Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1701 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a wszystko mi jedno, nie masz za co przepraszac, ja nie jestem z tych nadwrazliwych xD
i kiedy to bylo? w weekend? w weekendy raczej nie nabijam.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No! Masz farta, już miałem coś z autem przytoczyć

Prawda że ładna nazwa? :3
Dokładnie wtedy, Paulinessa mi trochę kroku dotrzymała, jednak była zamułka jak na taki dzień, wszyscy się bawili wtedy kiedy jam miał czas na nabijanie :/
a przytaczaj, caly czas kreca mnie dobre samochody

spojrz na nowego Jaga - jak go nie kochac?

spoko, szkoda, ze nie pasuje do mojego wygladu

jak ja mam czas z rana w tygodniu na nabijanie, gdy w pracy nudy, to wszyscy jeszcze spia :D
Nie udał się mnie emocjonalny szantaż

Pewnie felgi warte więcej od mego miejsca zamieszkania :D
Szukasz potwierdzenia czy zaprzeczenia? xD
W tym sęk, że ja rzadko to czynię, wpadłem na weekend i taki zawód mję tu spotkał,ech..
Widzicie?! Widzicie to? Dla mnie też ^^
Dodam oklepany tekst, lecz muszę: mam mokro

Tylko,ha! Przyznała (niemal) się, że na dłużej chciała, lecz się zlitowała ;D
S(t-m)ycz litościwa, taka jej nowa ksywa

Włączam TVP 1, a tam spektakl "tango" Mrożka. Byłam w teatrze nawet na jego dwóch już spektaklach. Z całą pewnością powiem, że go nie znoszę.!
Ale ja zobaczyłam, że Artura gra Hycnar to... oglądam
http://www.plan-aktor.com/galeria.php?oid=185&zid=1254&action=b