malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że też jej się chciało szukać no chyba, że ktoś jej znalazł, ale sytuacja rzeczywiście wprost komiczna

to jest tak samo jakbym napisała na forum gdzieś, że dziewczyna, blondynka, studiuje dziennikarstwo z Poznania się 'szmaci' i daje dupę za 2 zł...

i co każda z Poznania, blondynka dziennikarka (a do tego rysopisu będzie pasować 500 dziewczyn) mi teraz napisze, że nie życzy sobie żebym o Niej pisała publicznie ?
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że też jej się chciało szukać no chyba, że ktoś jej znalazł, ale sytuacja rzeczywiście wprost komiczna

ale jak to jest możliwe by pomyślec, że to jest AKURAT o tym kimś... :crylol:
większa miłość niż Jasminka-Gosia do siebie..
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest tak samo jakbym napisała na forum gdzieś, że dziewczyna, blondynka, studiuje dziennikarstwo z Poznania się 'szmaci' i daje dupę za 2 zł... i co każda z Poznania, blondynka dziennikarka (a do tego rysopisu będzie pasować 500 dziewczyn) mi teraz napisze, że nie życzy sobie żebym o Niej pisała publicznie ?

no cóż, ja się na szczęście nie spotkałam z taką sytuacją, a tym bardziej ludźmi i boże uchowaj

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak to jest możliwe by pomyślec, że to jest AKURAT o tym kimś... większa miłość niż Jasminka-Gosia do siebie..

mnie to już chyba nic nie zdziwi w dzisiejszych czasach...
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no cóż, ja się na szczęście nie spotkałam z taką sytuacją, a tym bardziej ludźmi i boże uchowaj

nigdy nic nie wiesz ...
może jestes śledzona ...

ja nawet nie wiem czy w spokoju mogę iść się wysrać... bo nie wiem czy tam jakiś kamer nie ma...
może już wie jaki papier do dupy używam.
mmaryjka
mmaryjka
  8 Mai 2012
Prinz
Prinz: ale fakt - szansa rozwoju nęci, ja bym się skusił

mnie jakoś nie bawi wizja wyjazdu, ale ciągle myślę. jakby nie patrzeć mam jeszcze do dokończenia ten rok, egzaminy. mój partner to samo. jeszcze jest czas do namysłu, jak na razie źle mi nie jest.
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
:smutny: paliiić mi się chce :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest tak samo jakbym napisała na forum gdzieś, że dziewczyna, blondynka, studiuje dziennikarstwo z Poznania się 'szmaci' i daje dupę za 2 zł... i co każda z Poznania, blondynka dziennikarka (a do tego rysopisu będzie pasować 500 dziewczyn) mi teraz napisze, że nie życzy sobie żebym o Niej pisała publicznie ?

jak ktoś się poczuwa osobiście wychodzą potem takie kwiatki :ziober2:
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak ktoś się poczuwa osobiście wychodzą potem takie kwiatki

nooo dostałam wiadomość na facebooku, że nie zyczy sobie publicznego JEJ komentowania jakby 40 milionów użytkowników wiedziało o kim faktycznie gadam.

odpisałam jej odpowiednio ale odpowiedzi juz nie było...
z drugiej strony ja bym nie odpisała.. bo siara jak byk.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nooo dostałam wiadomość na facebooku, że nie zyczy sobie publicznego JEJ komentowania jakby 40 milionów użytkowników wiedziało o kim faktycznie gadam. odpisałam jej odpowiednio ale odpowiedzi juz nie było... z drugiej strony ja bym nie odpisała.. bo siara jak byk.

Co kto lubi.. :-D
Generalnie ja nie jestem zwolenniczką upubliczniania się za bardzo, bo niektórzy ludzie serjosli bywają nawiedzeni i mogą wszystko chłonąć jak gąbka z przerwą na toaletę, albo i to nie :P
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nigdy nic nie wiesz ... może jestes śledzona ... ja nawet nie wiem czy w spokoju mogę iść się wysrać... bo nie wiem czy tam jakiś kamer nie ma... może już wie jaki papier do dupy używam.

może jestem może nie, dopóki mnie coś takiego nie spotka nie będę się nad tym zastanawiać, bo szkoda czasu
ale fakt to może się zdarzyć każdemu
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012

I odnośnie granic uzewnętrzniania się, ze dwa dni temu dostała opieprz konkretny na PW od jakiegoś 30letniego typa, ze mój opis jest wulgarny i obraża innych ludzi :rotfl:

SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Generalnie ja nie jestem zwolenniczką upubliczniania się za bardzo, bo niektórzy ludzie serjosli bywają nawiedzeni i mogą wszystko chłonąć jak gąbka z przerwą na toaletę, albo i to nie :P

no ta to w ogóle jest bardzo nawiedzona ....
i tym zachowaniem to 'pokazała'...
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może jestem może nie, dopóki mnie coś takiego nie spotka nie będę się nad tym zastanawiać, bo szkoda czasu ale fakt to może się zdarzyć każdemu

ja tylko współczuje jej jeszcze nienarodzonemu dziecku ...
jak ona tyle czasu będzie się zajmować takimi pierdołami to ja widze już to wychowanie.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ta to w ogóle jest bardzo nawiedzona .... i tym zachowaniem to 'pokazała'...

Wszystkiego można się spodziewać :-D
Ale przynajmniej nie jest nudno :pavarotti:
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

no ale bez takich ....

O_o
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.