malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo to dalej mniejsze zło i nie muszę nigdzie wyłazić tym bardziej, że nie krzyczę w domu i w pracy że palę I liczę, że właśnie taniej mi to wyjdzie! :D

Mniejsze zło to jest jak chcesz rzucić, a jak chcesz zaspokoić tylko swoje hedonistyczne potrzeby, bo się tyłka ruszyć nie chce, to jest już zwykła pederastia, zboczenie, fetyszyzm i sodomia wręcz! ;D.
Ps. nie wyjdzie :ninja:.
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak sobie tłumacze ale Paulinesa pali papierosy a ja wpierdzielam paczki chipsów i popijam pepsi .. ...

Na dziś nie byłbym chyba w stanie powiedzieć co jest bardziej szkodliwe :ninja:.
Bayje
Bayje
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na dziś nie byłbym chyba w stanie powiedzieć co jest bardziej szkodliwe .

no właśnie się zastanawiam czy w moim przypadku nie lepiej byłoby palić papierosów :crylol:
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie się zastanawiam czy w moim przypadku nie lepiej byłoby palić papierosów

Ale papieros najlepiej smakuje po posiłku :rotfl:.
Bayje
Bayje
  11 Decembrie 2012

albo po seksie :crylol:

WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: albo po seksie

Po seksie i kolacji, a do kolacji wazon ciężkiego wina :ziober2:. I otyłość z rakiem płuc gwarantowana :D.
Bayje
Bayje
  11 Decembrie 2012

ja tam nie wiem, ja już prawie jak dziewica jestem :D

WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam nie wiem, ja już prawie jak dziewica jestem :D

Spokojnie, to jak z jazdą na rowerze, przypomnisz sobie, jak będziesz miała pod ręką "rower", if you know what I mean :rotfl:.
razotka
razotka
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale papieros najlepiej smakuje po posiłku .

po piiiiwieee :D
Bayje
Bayje
  11 Decembrie 2012

dobra nic - idę dalej grać bo postawiłam sobie Misjonarza i rżne wszystkich przeciwników XD

WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
razotka
razotka: po piiiiwieee :D

Przed piwem, do piwa, po piwie, papieros = piwo, to jak bracia Mroczek, jak Ziemia i Księżyc, błona dziewicza Britney Spears, nierozerwalne!
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra nic - idę dalej grać bo postawiłam sobie Misjonarza i rżne wszystkich przeciwników XD

Rżnij dalej :rotfl:, miłego :) :bye:.
razotka
razotka
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przed piwem, do piwa, po piwie, papieros = piwo, to jak bracia Mroczek, jak Ziemia i Księżyc, błona dziewicza Britney Spears, nierozerwalne!

No już bez przesady :D
po piwie mi smakuje najlepiej, czasami rano po śniadaniu w drodzę na uczelnie ewentualnie w pracy bo szef też popala i w towarzystwie zawsze raźniej :)
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mniejsze zło to jest jak chcesz rzucić, a jak chcesz zaspokoić tylko swoje hedonistyczne potrzeby, bo się tyłka ruszyć nie chce, to jest już zwykła pederastia, zboczenie, fetyszyzm i sodomia wręcz! ;D. Ps. nie wyjdzie .

Wyjdzie :ninja: nie się nie chce ruszyć tylko śmierdzi i nieładnie :crylol: oj weź.

Konto usunięte
Konto usunięte: Przed piwem, do piwa, po piwie, papieros = piwo, to jak bracia Mroczek, jak Ziemia i Księżyc, błona dziewicza Britney Spears, nierozerwalne!

Podbijam :rotfl: nie wyobrażam sobie teraz pić piwa nie majac papierosów.
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
razotka
razotka: No już bez przesady :D po piwie mi smakuje najlepiej, czasami rano po śniadaniu w drodzę na uczelnie ewentualnie w pracy bo szef też popala i w towarzystwie zawsze raźniej :)

Serio, ja mogę nie palić powiedzmy kilka dni, jak się zaprę, ale daj mi jedno piwo..i cały misterny plan wp..zdu. :ziober2:. Rano palę tak samo, po śniadaniu, choć często palę przed śniadaniem bo bywa, że i śniadanie jem w okolicach obiadu ;d. Ja się zastanawiam nad elektrowstrząsami, rzekomo pomaga, ale dygam trochę, że coś pójdzie nie tak i mi łeb popsują ;d.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.