Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1685 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ja skorzystałam z DDD, wkleiłam w "co sobie kupiłeś", powinny być częściej takie dni, zdecydowanie.
Mam do Ciebie małe pytanie, bo pamiętam, że pisałaś kiedyś o problemach z piętami, nie wiem jakiego rodzaju to były problemy, ale jakie buty były/są dla Ciebie najwygodniejsze, biorąc pod uwagę właśnie problem z piętami ?
Mam nadzieję, że sens wypowiedzi da się zrozumieć, wybieram się spać więc wybaczcie te powtórzenia i składnię
@massacre:
mam na Ciebie focha, ale chyba mi przeszło
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Raczej o sportowe, pamiętam, że pisałaś kiedyś o AM1, ja posiadam 90tki i nawet w nich po dłuższym chodzeniu bolą mnie pięty, więc chyba coś jest nie tak

Ale jeśli masz jakieś totalnie ulubione, najwygodniejsze buty codzienne to też możesz wkleić co nieco, chętnie pooglądam

typowo sportowe to właśnie air maxy 1, w 90 ogólnie moja stopa nie czuje się komfortowo.
i te, których używam do treningów i spacerów:
http://store.nike.com/pl/en_gb/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-638287/pgid-553566
a ogólnie po szpitalu chodzę w crocsach bo są najwygodniejsze jak dla mnie, pięty prawie w ogóle mnie nie bolą po całym dniu na nogach. i zastanawiam się nad kupnem zwykłych butów crocs jeśli wpadną mi jakieś w oczy.