malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: if you know what I mean .

nie ma takiej opcji :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: A tak poważnie to jest i wiele przyczyn i wiele sposobów by poprawić termoregulację

np? ;>

Konto usunięte
Konto usunięte: ja przez 1,5 miesiąca zrobiłam sobie odwyk od kosmetycznych zakupów to w skarbonce mialam ponad 150 zł.

nieźle, ja daaaaawno nic już nie kupiłam, nie mam czasu :ninja:
Bayje
Bayje
  6 Decembrie 2012

co z tego jak wszytko poszło na MYCHY :ziober2:

mmaryja
mmaryja
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziki Wschód, Lubelskie, wioska położona nad rzeką Bug

kupuję poletko i się wprowadzam
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem czy Ty miałaś ale zakładam że tak

miałam, ale bardziej dlatego, że po prostu lubiłam palić i nie miałam jakiejś wielkiej potrzeby rzucić
Konto usunięte
Konto usunięte: fajna inicjatywa, na pewno się tego nazbiera

no 12.80 raz paczka dziennie, choć wrzucam 20 dni w miesiącu bo nie zawsze paliłam paczkę dziennie, przez 9msc to już będzie coś fajnego dla dziecka. może po ciąży mi się zachce jarać to się zmotywuje i będę kontynuowała akcje;)
WilczeLyko
WilczeLyko
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma takiej opcji

Tak tak, znałem już taką jedną, która twierdziła, że zaciążyła bez sexu, potem jej syn biegał po wodzie, a wszyscy wiemy jak to się skończyło, więc się nie zarzekaj! :mrgreen:.
Konto usunięte
Konto usunięte: np? ;>

Najpierw - badania układu krwionośnego (testy obiążeniowe, wysiłkowe), ewentualnie tc/rezonans głowy, by wykluczyć uraz podwzgórza (ośrodek termoregulacji), plus badanie żeńskich hormonów. Jeśli wszystko okej, zaczynamy trening planowany, pomalutku, bez szarpania ale konsekwentnie, metodą małych kroczków zdobywasz niezłą wydolność - gdybym nie palił papierosów byłbym zadowolony ze swojej kondycji. Odkąd zacząłem bardzo dużo czasu spędzać na dworze zimą, przestałem chorować, generalnie czuję się lepiej, nie mam problemów z termoregulacją, fizikal aktiwiti! :D.
Paulinessa
Paulinessa
  6 Decembrie 2012

ja nie mogęęęe, ja to chyba tych fajek nie rzuce :and:

WilczeLyko
WilczeLyko
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kupuję poletko i się wprowadzam

Proszę uprzejmie, wystrój szałasu życzy sobie Pani w charakterze rustykalnym czy też miejskim?
styka51
styka51
  6 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Jakiś osobisty rekord gorączkowy, którym możesz się "pochwalić" to? Mój to 39,niemal mdlałem, już eRkę mieli wzywać, lecz temperatura mi się zbiła. Jakieś zapalenie wtedy miałem, chodziłem jak pijany A Panadol żarłem garściami, to zapach jego czułem podczas oddawania moczu O.o Dane dzieje, wspominki mikołajkowe

Nie wiem... Pewnie będzie ponad 38, ale to musiało dawno być, jak byłam mała.
Bayje
Bayje
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie mogęęęe, ja to chyba tych fajek nie rzuce

Ty Palisz ? :zonk:

:O
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dzisiaj było pięknie, aż rozpięłam kurtkę jak maszerowałam do lekarza

dzisiaj pizdzilo! jechalem do sanepidu i tak mi dobrze bylo w tramwaju, ze usnalem i obudzilem sie na pradze :zonk: oczywiscie sanepid do 15 i uj bombki strzelil.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Paulinessa
Paulinessa
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty Palisz ? :O

A nie wiedzialaś? :D często o tym wspominam, pale juz ze 4 lata.
styka51
styka51
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dzisiaj było pięknie, aż rozpięłam kurtkę jak maszerowałam do lekarza

Dokładnie, niebo takie czyste, błękitne :D

W ogóle był u mnie Maniek, przywiózł mi słodycze i pomarańcze z mandarynkami :d I kubek z Mikołajem :D
I wystawiliśmy auto na allegro...
Kameleon
Kameleon
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie mogęęęe, ja to chyba tych fajek nie rzuce

Proponuję Ci swoją fajkę :tak:
Babsy
Babsy
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to mnie dziwi, czy to natura działa w ten sposób czy jak. Bo nie jesteś pierwszą osobą która bez większego problemu rzuciła fajki, pomimo tego że przed ciążą miała z tym problemy. (nie wiem czy Ty miałaś ale zakładam że tak).

mnie ciagnelo jak diabli i pare razy sobie zapalilam :and: teraz juz niestety wrocilam na dobre do nalogu.
Paulinessa
Paulinessa
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Proponuję Ci swoją fajkę

jakiś miły!
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Proponuję Ci swoją fajkę

kiedy sie zajmiesz moją?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.