(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
8 Mai 2012
Konto usunięte: i dostałam bloka :D
Cytat:
Brak dostępu do wpisu
zaspamujmy jej bloga, będzie miała problem, zróbmy z niej debila jak ona z nas.
a tak na serio to- mysle, ze ona to czyta, tzn forum, bo w sumie co ma innego do roboty.
Paulinessa
8 Mai 2012
kedi: zaspamujmy jej bloga, będzie miała problem, zróbmy z niej debila jak ona z nas.
a tak na serio to- mysle, ze ona to czyta, tzn forum, bo w sumie co ma innego do roboty.
Też tak myśle.
kedi
8 Mai 2012
Konto usunięte: Też tak myśle.
ps. też m się zachciało jarać, złamałam sie i znów zapaliłam. ale należało mi się bo miałam mega mega stresujący dzień.
Paulinessa
8 Mai 2012
kedi: ps. też m się zachciało jarać, złamałam sie i znów zapaliłam. ale należało mi się bo miałam mega mega stresujący dzień.
Co? To Ty palisz?
SoDope
8 Mai 2012
Babsy: rany, ile natrzepalyscie :: Jasminogosia niezla agentka, a kolezanka SoDope juz w ogole ::
też dlatego zmieniłam ... nicka na Wizazu... O_o
kedi
8 Mai 2012
Konto usunięte: Co? To Ty palisz?
nie no nie palę (już) ale czasem muszę jak mam nerwa.
SailorMoon
8 Mai 2012
kedi: a tak na serio to- mysle, ze ona to czyta, tzn forum, bo w sumie co ma innego do roboty.
To oczywiste :)
Palaczki, fe ;)
Paulinessa
8 Mai 2012
kedi: nie no nie palę (już) ale czasem muszę jak mam nerwa.
A dawno rzuciłaś i długo paliłaś w ogóle?
Ja sporo palę, aczkolwiek teraz w ogóle, bo się nie ma za co
Paulinessa
8 Mai 2012
SailorMoon: Palaczki, fe ;)
weź, bo jak już nie pale 2 doby w ogóle to czuję straszną pustkę. fuck, fuck, fuck,
kedi
8 Mai 2012
Konto usunięte: A dawno rzuciłaś i długo paliłaś w ogóle?
nie paliłam dużo, paczka tygodniowo gdzieś mi szła i to bardziej na odstresowanie było jak miałam ciężkie chwile. Ty chyba sporo jarałaś, nie?
a fajek ze 3 miesiące już nie kupowałam.
SailorMoon
8 Mai 2012
Konto usunięte: weź, bo jak już nie pale 2 doby w ogóle to czuję straszną pustkę. fuck, fuck, fuck,
Po co było zaczynać? Ja się pytam, po co?! Taka ładna dziewczyna i papierochy... fe fe fe
Felka
8 Mai 2012
Miała któraś lakier z NYC?
jakie wrazenia?
SoDope
8 Mai 2012
a ja byłam u kolegi ploteczki i piłam z nim wino i mnie troche chwieje ...
Paulinessa
8 Mai 2012
kedi: nie paliłam dużo, paczka tygodniowo gdzieś mi szła i to bardziej na odstresowanie było jak miałam ciężkie chwile. Ty chyba sporo jarałaś, nie?
a fajek ze 3 miesiące już nie kupowałam.
No ja już palę 3,5 roku. Na początku to bardziej okazjonalnie, 1,5 roku paliłam ok pół paczki dziennie, teraz od stycznia skoczyło to :| no ale jak się nie ma to nara
Paulinessa
8 Mai 2012
SailorMoon: Po co było zaczynać? Ja się pytam, po co?! Taka ładna dziewczyna i papierochy... fe fe fe
Noooo, wiem. Ale jak się uzależni to już jest amen.