malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i dostałam bloka :D Cytat: Brak dostępu do wpisu

zaspamujmy jej bloga, będzie miała problem, zróbmy z niej debila jak ona z nas.

a tak na serio to- mysle, ze ona to czyta, tzn forum, bo w sumie co ma innego do roboty.
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
kedi
kedi: zaspamujmy jej bloga, będzie miała problem, zróbmy z niej debila jak ona z nas. a tak na serio to- mysle, ze ona to czyta, tzn forum, bo w sumie co ma innego do roboty.

Też tak myśle.
kedi
kedi
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też tak myśle.

ps. też m się zachciało jarać, złamałam sie i znów zapaliłam. ale należało mi się bo miałam mega mega stresujący dzień.
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
kedi
kedi: ps. też m się zachciało jarać, złamałam sie i znów zapaliłam. ale należało mi się bo miałam mega mega stresujący dzień.

Co? To Ty palisz?
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Babsy
Babsy: rany, ile natrzepalyscie :: Jasminogosia niezla agentka, a kolezanka SoDope juz w ogole ::

też dlatego zmieniłam ... nicka na Wizazu... O_o
kedi
kedi
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co? To Ty palisz?

nie no nie palę (już) ale czasem muszę jak mam nerwa.
SailorMoon
SailorMoon
  8 Mai 2012
kedi
kedi: a tak na serio to- mysle, ze ona to czyta, tzn forum, bo w sumie co ma innego do roboty.

To oczywiste :)

Palaczki, fe :nie: ;)
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
kedi
kedi: nie no nie palę (już) ale czasem muszę jak mam nerwa.

A dawno rzuciłaś i długo paliłaś w ogóle?

Ja sporo palę, aczkolwiek teraz w ogóle, bo się nie ma za co :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Palaczki, fe ;)

weź, bo jak już nie pale 2 doby w ogóle to czuję straszną pustkę. fuck, fuck, fuck,
kedi
kedi
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A dawno rzuciłaś i długo paliłaś w ogóle?

nie paliłam dużo, paczka tygodniowo gdzieś mi szła i to bardziej na odstresowanie było jak miałam ciężkie chwile. Ty chyba sporo jarałaś, nie?
a fajek ze 3 miesiące już nie kupowałam.
SailorMoon
SailorMoon
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: weź, bo jak już nie pale 2 doby w ogóle to czuję straszną pustkę. fuck, fuck, fuck,

Po co było zaczynać? Ja się pytam, po co?! Taka ładna dziewczyna i papierochy... fe fe fe :and:
Felka
Felka
  8 Mai 2012

Miała któraś lakier z NYC?
jakie wrazenia?

SoDope
SoDope
  8 Mai 2012

a ja byłam u kolegi ploteczki i piłam z nim wino i mnie troche chwieje ... :ninja:

Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
kedi
kedi: nie paliłam dużo, paczka tygodniowo gdzieś mi szła i to bardziej na odstresowanie było jak miałam ciężkie chwile. Ty chyba sporo jarałaś, nie? a fajek ze 3 miesiące już nie kupowałam.

No ja już palę 3,5 roku. Na początku to bardziej okazjonalnie, 1,5 roku paliłam ok pół paczki dziennie, teraz od stycznia skoczyło to :| no ale jak się nie ma to nara :and:
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Po co było zaczynać? Ja się pytam, po co?! Taka ładna dziewczyna i papierochy... fe fe fe

Noooo, wiem. Ale jak się uzależni to już jest amen.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.