malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 Noiembrie 2012

Najnowsze, zimowe bo urosła mu kufa, czy jak to się zwie :).

:ziober2:
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Akurat drapanie chyba jest normą u młodych kotów, zaznaczam, że wolę psy więc się na kotach nie znam ;D. Aśce aż glupio było na praktyki chodzić, bo ludzie pewnie myśleli, że się tnie czy coś .Mi jak się kiedyś Alex wbił pazurami w stopę, a najmocniej w piętę to myślałam, że umrę z bólu, jesu, jaki on był dziki.Ale faktycznie widzę róznicę w zachowaniu między nim, a dachowcem. On jest strasznie zabawny jak ma ochotę na zabawę, można go gonić a on ucieka i śmiesznie miałczy, chociaż to kiepskie określenie, nie umiem nazwać tego dźwięku ;D.

Jakich młodych :rotfl: mój ma 12-13 lat i dalej to robi.

Właśnie slyszlam ze niektore coony nawet lubią aportować :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Uważam, że jest przeuroczy, wygląda jak z obrazka ;D. Jednak mi niesamowicie przeszkadza to, że chodzi po stołach, jesu jak mnie to wkurza, no ale cóż, nie moje stoły, nie mój kot. Chociaż jemu potrafię wybaczyć, bo jest ładny ;D.

chyba kazdy kot tak chodzi :ninja:
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Najnowsze, zimowe bo urosła mu kufa, czy jak to się zwie :).

kufa? :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakich młodych mój ma 12-13 lat i dalej to robi.Właśnie slyszlam ze niektore coony nawet lubią aportować

O cholera :rotfl:.

O, faktycznie, jak mu się chce to przynosi w pysku jakieś piłki czy słomki ( swego czasu potrafił wejść na kolana i pacnąć łapą w słomkę by tylko ją dostać). Więc chyba nie na darmo się mówi, że ta rasa ma psi charakter :).

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba kazdy kot tak chodzi

I chyba nie można ich tego oduczyć :mrgreen:. Szkoda.
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kufa?

No ten kołnierz z kłaków wkoło szyi, Aśka mówi na to kufa, wiec pewnie się tak nazywa.
Mi się akurat to słowo kojarzy z czymś innym :rotfl:.
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: O cholera .O, faktycznie, jak mu się chce to przynosi w pysku jakieś piłki czy słomki ( swego czasu potrafił wejść na kolana i pacnąć łapą w słomkę by tylko ją dostać). Więc chyba nie na darmo się mówi, że ta rasa ma psi charakter :).

Hahahaha ostatnio mnie ugryzł, podpisał sie jak zorro http://i46.tinypic.com/121u0zb.jpg

Czyli to true : D fajnie.

MaqdaIena
MaqdaIena: I chyba nie można ich tego oduczyć . Szkoda.

No nie :ziober2: taka natura, mi nie przeszkadza.
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: No ten kołnierz z kłaków wkoło szyi, Aśka mówi na to kufa, wiec pewnie się tak nazywa. Mi się akurat to słowo kojarzy z czymś innym .

Nie pisz za czesto bo ktos powie ze omijasz bluzgometr :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahaha ostatnio mnie ugryzł, podpisał sie jak zorro http://i46.tinypic.com/121u0zb.jpg Czyli to true : D fajnie.

O fak :rotfl:. A ja myślałam, że stare koty już nie ranią właścicieli :and:.

Potwierdzam :D.

Konto usunięte
Konto usunięte: No nie taka natura, mi nie przeszkadza.

Bo pewnie uwielbiasz koty ;D. Mi np. nie przeszkadza kiedy mój pies wróci z ogrodu z ubłoconymi łapami i wskoczy mi w czyste pościele zostawiając wszędzie ślady, wybaczam mu wszystko :D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie pisz za czesto bo ktos powie ze omijasz bluzgometr

Masz rację, fora mają uszy :rotfl:.
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: O fak . A ja myślałam, że stare koty już nie ranią właścicieli .Potwierdzam :D.

Hahaha mial taki okres ze nie gryzl i nie drapal : D teraz niestety wszedl w okres starzenia sie i mu odbija. tak mają kastrowane kocury.

MaqdaIena
MaqdaIena: Bo pewnie uwielbiasz koty ;D. Mi np. nie przeszkadza kiedy mój pies wróci z ogrodu z ubłoconymi łapami i wskoczy mi w czyste pościele zostawiając wszędzie ślady, wybaczam mu wszystko :D.

No tak, za to psów nie lubie zbytnio :ziober2:
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Masz rację, fora mają uszy .

enkido na mode i urode wejdzie :policjant:
Alucard
Alucard
  27 Noiembrie 2012

Dorota!
!!

MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahaha mial taki okres ze nie gryzl i nie drapal : D teraz niestety wszedl w okres starzenia sie i mu odbija. tak mają kastrowane kocury.

Starzy ludzie w sumie też dziecinnieją z wiekiem :mrgreen:.
Oho, dobrze wiedzieć, Alexa też trza było wykastrować, bo wył niesamowicie siedząc na oknie i było ryzyko zaznaczania wszystkiego co popadnie w domu.

Konto usunięte
Konto usunięte: No tak, za to psów nie lubie zbytnio

Ja kocham, i sama jestem ciekawa jak sie Alex zgodzi z moim przyszły dogiem niemieckim :rotfl:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: enkido na mode i urode wejdzie

W sumie mialam kogoś innego na myśli ;D.
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dorota! !!

boze Arek

MaqdaIena
MaqdaIena: Starzy ludzie w sumie też dziecinnieją z wiekiem . Oho, dobrze wiedzieć, Alexa też trza było wykastrować, bo wył niesamowicie siedząc na oknie i było ryzyko zaznaczania wszystkiego co popadnie w domu.

Kocury kastraty jak sie starzeją, albo robią sie dziwnie przymilnie, albo mają czasem napady agresji : D niestety. Z hormonami sobie nie radzą.

MaqdaIena
MaqdaIena: Ja kocham, i sama jestem ciekawa jak sie Alex zgodzi z moim przyszły dogiem niemieckim .

Ja się boje psów :rotfl: przerazaja mnie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.