malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zagłaskałabym na śmierć

bede swojego kota trzymac od Ciebie z daleka...
dziecko tez :Rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  27 Noiembrie 2012
massacre
massacre: bede swojego kota trzymac od Ciebie z daleka... dziecko tez

hahaha przecież jestem nieszkodliwa ( przy przyjaznym nastawieniu) :P
massacre
massacre
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha przecież jestem nieszkodliwa ( przy przyjaznym nastawieniu) :P

wiem :D z reszta moj kot to taki pieszczoch, ze predzej Ty bys miala dosyc... Moge go zrzucac z kolan 1872396398 razy a i tak sie nie poddaje i wlazi z powrotem :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  27 Noiembrie 2012
massacre
massacre: wiem :D z reszta moj kot to taki pieszczoch, ze predzej Ty bys miala dosyc... Moge go zrzucac z kolan 1872396398 razy a i tak sie nie poddaje i wlazi z powrotem :D

no nie wiem nie wiem, siostra mojego faceta ma takiego też dużego (nie wiem jaka to rasa) ja na niego mówię, że jest przyprószony mąką
o to on
ale z nim się nie da bawić ani głaskać dwa razy i zwiewa, a mi mało
Kombatant
Kombatant
  27 Noiembrie 2012

mirra - to jest brytyjczyk

moja sis tez go ma : D

mirra20
mirra20
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mirra - to jest brytyjczyk

o to już będę wiedziała, bo ja to się na rasach nie znam w ogóle
Kombatant
Kombatant
  27 Noiembrie 2012

kocie jamniki (Munchkin) :rotfl:
mirra20
mirra20
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kocie jamniki (Munchkin)

bosz... wygląda jak kocia kaleka
massacre
massacre
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie wiem nie wiem, siostra mojego faceta ma takiego też dużego (nie wiem jaka to rasa) ja na niego mówię, że jest przyprószony mąką

Boskie sa :zakochany:
i tak jak Kombatant napisal British Shorthair

choc mi sie ich pyszczki zazwyczaj nie podobaja... sa takie hmmm wredne? ;D
i z tych brytyjskich ras, to podoba mi sie tez ta podobna do zwyklego dachowca Silver Tabby

mirra20
mirra20
  27 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Boskie sa i tak jak Kombatant napisal British Shorthair

mają swój urok

massacre
massacre: choc mi sie ich pyszczki zazwyczaj nie podobaja... sa takie hmmm wredne? ;D

no nie tylko z pyszczka są wredne, mają też swoje humorki z tego co zauważyłam
Adidasowa
Adidasowa
  27 Noiembrie 2012

Dzisiaj byłam świadkiem robienia kolczyka w pępku przez amatorke. O matko! d83dde31 Ile ta moja koleżanka bólu musiała znieść:O

Babsy
Babsy
  27 Noiembrie 2012

Pożałujcie mnie trochę, jestem po usunięciu jednego korzenia zęba, przestało działać znieczulenie i wydałam na to 250 złociszy:and:

pijana
pijana
  27 Noiembrie 2012

Spadajcie z tymi kotami, bardzo lubię, a mam taką alergię, że jak się pobawiłam kiedyś z kotem, to na drugi dzień swędziała mnie skóra i piekły oczy :and: A jak spałam u kolegi, który ma psa i kota to już nie wspominam jaki miałam katar :zonk: Poracha...

A tak w ogóle to jestem po "dniu próbnym" w Zarze, zobaczymy. Z mojej perspektywy było całkiem ok.

pijana
pijana
  27 Noiembrie 2012
Babsy
Babsy: korzenia zęba

Babsy
Babsy: przestało działać znieczulenie

Nawet nie chcę myśleć jak musiało boleć :and:... Ja miałam odwrotną sytuację, od znieczulenia przez 2 tyg. miałam nieczuły policzek :wtf:
Babsy
Babsy
  27 Noiembrie 2012

Bolało mniej niż poród xd dała mi aż 4 dawki znieczulenia, standardowe dwie nie chciały zadziałać na całym obszarze gdzie była potrzeba;-) poza tym mało brakowało a bym wyglądała jak joker, mało mi gęby nie rozerwała żeby się dostać jakoś do tego korzenia.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.