Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1673 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no nie wiem nie wiem, siostra mojego faceta ma takiego też dużego (nie wiem jaka to rasa) ja na niego mówię, że jest przyprószony mąką
o to on

ale z nim się nie da bawić ani głaskać dwa razy i zwiewa, a mi mało
Boskie sa

i tak jak Kombatant napisal British Shorthair

choc mi sie ich pyszczki zazwyczaj nie podobaja... sa takie hmmm wredne? ;D
i z tych brytyjskich ras, to podoba mi sie tez ta podobna do zwyklego dachowca Silver Tabby
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dzisiaj byłam świadkiem robienia kolczyka w pępku przez amatorke. O matko! Ile ta moja koleżanka bólu musiała znieść:O
Pożałujcie mnie trochę, jestem po usunięciu jednego korzenia zęba, przestało działać znieczulenie i wydałam na to 250 złociszy
Spadajcie z tymi kotami, bardzo lubię, a mam taką alergię, że jak się pobawiłam kiedyś z kotem, to na drugi dzień swędziała mnie skóra i piekły oczy A jak spałam u kolegi, który ma psa i kota to już nie wspominam jaki miałam katar
Poracha...
A tak w ogóle to jestem po "dniu próbnym" w Zarze, zobaczymy. Z mojej perspektywy było całkiem ok.