malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam swojego bloczka i nie oczekuje jakiegoś wielkiego uwielbienia.

nie wiem jaki masz, ale ten Gosi/Jasminy na taki wygląda

Konto usunięte
Konto usunięte: ale .... ostatnio miałam dość dziwną sytuacje ...

mianowicie??
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mianowicie??

wiesz co to jest portal wizaż ?
wiesz ile tam jest użytkowników ?
ile postów ? ile w ogole tam jest tematów ?

orientujesz sie ?
styka51
styka51
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam swojego bloczka i nie oczekuje jakiegoś wielkiego uwielbienia.

Podbijam :lol:
Tylko ja nie mam bloga z kosmetykami ani ciuchami, w sumie photobloga mam, o którym Sylvinka wie :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: a potem, że MYLISZ mnie z inną osobą. na tekst o chorobie psychicznej zareagowała od razu. a po tekscie z weryfikacją na fotce - zablokowała. :D

Faktycznie jest z nią coś nie tak. No kto by się spodziewał :lol:
styka51
styka51
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz co to jest portal wizaż ? wiesz ile tam jest użytkowników ? ile postów ? ile w ogole tam jest tematów ? orientujesz sie ?

Ja sie orientuję :D Pełno wszystkiego :lol: A wizażu coś Cię spotkało?
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz co to jest portal wizaż ? wiesz ile tam jest użytkowników ? ile postów ? ile w ogole tam jest tematów ? orientujesz sie ?

powiedzmy wiem, mniej więcej
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
styka51
styka51: Ja sie orientuję :D Pełno wszystkiego A wizażu coś Cię spotkało?

na moje oko to tam jest więcej postów niż w ogóle liczebność społeczności narodowej jaka się nazywa 'Polacy'.

i napisałam jeden post na temat jednej znajomej - i pare dni po tym dostałam wiadomość na facebooku, że PISZE O NIEJ PUBLICZNIE.
Pomijając, że ta historia pasuje to tysiąca dziewczyn w Polsce i do kilku moich znajomych.

NIE WIEM JAKIM CUDEM ZNALAZLA POST W TAKIM MILIONOWYM GĄSZCZU SPAMU - też dlatego mówiłam, że jak chcecie moge podać do Niej namiar to moze i Jasminke znajdzie w necie...
i jakim trzeba być zakochanym w sobie żeby od razu myśleć, że to chodzi o nią...
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi się wydaje, że ona dostała wywalenie fotek kilka razy a potem już nie. czyli pewnie jakaś weryfikacja była.

Możliwe, z tym ze mam jakieś dziury we łbie :-D
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i napisałam jeden post na temat jednej znajomej - i pare dni po tym dostałam wiadomość na facebooku, że PISZE O NIEJ PUBLICZNIE.

nie wiedziałam, że taki portal gdzie siedzi ponad kilka milionów Polek można mówić, że pisałam o kimś publicznie skoro nawet imienia nic nie nakreśliłam :crylol:

a jaki to ma związek z blogiem - miałam w podpisie i wiedziałam, że skoro ona zna adres to juz nie będę miała spokoju.
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i napisałam jeden post na temat jednej znajomej - i pare dni po tym dostałam wiadomość na facebooku, że PISZE O NIEJ PUBLICZNIE.

nie wiedziałam, że taki portal gdzie siedzi ponad kilka milionów Polek można mówić, że pisałam o kimś publicznie skoro nawet imienia nic nie nakreśliłam :crylol:

a jaki to ma związek z blogiem - miałam w podpisie i wiedziałam, że skoro ona zna adres to juz nie będę miała spokoju.
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012

I tutaj potwierdza się teza, że nie jesteś anonimowy w Internecie - być może nawet ta znajoma z braku czasu czyta również to forum.

bo nie ma nic do roboty tylko śledzić każdego w Internecie.

styka51
styka51
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i napisałam jeden post na temat jednej znajomej - i pare dni po tym dostałam wiadomość na facebooku, że PISZE O NIEJ PUBLICZNIE. Pomijając, że ta historia pasuje to tysiąca dziewczyn w Polsce i do kilku moich znajomych.

Kurde! A ona ( Twoja znajoma) wiedziała, że masz konto na wizażu? Albo nick znała?

Konto usunięte
Konto usunięte: NIE WIEM JAKIM CUDEM ZNALAZLA POST W TAKIM MILIONOWYM GĄSZCZU SPAMU

Ja tam swoich postów znaleźć nie moge, a co dopiero czyjeś :lol: Choć nie pamiętam kiedy ostatnio tam coś pisałam, bo wiecznie czegoś się czepiają.
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
styka51
styka51: Kurde! A ona ( Twoja znajoma) wiedziała, że masz konto na wizażu? Albo nick znała?

nie rozmawiam z Nią w ogóle ...

ona po prostu ma takie hobby - szpiegowanie.
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie pamiętam jej weryfikacji szczerze mówiąc.

Ale coś było, bo ona w ogóle to zdjęcie miała takie bardzo, bardzo dziwne, jakby fejkowe.
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na moje oko to tam jest więcej postów niż w ogóle liczebność społeczności narodowej jaka się nazywa 'Polacy'. i napisałam jeden post na temat jednej znajomej - i pare dni po tym dostałam wiadomość na facebooku, że PISZE O NIEJ PUBLICZNIE. Pomijając, że ta historia pasuje to tysiąca dziewczyn w Polsce i do kilku moich znajomych. NIE WIEM JAKIM CUDEM ZNALAZLA POST W TAKIM MILIONOWYM GĄSZCZU SPAMU - też dlatego mówiłam, że jak chcecie moge podać do Niej namiar to moze i Jasminke znajdzie w necie... i jakim trzeba być zakochanym w sobie żeby od razu myśleć, że to chodzi o nią...

że też jej się chciało szukać no chyba, że ktoś jej znalazł, ale sytuacja rzeczywiście wprost komiczna
styka51
styka51
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie rozmawiam z Nią w ogóle ... ona po prostu ma takie hobby - szpiegowanie.

A to się ludziom nudzi... Ciekawe czy mnie ktoś szpieguje? :pavarotti:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.