malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 Noiembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Hłe, hłe. Jak przyjedziesz na wódeczkę to z chęcią Ci pokażę pocoonowe blizny na mych dłoniach .

O jezu..nie mów, że nawet własny kot Cię nie toleruje :rotfl:. To czysty coon? ;>, pytam bo jakiś mniejszy mi się wydał od kotów mojego znajomka. Jak Cię na gg złapię to Ci pokażę flagowego kota, o którym piszę, imienia nie mogę podać bo to champion i łatwo właściciela będzie poznać, a to tylko internety ;p.

Futrzak fajniasty, brałbym na ryby, żeby dłonie grzać/wycierać ;D.
Pozdrawiam Alexa!

Ps. kufa to jest otoło (ten hak):

Lub - psi pyszczek :D.
Opcjonalnie - grzywa kota chłopaka siostry Magdy!
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ps. kufa to jest otoło (ten hak): Lub - psi pyszczek :D. Opcjonalnie - grzywa kota chłopaka siostry Magdy!

Doprawdy, wszystkie wątpliwości rozwiane :rotfl:
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Doprawdy, wszystkie wątpliwości rozwiane

Zawsze służę Jej pomocą :rotfl:.
W wolnej chwili doczepię do Magdy kota kufę, zobaczymy jak będzie wyglądał :ziober2:.
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze służę Jej pomocą . W wolnej chwili doczepię do Magdy kota kufę, zobaczymy jak będzie wyglądał .

A co to za dziwna ryba? :rotfl:
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A co to za dziwna ryba?

Łosoś, jak płyną w górę rzeki, żeby spotkać swoją wymarzoną samiczkę, to rosną im takie haczyki, wiesz taki ala wabik, niby iphone niby okulary zerówki :rotfl:.
styka51
styka51
  27 Noiembrie 2012

Dzień dobry, straszna pogoda dziś -,-

asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Łosoś, jak płyną w górę rzeki, żeby spotkać swoją wymarzoną samiczkę, to rosną im takie haczyki, wiesz taki ala wabik, niby iphone niby okulary zerówki .

Rozumiem taka moda :rotfl: widziałam łososia tylko na patelni i w sushi.
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozumiem taka moda widziałam łososia tylko na patelni i w sushi.

Nawet łososiom się w dupach poprzewracało! A w sushi bardzo lubię ;>.
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet łososiom się w dupach poprzewracało! A w sushi bardzo lubię ;>.

Łososie w sushi są bardzo atrakcyjne : D
asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Dzień dobry, straszna pogoda dziś -,-

U mnie cały dzień deszcz :zabawa:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Noiembrie 2012

Narzekacie na jeden deszczowy dzień?

U mnie bite dwa tygodnie leje, mojemu powiedziałam ze bierzemy wolne i Arke budujemy, bo lada chwile w końcu nam Wyspę zaleje :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Narzekacie na jeden deszczowy dzień? U mnie bite dwa tygodnie leje, mojemu powiedziałam ze bierzemy wolne i Arke budujemy, bo lada chwile w końcu nam Wyspę zaleje

Ja nie narzekam :zabawa: niech pada.

No w Anglii niezłe powodzie widziałam.
massacre
massacre
  27 Noiembrie 2012

Anglia pełna grzeszników, choć USA są pewnie pierwsze na liście do usunięcia :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

asexualna
asexualna
  27 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Anglia pełna grzeszników, choć USA są pewnie pierwsze na liście do usunięcia

Wulkan pod Yellowstone pierwszy pójdzie :zabawa:, już niecały miesiąc.
massacre
massacre
  27 Noiembrie 2012

Pierwszy to poszedł New York :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.