(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
8 Mai 2012
Konto usunięte: No ja już palę 3,5 roku. Na początku to bardziej okazjonalnie, 1,5 roku paliłam ok pół paczki dziennie, teraz od stycznia skoczyło to :| no ale jak się nie ma to nara
uh. dasz rade, odzwyczaisz się i już nie wrocisz
SailorMoon
8 Mai 2012
Felka: Miała któraś lakier z NYC?
jakie wrazenia?
mam brokatowy. Wrażenia - dobrze się trzyma i ciężko go zmyć Ale to pewnie przez to, że nałożyłam kilka warstw i wacik się o brokat zaczepiał
Konto usunięte: a ja byłam u kolegi ploteczki i piłam z nim wino i mnie troche chwieje ...
O, też bym sobie coś wypiła
Paulinessa
8 Mai 2012
kedi: uh. dasz rade, odzwyczaisz się i już nie wrocisz
Ale życie mnie ostatnio tak tłucze, że... nie wiem czy rzucę.
SoDope
8 Mai 2012
SailorMoon: O, też bym sobie coś wypiła
no mnie trochę zachwiało ... :D
Felka
8 Mai 2012
SailorMoon: dobrze się trzyma i ciężko go zmyć Ale to pewnie przez to, że nałożyłam kilka warstw i wacik się o brokat zaczepiał
mam to samo,nakładam 2-3 warstwy...wiem znam ten ból później całe palce w brokacie lepiące się i wgl ale to norma :D
SailorMoon
8 Mai 2012
Konto usunięte: no mnie trochę zachwiało ... :D
fajny stan :D ale piszesz jeszcze z sensem więc jest dobrze
Felka: mam to samo,nakładam 2-3 warstwy...wiem znam ten ból później całe palce w brokacie lepiące się i wgl ale to norma :D
Teraz na razie leży nieużywany bo mam traumę po zmywaniu :D Ale jakość raczej ok jak na tą cenę. I pojemność spora :)
kedi
8 Mai 2012
Konto usunięte: Ale życie mnie ostatnio tak tłucze, że... nie wiem czy rzucę.
daj spokój, ja też ostatnio nie mam lekko. ale się nie poddaję!
tylko deprecha czasem potworna mnie łapie.
SoDope
8 Mai 2012
SailorMoon: fajny stan :D ale piszesz jeszcze z sensem więc jest dobrze
bo mnie tak trudno jest zarżnąć ... ale wypiłam dość dużo jak na moje możliwości .. plus, że ostatni raz się zarżnęłam ok 26 grudnia 2010 roku ... albo moze nawet dalej ...
Paulinessa
8 Mai 2012
kedi: daj spokój, ja też ostatnio nie mam lekko. ale się nie poddaję!
tylko deprecha czasem potworna mnie łapie.
No jakoś trzeba wszystko przeżyć.
Ej chwaliłam się, że moja wielka love story się skończyła? :)
SoDope
8 Mai 2012
Konto usunięte: Ej chwaliłam się, że moja wielka love story się skończyła? :)
nie dziwi mnie to - obniża się inteligencja u facetów.
kedi
8 Mai 2012
cos chyba wspominalas... co się stało?
SailorMoon
8 Mai 2012
Konto usunięte: bo mnie tak trudno jest zarżnąć ... ale wypiłam dość dużo jak na moje możliwości ..
Ja się szybko upijam a jeszcze szybciej latam potem siku A ile wypiłaś? :D
Konto usunięte: plus, że ostatni raz się zarżnęłam ok 26 grudnia 2010 roku ... albo moze nawet dalej ...
Podziwiam pamięć ja jak zaczęłam pić to od razu pożądanie... teraz piję mało i rzadko :P Chociaż ostatnio co weekend... :mrgreen:
Paulinessa
8 Mai 2012
kedi: cos chyba wspominalas... co się stało?
Ostatecznie zerwałam z nim pod koniec grudnia. Po 2,5 roku. No w końcu podjęłam mądrą decyzję i skończyłam prześladowanie mnie - obsesyjną zazdrość, próby zamknięcia mnie w klatce, robienie ze mnie winnej o wszystko. Chryste. Także nie rozpaczałam nawet pól sekundy za tym związkiem.
Szkoda że on tego nie przeczyta :D
SailorMoon
8 Mai 2012
Ooo... Nie wiedziałam.
SoDope
8 Mai 2012
SailorMoon: Podziwiam pamięć ja jak zaczęłam pić to od razu pożądanie... teraz piję mało i rzadko :P Chociaż ostatnio co weekend...
no ja pamiętam, że raz w życiu mi się film urwal to był 8 marzec 2007 rok.
to wtedy nie pamietam jak doszłam do domu - ale pamietam, że u gościa który mnie podwoził to mu się prawie zhaftowałam w aucie ...