(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
razotka
11 Decembrie 2012
Konto usunięte: Serio, ja mogę nie palić powiedzmy kilka dni, jak się zaprę, ale daj mi jedno piwo..i cały misterny plan wp..zdu. . Rano palę tak samo, po śniadaniu, choć często palę przed śniadaniem bo bywa, że i śniadanie jem w okolicach obiadu ;d. Ja się zastanawiam nad elektrowstrząsami, rzekomo pomaga, ale dygam trochę, że coś pójdzie nie tak i mi łeb popsują ;d.
Ale, że niby elektrowstrząsy pomagają rzucić? O.o
WilczeLyko
11 Decembrie 2012
Konto usunięte: Wyjdzie nie się nie chce ruszyć tylko śmierdzi i nieładnie oj weź.
Za zboczenia popełnione wobec Papierosa, skazuję Cię na odwieczne palenie e-fajki! .
Konto usunięte: Podbijam nie wyobrażam sobie teraz pić piwa nie majac papierosów.
Proste, nie mam fajek, nie idę pić .
WilczeLyko
11 Decembrie 2012
razotka: Ale, że niby elektrowstrząsy pomagają rzucić? O.o
No tak, podłączają Ci elektrody do głowy, walą prądem i rzekomo nie palisz. Część moich znajomych po tej kuracji (100zł), rzuciła palenie po prostu, jak ręką odjął, a część wróciła do fajek po jakimś czasie, tylko ten prąd i głowa .
Paulinessa
11 Decembrie 2012
Konto usunięte: Proste, nie mam fajek, nie idę pić .
No żebyś wiedział, raz jak nie miałam i siedziałam w domu to brat prawie piwo we mnie wlewał a ja ni uja, nie ma fajek, nie mogę pić
Konto usunięte: Za zboczenia popełnione wobec Papierosa, skazuję Cię na odwieczne palenie e-fajki! .
A może akurat się uda
WilczeLyko
11 Decembrie 2012
Konto usunięte: No żebyś wiedział, raz jak nie miałam i siedziałam w domu to brat prawie piwo we mnie wlewał a ja ni uja, nie ma fajek, nie mogę pić
I bardzo dobrze zrobiłaś! Ja co prawda bym pewnie się nie oparł namowom, ale wizja zapierdzielania na cpn widzi mi się średnio, bo przy okazji fajek dokupiłbym pewnie piw, a wtedy - Słowianin mode-on .
Paulinessa
11 Decembrie 2012
Konto usunięte: I bardzo dobrze zrobiłaś! Ja co prawda bym pewnie się nie oparł namowom, ale wizja zapierdzielania na cpn widzi mi się średnio, bo przy okazji fajek dokupiłbym pewnie piw, a wtedy - Słowianin mode-on .
No patrz, plus tej sytuacji jest taki, że bez cierpienia zrezygnowałam z picia siła wyższa
WilczeLyko
11 Decembrie 2012
Konto usunięte: No patrz, plus tej sytuacji jest taki, że bez cierpienia zrezygnowałam z picia siła wyższa
Są takie chwile w życiu, kiedy nie możemy zrobić nic - umiera nam ulubiona żaba, chcemy się napić ale nie mamy papierosów, ten świat i jego stwórca są zwyczajnymi sadystami ;c.
razotka
11 Decembrie 2012
Konto usunięte: No tak, podłączają Ci elektrody do głowy, walą prądem i rzekomo nie palisz. Część moich znajomych po tej kuracji (100zł), rzuciła palenie po prostu, jak ręką odjął, a część wróciła do fajek po jakimś czasie, tylko ten prąd i głowa .
pierwszy raz słyszę o tej metodzie...
nie lepiej znaleźć sobie dziewczynę albo jakieś hobby, które pochłania Ci wiekszośc dnia ?
WilczeLyko
11 Decembrie 2012
razotka: pierwszy raz słyszę o tej metodzie...
nie lepiej znaleźć sobie dziewczynę albo jakieś hobby, które pochłania Ci wiekszośc dnia ?
Ahahahahahahah , rozbawiłaś mnie ;D. Nie palisz nałogowo, w sensie paczkę, dwie dziennie, prawda? :D
razotka
11 Decembrie 2012
Konto usunięte: Ahahahahahahah , rozbawiłaś mnie ;D. Nie palisz nałogowo, w sensie paczkę, dwie dziennie, prawda? :D
Nie, dlatego dla mnie taka alternatywa wydaje się realna :D
WilczeLyko
11 Decembrie 2012
razotka: Nie, dlatego dla mnie taka alternatywa wydaje się realna :D
No właśnie ;D. A tak naprawdę nie widzę korelacji pomiędzy absorbującym hobby, czy kobietą a rzuceniem fajek, to siedzi w mózgu a nie w braku zajęć, tyram, w wolnych chwilach tyram na własne życzenie (hobby), a i tak palę ;p. Musze uciekać .
razotka
11 Decembrie 2012
Konto usunięte: No właśnie ;D. A tak naprawdę nie widzę korelacji pomiędzy absorbującym hobby, czy kobietą a rzuceniem fajek, to siedzi w mózgu a nie w braku zajęć, tyram, w wolnych chwilach tyram na własne życzenie (hobby), a i tak palę ;p. Musze uciekać .
No właśnie w mózgu, więc jak masz na przykład kogoś na kim Ci bardzo zależy ale ta osoba absolutnie nie znosi papierosów, to może dla niej jesteś w stanie rzucić te fajki/ograniczyć :)
Paulinessa
11 Decembrie 2012
razotka: nie lepiej znaleźć sobie dziewczynę albo jakieś hobby, które pochłania Ci wiekszośc dnia ?
Kocham te teksty rzucane przez niepalących :)
Paulinessa
11 Decembrie 2012
razotka: No właśnie w mózgu, więc jak masz na przykład kogoś na kim Ci bardzo zależy ale ta osoba absolutnie nie znosi papierosów, to może dla niej jesteś w stanie rzucić te fajki/ograniczyć :)