malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012

Ah no tak, już odhaczone :zabawa:

styka51
styka51
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie cały dzień deszcz

Pada i mgła i ciemno i pełno kolizji na drogach i te głupie ludziom przez pasy nie przechodzą i ojojojoj.
I jeden profesorek nam obecnośc sprawdzał na wykładzie i za tydzień mam zaliczenie i ani jednej strony notatek, bo i tak nie wiadomo co notować.
Ale jest pozytywny aspekt :D 18 mam Wigilię grupową :zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: Wulkan pod Yellowstone pierwszy pójdzie

Też tak czuję.
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Łososie w sushi są bardzo atrakcyjne : D

Muszę nauczyć się robić dobre suszi :>.

Ps. Mam kufę, jestę łososię! :rotfl::
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Pada i mgła i ciemno i pełno kolizji na drogach i te głupie ludziom przez pasy nie przechodzą i ojojojoj. I jeden profesorek nam obecnośc sprawdzał na wykładzie i za tydzień mam zaliczenie i ani jednej strony notatek, bo i tak nie wiadomo co notować. Ale jest pozytywny aspekt :D 18 mam Wigilię grupową

Ja prawie w dupe komuś wjechałam pare dni temu d83dde31 szok i trauma.

Konto usunięte
Konto usunięte: Muszę nauczyć się robić dobre suszi :>. Ps. Mam kufę, jestę łososię! :

Ja skromnie powiem, że już umiem :ziober2:

Boże co Ty zrobiłeś hahahaha
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja skromnie powiem, że już umiem

O proszę, fascynacja kulturą japońską daje pierwsze owoce :pavarotti:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Boże co Ty zrobiłeś hahahaha

Nicz, po prostu Magdy kot ma kufę i jest szczęśliwy, jak ryba w wodzie!
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O proszę, fascynacja kulturą japońską daje pierwsze owoce .

To nie pierwszy owoc :zabawa:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nicz, po prostu Magdy kot ma kufę i jest szczęśliwy, jak ryba w wodzie!

Przerażasz mnie :O
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To nie pierwszy owoc

Co jeszcze japońskiego umiesz? :>
Konto usunięte
Konto usunięte: Przerażasz mnie :O

:nic nie poradzi: :zabawa:.
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co jeszcze japońskiego umiesz? :>

hehehe rysować, gotować i powiedzieć "to nie moje radio" :zabawa:

Konto usunięte
Konto usunięte: :nic nie poradzi: .

no cusz
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hehehe rysować, gotować i powiedzieć "to nie moje radio"

Manga? Możesz się pochwalić, co prawda nie rysuję mangi, ale chętnie zobaczę :D.
Gotować - to w sumie jasne.
Ale..dlaczego jedynym zwrotem jaki znasz jest "to nie moje radio"? :wtf: :rotfl:.
styka51
styka51
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja prawie w dupe komuś wjechałam pare dni temu szok i trauma.

Serio masakra. Ja dziś jechałam pierwsza, a za mną wężyk aut, bo nikt wyprzedzać nie chciał -,-
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Manga? Możesz się pochwalić, co prawda nie rysuję mangi, ale chętnie zobaczę :D. Gotować - to w sumie jasne. Ale..dlaczego jedynym zwrotem jaki znasz jest "to nie moje radio"? .

Raczej nie ma sie czym chwalić lolo :rotfl: moje stare hobby, http://i46.tinypic.com/2jhcg0.jpg http://i48.tinypic.com/2s7i8ok.jpg
Hahaha bo, sie uczylam japońskiego w gimbazie, po prostu mało pamiętam.
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Serio masakra. Ja dziś jechałam pierwsza, a za mną wężyk aut, bo nikt wyprzedzać nie chciał -,-

Daj spokój, ja we mgle jechałam i widzialam że zielone jest.. nagle patrze stoi koleś bez świateł. Naprawdę inteligentne.
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Raczej nie ma sie czym chwalić lolo moje stare hobby, http://i46.tinypic.com/2jhcg0.jpg http://i48.tinypic.com/2s7i8ok.jpg

Pierwsze bardzo fajne! Lubię taki efekt, "niedokończenia", drugie nieco zbyt puste jak dla mnie, ale to opinia kogoś, kto z mangą nie miał nic wspólnego, więc bez urazy :P.
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahaha bo, sie uczylam japońskiego w gimbazie, po prostu mało pamiętam.

To gdzie Ty do gimbazjum chodziłaś, do Okinawy? ;O. Ja też próbuję uczyć się wschodniego języka, ale jestem na etapie alfabetu ;-).
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsze bardzo fajne! Lubię taki efekt, "niedokończenia", drugie nieco zbyt puste jak dla mnie, ale to opinia kogoś, kto z mangą nie miał nic wspólnego, więc bez urazy :P.

Mam też pokolorowane, ale mi sie nie chce szukać. Różnica moze polegac na tym, ze pierwsze jest ołówkiem, a drugie na kompie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: To gdzie Ty do gimbazjum chodziłaś, do Okinawy? ;O. Ja też próbuję uczyć się wschodniego języka, ale jestem na etapie alfabetu ;-).

Tak, folkemon poznał mnie z dr. Fukudą.
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam też pokolorowane, ale mi sie nie chce szukać. Różnica moze polegac na tym, ze pierwsze jest ołówkiem, a drugie na kompie :D

Jak sobie powiększyłem to zwróciłem na to uwagę, myślałem na początku, że masz tak pewną rękę, że te drugie jest tuszem walnięte - szybkie krechy, ale widać, że komp :D. Mimo wszystko wolę manualne rysunki, dlatego pierwszy zdecydowanie bardziej mi się spodobał :).
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, folkemon poznał mnie z dr. Fukudą.

Nie pisz mi o tym, boję się że ukryty oddział samurajów dr. Fukudy zrobi mi wjazd na dom :C.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.