malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
razotka
razotka
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Serio, ja mogę nie palić powiedzmy kilka dni, jak się zaprę, ale daj mi jedno piwo..i cały misterny plan wp..zdu. . Rano palę tak samo, po śniadaniu, choć często palę przed śniadaniem bo bywa, że i śniadanie jem w okolicach obiadu ;d. Ja się zastanawiam nad elektrowstrząsami, rzekomo pomaga, ale dygam trochę, że coś pójdzie nie tak i mi łeb popsują ;d.

Ale, że niby elektrowstrząsy pomagają rzucić? O.o
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyjdzie nie się nie chce ruszyć tylko śmierdzi i nieładnie oj weź.

Za zboczenia popełnione wobec Papierosa, skazuję Cię na odwieczne palenie e-fajki! :ziober2:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Podbijam nie wyobrażam sobie teraz pić piwa nie majac papierosów.

Proste, nie mam fajek, nie idę pić :lol:.
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
razotka
razotka: Ale, że niby elektrowstrząsy pomagają rzucić? O.o

No tak, podłączają Ci elektrody do głowy, walą prądem i rzekomo nie palisz. Część moich znajomych po tej kuracji (100zł), rzuciła palenie po prostu, jak ręką odjął, a część wróciła do fajek po jakimś czasie, tylko ten prąd i głowa :and:.
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Proste, nie mam fajek, nie idę pić .

No żebyś wiedział, raz jak nie miałam i siedziałam w domu to brat prawie piwo we mnie wlewał a ja ni uja, nie ma fajek, nie mogę pić :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Za zboczenia popełnione wobec Papierosa, skazuję Cię na odwieczne palenie e-fajki! .

A może akurat się uda :ziober2:
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No żebyś wiedział, raz jak nie miałam i siedziałam w domu to brat prawie piwo we mnie wlewał a ja ni uja, nie ma fajek, nie mogę pić

I bardzo dobrze zrobiłaś! Ja co prawda bym pewnie się nie oparł namowom, ale wizja zapierdzielania na cpn widzi mi się średnio, bo przy okazji fajek dokupiłbym pewnie piw, a wtedy - Słowianin mode-on :rotfl:.
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I bardzo dobrze zrobiłaś! Ja co prawda bym pewnie się nie oparł namowom, ale wizja zapierdzielania na cpn widzi mi się średnio, bo przy okazji fajek dokupiłbym pewnie piw, a wtedy - Słowianin mode-on .

No patrz, plus tej sytuacji jest taki, że bez cierpienia zrezygnowałam z picia :crylol: siła wyższa :ninja:
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No patrz, plus tej sytuacji jest taki, że bez cierpienia zrezygnowałam z picia siła wyższa

Są takie chwile w życiu, kiedy nie możemy zrobić nic - umiera nam ulubiona żaba, chcemy się napić ale nie mamy papierosów, ten świat i jego stwórca są zwyczajnymi sadystami ;c.
razotka
razotka
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak, podłączają Ci elektrody do głowy, walą prądem i rzekomo nie palisz. Część moich znajomych po tej kuracji (100zł), rzuciła palenie po prostu, jak ręką odjął, a część wróciła do fajek po jakimś czasie, tylko ten prąd i głowa .

pierwszy raz słyszę o tej metodzie...
nie lepiej znaleźć sobie dziewczynę albo jakieś hobby, które pochłania Ci wiekszośc dnia ?
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
razotka
razotka: pierwszy raz słyszę o tej metodzie... nie lepiej znaleźć sobie dziewczynę albo jakieś hobby, które pochłania Ci wiekszośc dnia ?

Ahahahahahahah :rotfl:, rozbawiłaś mnie ;D. Nie palisz nałogowo, w sensie paczkę, dwie dziennie, prawda? :D
razotka
razotka
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ahahahahahahah , rozbawiłaś mnie ;D. Nie palisz nałogowo, w sensie paczkę, dwie dziennie, prawda? :D

Nie, dlatego dla mnie taka alternatywa wydaje się realna :D
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
razotka
razotka: Nie, dlatego dla mnie taka alternatywa wydaje się realna :D

No właśnie ;D. A tak naprawdę nie widzę korelacji pomiędzy absorbującym hobby, czy kobietą a rzuceniem fajek, to siedzi w mózgu a nie w braku zajęć, tyram, w wolnych chwilach tyram na własne życzenie (hobby), a i tak palę ;p. Musze uciekać :bye:.
razotka
razotka
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie ;D. A tak naprawdę nie widzę korelacji pomiędzy absorbującym hobby, czy kobietą a rzuceniem fajek, to siedzi w mózgu a nie w braku zajęć, tyram, w wolnych chwilach tyram na własne życzenie (hobby), a i tak palę ;p. Musze uciekać .

No właśnie w mózgu, więc jak masz na przykład kogoś na kim Ci bardzo zależy ale ta osoba absolutnie nie znosi papierosów, to może dla niej jesteś w stanie rzucić te fajki/ograniczyć :)
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012
razotka
razotka: nie lepiej znaleźć sobie dziewczynę albo jakieś hobby, które pochłania Ci wiekszośc dnia ?

Kocham te teksty rzucane przez niepalących :)
:crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012
razotka
razotka: No właśnie w mózgu, więc jak masz na przykład kogoś na kim Ci bardzo zależy ale ta osoba absolutnie nie znosi papierosów, to może dla niej jesteś w stanie rzucić te fajki/ograniczyć :)

Still, to tak nie działa :nie:
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  11 Decembrie 2012
razotka
razotka: Nie, dlatego dla mnie taka alternatywa wydaje się realna :D

A dla nałogowca będzie zwyczajnie komiczna.

Niepalący nigdy nie zrozumie palacza, jakich ja bredni się nasłucham czasem przy próbach rzucania to szkoda gadać.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.