malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012

weeeeeeee, kupiłam sobie e-papierosa! :w00t:

kedi
kedi
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Najjaśniejszy, 100, mega wpada w róż dlatego przestałam używać. Z tego co pamiętam, 102 to samo.

102 widziałam, fakt, różowy mega. a 101? miał ktoś? wydaje się być najbardziej wporzo, aczkolwiek chyba nie zaryzykuje.
z tego co zauważyłam na różnych próbnikach prezentowanych w necie , to revlon colorstay 105 ma ludzki kolor, chyba zamówię.
kedi
kedi
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: weeeeeeee, kupiłam sobie e-papierosa!

uświadomisz mnie na czym polega jego fenomen? bo zawsze się zastanawiałam jak to działa.
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012
kedi
kedi: uświadomisz mnie na czym polega jego fenomen? bo zawsze się zastanawiałam jak to działa.

Inhalator w zasadzie, ale płyny zawierają nikotynę, więc inhalując się tym zaspokaja się "głód" a uczucie "palenia" jest w zasadzie takie samo :tak: z tym, że - tanieeeeeeeej wychodzi, nie jest trujące, śmierdzące, aspoleczne. :rotfl:
razotka
razotka
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: weeeeeeee, kupiłam sobie e-papierosa!

i tak za moment nie będziesz mogła go spokojnie palić w autobusie, etc :and:
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012
razotka
razotka: i tak za moment nie będziesz mogła go spokojnie palić w autobusie, etc

Ale chociaż przy kompie :rotfl:
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Inhalator w zasadzie, ale płyny zawierają nikotynę, więc inhalując się tym zaspokaja się "głód" a uczucie "palenia" jest w zasadzie takie samo z tym, że - tanieeeeeeeej wychodzi, nie jest trujące, śmierdzące, aspoleczne.

1. Paliłem e-fajkę, it does not work :zabawa:.
2. Uczucie palenia..rzecz subiektywna, ale e-papieros jest nieporównywalny z porannym przypierdzieleniem w płuco normalnym papierosem.
3. Taniej, pod warunkiem że komuś wkład za 6 czy 7zł wystarcza na jeden dzień :ziober2:.
4. Nikotyna zawarta w ampułkach jest taką samą nikotyną jak ta zawarta w papierosie, a więc jest tą samą niezwykle silną neurotoksyną - która jest trująca.
5. Aspołeczne, to jest palenie e-papierosa w gronie palaczy tradycyjnych papierosów :mrgreen:.
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 5. Aspołeczne, to jest palenie e-papierosa w gronie palaczy tradycyjnych papierosów .

Nie zamierzam e-fajki palić na imprezie np :)

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Nikotyna zawarta w ampułkach jest taką samą nikotyną jak ta zawarta w papierosie, a więc jest tą samą niezwykle silną neurotoksyną - która jest trująca.

Whatever. Wiemy z czego składa się tradycyjny papieros, prócz nikotyny.

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Taniej, pod warunkiem że komuś wkład za 6 czy 7zł wystarcza na jeden dzień .

To jeszcze zobaczymy :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Uczucie palenia..rzecz subiektywna, ale e-papieros jest nieporównywalny z porannym przypierdzieleniem w płuco normalnym papierosem.

To też zobaczymy jutro :crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012

Nie kupiłam e-papierosa po to aby:
1. Rzucać palenie
2. Zastąpić papierosy e-fajką.

To dla mnie tylko alternatywa, zamiennik. Szczególnie siedząc w domu i raczej też w pracy, bo nie mam zbyt dobrych warunków do palenia. :)

WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zamierzam e-fajki palić na imprezie np :)

Generalnie to jest spalony wynalazek, o czym zapewne przekonasz się w przeciągu maksymalnie dwóch tygodni, ale będę trzymał kciuki :ziober2:. Różnica jest taka, że jak mi się kończą fajki na mieście to idę do kiosku i je kupuję, jak wysiądzie akumulatorek..no cóż - idziesz po fajki do kiosku :D.
Konto usunięte
Konto usunięte: Whatever. Wiemy z czego składa się tradycyjny papieros, prócz nikotyny.

Jasne, tylko to jest mniejsze zło (e-fajek), a zło to zawsze zło.
Konto usunięte
Konto usunięte: To jeszcze zobaczymy

Podejrzewam, że ze 2 ampułki jak nauczysz się to świństwo palić, to będzie za mało - a liczę te tanie ampułki :ziober2:.
Konto usunięte
Konto usunięte: To też zobaczymy jutro

W tym jest jedna ważna rzecz - czynnik psychologiczny. Nie będziesz mogła sobie przynajmniej zarzucić, że papierosów nie chciałaś rzucić, używając e-papierosa choć i tak pójdzie do kosza :rotfl:.
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie kupiłam e-papierosa po to aby: 1. Rzucać palenie 2. Zastąpić papierosy e-fajką.To dla mnie tylko alternatywa, zamiennik. Szczególnie siedząc w domu i raczej też w pracy, bo nie mam zbyt dobrych warunków do palenia. :)

Łeeee..to jesteś zboczeńcem kaczeńcem! :rotfl:. Truć się e-papierosem dla smaku, dla alternatywy!? Tfu! Niech żyje wolna Polska, precz z e-papierosem!
Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012

No ale mnie człowieku zmotywowałeś :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jasne, tylko to jest mniejsze zło (e-fajek), a zło to zawsze zło.

Nikotyna to zło i tyle. :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Podejrzewam, że ze 2 ampułki jak nauczysz się to świństwo palić, to będzie za mało - a liczę te tanie ampułki .

To czemu słyszę, że niektórym starcza jeden liquid na pol miecha? A palili dziennie "klasycznych" po pol paczki? Piedolą głupoty? :ninja: :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Generalnie to jest spalony wynalazek, o czym zapewne przekonasz się w przeciągu maksymalnie dwóch tygodni, ale będę trzymał kciuki

Ta.

:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Różnica jest taka, że jak mi się kończą fajki na mieście to idę do kiosku i je kupuję, jak wysiądzie akumulatorek..no cóż - idziesz po fajki do kiosku :D.

Czyli ostatecznie i tak pójdę po fajki do kiosku :rotfl: ale:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie kupiłam e-papierosa po to aby: 1. Rzucać palenie 2. Zastąpić papierosy e-fajką.To dla mnie tylko alternatywa, zamiennik. Szczególnie siedząc w domu i raczej też w pracy, bo nie mam zbyt dobrych warunków do palenia. :)

;)
Bayje
Bayje
  11 Decembrie 2012

tak sobie tłumacze ale Paulinesa pali papierosy a ja wpierdzielam paczki chipsów i popijam pepsi .. :and: ...

Paulinessa
Paulinessa
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Łeeee..to jesteś zboczeńcem kaczeńcem! . Truć się e-papierosem dla smaku, dla alternatywy!? Tfu! Niech żyje wolna Polska, precz z e-papierosem!

Bo to dalej mniejsze zło i nie muszę nigdzie wyłazić :rotfl: tym bardziej, że nie krzyczę w domu i w pracy że palę :rotfl:
I liczę, że właśnie taniej mi to wyjdzie! :D
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ale mnie człowieku zmotywowałeś

Promuję zdrowy styl życia everywhere! ;D.
Konto usunięte
Konto usunięte: Nikotyna to zło i tyle.

Si :tak:.
Konto usunięte
Konto usunięte: To czemu słyszę, że niektórym starcza jeden liquid na pol miecha? A palili dziennie "klasycznych" po pol paczki? Piedolą głupoty?

Raczej tak, chyba że kupują jakieś liquidy po 60 złotych? :woot:, dla mnie 1 ampułka dziennie to już było oszczędzanie, inna sprawa, że tego trzeba się sporo napykać, żeby się "napalić" ;d.
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli ostatecznie i tak pójdę po fajki do kiosku ale:

Ale przeczytałem następny post dopiero po wysłaniu swojej odpowiedzi ;).
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.