ale szybko przestaje jesli nie mam czasu/nie chce mi sie zrobic. i zapominam calkiem o jedzeniu:rotfl:
kedi
kedi
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale bez kfc zyc nie mozna!!!

kocham twistery, ale po tym, jak zjadłam "kebaba" (a było to ok. miesiąc temu) to się zawiodłam i od tamtej pory już tam nie byłam :and: byłam w tamtym tygodniu w macu, ale tylko małe lody, jestem dumna!

Konto usunięte
Konto usunięte: potrafisz miec w domu i nie zjesc? :D

nie :and: a jak nic nie mam to mnie trafia, szukam po szafkach chociaż wiem i tak że nic nie mam. musze coś wtedy zjeść, już cokolwiek, nawet jeśli nie czuje głodu i nie jest to słodka rzecz.

Konto usunięte
Konto usunięte: przez 4 dni jadlam 1 dziennie

to i tak dobrze. ja potrafię dziennie wsunąć całą czekoladę+ 2, 3 batony + inne złe rzeczy.
mirra20
mirra20
  6 Decembrie 2012
kedi
kedi: to i tak dobrze. ja potrafię dziennie wsunąć całą czekoladę+ 2, 3 batony + inne złe rzeczy.

czekolada mogłaby dla mnie nie istnieć, jak mi tata przywiózł z Niemiec to leżała, aż się prawie popsuła
Kameleon
Kameleon
  6 Decembrie 2012

No siema kadzidło.

w00tjump
w00tjump
  7 Decembrie 2012
kedi
kedi: jak zjadłam "kebaba" (a było to ok. miesiąc temu) to się zawiodłam i od tamtej pory już tam nie byłam

slyszalam same negatywy wiec sie nie skusilam:rotfl:

kedi
kedi: kocham twistery,

i zingery:zakochany:
kedi
kedi: potrafię dziennie wsunąć całą czekoladę+ 2, 3 batony + inne złe rzeczy.

nawet jak jest taka wyyyyjatkowo slodka czekolada? teraz sa takie 'z ciasteczkami' w biedronce, pyszne, ale tak nieludzko slodkie ze chyba nie dasz rady...:ninja:
batonow juz bym nie chciala, ale zajadanie calej czekolady cala paczka chipsow, hm, i poznije calym zelkami czasem....:ninja:
kedi
kedi: nie a jak nic nie mam to mnie trafia, szukam po szafkach chociaż wiem i tak że nic nie mam. musze coś wtedy zjeść, już cokolwiek, nawet jeśli nie czuje głodu i nie jest to słodka rzecz.

oj tez:and:
wlasnie zastanawialam sie czy to nie jest oznaka jakiejs cukrzycy czy czegos takiego...ale cukier w normie:woot:
albo reakcja na cos, raczej nie stres...zwykle zapominam jesc, a czasem jest taki dzien ze nic innego nie robie tylko jem:woot:
styka51
styka51
  7 Decembrie 2012

Gotuję rosół :zabawa:

Kameleon
Kameleon
  7 Decembrie 2012

z kostki?

styka51
styka51
  7 Decembrie 2012

Pewka :tak:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.