malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie chyba nie za bardzo

Tez mi się tak wydaje, temperatura najbardziej spada tuż po zmroku i w czasie wschodu słońca ;)
mmaryja
mmaryja
  6 Decembrie 2012

ja wczoraj widziałam chłopaka w spodenkach lekko za kolano, było około -1, ale odczuwalna z -6

mmaryja
mmaryja
  6 Decembrie 2012
styka51
styka51: Tez mi się tak wydaje, temperatura najbardziej spada tuż po zmroku i w czasie wschodu słońca

odczuwalna moooooże być te -16, ale też to mało realne żeby była różnica minimum 10 stopni?
Abaddon
Abaddon
  6 Decembrie 2012
styka51
styka51: Stabilnie 36,6 :D

Pff, żadnych anomalii :ziew: Mogłaś nakłamać przynajmniej :zabawa:
styka51
styka51
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: odczuwalna moooooże być te -16, ale też to mało realne żeby była różnica minimum 10 stopni?

Odczuwalna wiadomo, że tak. Wczoraj sie czułam jak przy -10, a było na zerze, tylko wiatr wiał. Dziś -5 w ciągu dnia, ale bez wiatru i lajcik był ;)

Abaddon
Abaddon: Mogłaś nakłamać przynajmniej

Dobra, mam okres, będzie z 37.
madzia2143
madzia2143
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wczoraj widziałam chłopaka w spodenkach lekko za kolano, było około -1, ale odczuwalna z -6

no, tak jak mówiłam post wcześniej, u nas przy tej temp są jeszcze takie oszołomy ;)
w ogóle tak patrzę na Twój av - rzuciłaś fajki?
WilczeLyko
WilczeLyko
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u nas przy tej temperaturze niektórzy w bluzach jeszcze chodzą :D

Hehehe, do pracy teraz jeżdżę w szturmówkach, t-shircie i bluzie, dodam że pracuję głównie na zewnątrz ;p. To tylko kwestia przyzwyczajenia, ja np. kurtkę zakładam dopiero jak spada poniżej -15 stopni, nawet teraz okno otwarte w pokoju, z kolei moja mama jak temperatura spada poniżej 20 stopni (na plusie), to już się telepie :).
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie chyba nie za bardzo

U mnie już -11, a będzie około -13, -15 :rock:.
Abaddon
Abaddon
  6 Decembrie 2012
styka51
styka51: Dobra, mam okres, będzie z 37.

Jakiś osobisty rekord gorączkowy, którym możesz się "pochwalić" to?
Mój to 39,niemal mdlałem, już eRkę mieli wzywać, lecz temperatura mi się zbiła. Jakieś zapalenie wtedy miałem, chodziłem jak pijany :zonk: A Panadol żarłem garściami, to zapach jego czułem podczas oddawania moczu O.o Dane dzieje, wspominki mikołajkowe :zabawa:
mmaryja
mmaryja
  6 Decembrie 2012
styka51
styka51: Wczoraj sie czułam jak przy -10, a było na zerze, tylko wiatr wiał. Dziś -5 w ciągu dnia, ale bez wiatru i lajcik był

dzisiaj było pięknie, aż rozpięłam kurtkę jak maszerowałam do lekarza
Konto usunięte
Konto usunięte: rzuciłaś fajki?

tak!
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie już -11, a będzie około -13, -15

tzn gdzie?
madzia2143
madzia2143
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z kolei moja mama jak temperatura spada poniżej 20 stopni (na plusie), to już się telepie :).

ja czasami tez tak mam, a czasami znowu uderzenia gorąca,nie wiem o co kaman, mam 21 lat (nieskończone w dodatku) a symptomy jak podczas menopauzy normalnie :ninja:
madzia2143
madzia2143
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak!

odczułaś wstręt jak dowiedziałaś się o ciąży? masz jeszcze ciągotki? zawsze mnie to ciekawiło jak to jest z rzucaniem nałogu o ciężarnych.
mmaryja
mmaryja
  6 Decembrie 2012

wiesz, nie mam, nawet jak widzę, że ktoś pali na ulicy czy coś takiego
uznałam, że już się w życiu napaliłam, a wymyśliłam z mężem, że te 12.80 będziemy odkładać do skarbonki przynajmniej przez całą ciążę

WilczeLyko
WilczeLyko
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tzn gdzie?

Dziki Wschód, Lubelskie, wioska położona nad rzeką Bug . Białe niedźwiedzie rozpoczęły już coroczne polowania na foki, czytała Krystyna Czubówna:zabawa:.
Konto usunięte
Konto usunięte: ja czasami tez tak mam, a czasami znowu uderzenia gorąca,nie wiem o co kaman, mam 21 lat (nieskończone w dodatku) a symptomy jak podczas menopauzy normalnie

Ja tam się nie znam, ale moja kumpela, jak była w ciąży to miała to samo, if you know what I mean :ziober2:. A tak poważnie to jest i wiele przyczyn i wiele sposobów by poprawić termoregulację, ino trzeba mieć na to czas i chęci :P.
Bayje
Bayje
  6 Decembrie 2012

ja przez 1,5 miesiąca zrobiłam sobie odwyk od kosmetycznych zakupów to w skarbonce mialam ponad 150 zł.

madzia2143
madzia2143
  6 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, nie mam, nawet jak widzę, że ktoś pali na ulicy czy coś takiego

to mnie dziwi, czy to natura działa w ten sposób czy jak. Bo nie jesteś pierwszą osobą która bez większego problemu rzuciła fajki, pomimo tego że przed ciążą miała z tym problemy. (nie wiem czy Ty miałaś ale zakładam że tak).

Konto usunięte
Konto usunięte: uznałam, że już się w życiu napaliłam, a wymyśliłam z mężem, że te 12.80 będziemy odkładać do skarbonki przynajmniej przez całą ciążę

fajna inicjatywa, na pewno się tego nazbiera :p
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.