Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1702 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@Abaddon
A to miał być szantaż? Emocjonalny?
Jagi wbrew pozorom nie są takie drogie
Nie szukam ani jednego, ani drugiego :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A ja nie poszlam sobie do pracy... bo moj facet mial wypadek, jest w szpitalu, ja musze mlodego odebrac ze szkoly... i mysle jakby tu sie do niego dostac, dali go do szpitala na drugim koncu Londynu, po prostu bajka... Albo wypozycze samochod i utkne 4h w korkach, albo pojade metrem jakas godzina, tyle ze tysiac przesiadek...
A jego szef do mnie dzwoni i mowi, ze wszystko z nim w porzadku, tylko glowa go boli i ma niesprawnego penisa
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jak widać lola jepłaś, była więc i emocja

Pozostanę przy

Czyli nie Jag, nic na ramie

Nie mieliście dwóch? ;>
To jest wystarczająca wymówka by nie seksić się, nie musiał już dodawać nic z tym penisem :)
raczej nie, na whiplash injury go badaja, wiec moze wyjsc pozniej
nie wiem jak to sie po polsku nazywa:
cos takiego:

jakas typiara spieszyla sie gdzies (tak powiedziala) i puknela go od tylu. Miala telefon w reku, wiec tym bardziej nie z jego winy wypadek.
prawdopodobnie wypuszcza go dzisiaj.
dziekuje w jego imieniu
o rany, rany

ale pozytywna, a nie takiej oczekiwales
Nasz Jag dzisiaj udowodnil swoja zajebistosc po wypadku

mielismy, ale juz nie mamy. I tak teraz zostalismy z jednym puknietym, a i tak planowalismy nowszy model kupic, wiec... zobaczymy.
ja nie bede tutaj odkrywac swoich tajemnic alkowy, ale zlamana reka i noga mu nie przeszkodzily, wiec teraz tez nie bedzie mial wymowki

"for men"
czy takie buty powninien nosic prawdziwy samiec alfa ?
wiem, że sporo z Was tutaj miało mf lp z tych jasnych kolorów- czy możecie mi powiedzieć czy one wpadają w róż bardzo? w super pharmie niestety nie ma tych jasnych odcieni, pozostaje więc allegro.
Takiej oczekiwałem, nie miałem złych zamiarów xD
Taa, w dupę dostał a penis unieszkodliwiony

Dobrze pamiętałem więc. Czyli nowy do tego, czy naprawa uszkodzonego wchodzi w rachubę?

Nie ma mowy,bym chciał coś wyciągnąć kufa ;>
Pff, w gipsie były, toż to dodatkowe usztywnione członki