malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale bez takich .... O_o

poklepać na pocieszenie po plecach? :P
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tylko współczuje jej jeszcze nienarodzonemu dziecku ... jak ona tyle czasu będzie się zajmować takimi pierdołami to ja widze już to wychowanie.

może jak się urodzi to skupi się na dziecku a szpiegi sobie daruje
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może jak się urodzi to skupi się na dziecku a szpiegi sobie daruje

MOZE ?

O_o
wątpie.
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: MOZE ? O_o wątpie.

wiarę można mieć:P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012

a w ogóle jakiś czas temu udało mi się zrobić te piękne loki, o których jakiś czas temu wspominałam, że bym takie chciała :zakochany:
i to za pomocą cienkiej lokówki :-D

mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a w ogóle jakiś czas temu udało mi się zrobić te piękne loki, o których jakiś czas temu wspominałam, że bym takie chciała i to za pomocą cienkiej lokówki :-D

pokaż fotę??
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaż fotę??

http://www.voila.pl/215/puh3n/index.php?get=1&f=1

tylko się nie trzymały jakoś szczególnie długo :and:
a jak próbowałam z pianką, czy z czymś, to chyba przesadziłam z ilością, bo mi się włosy posklejały :rotfl:
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.voila.pl/215/puh3n/index.php?get=1&f=1 tylko się nie trzymały jakoś szczególnie długo a jak próbowałam z pianką, czy z czymś, to chyba przesadziłam z ilością, bo mi się włosy posklejały

fajne, ja nie mam cierpliwości do robienia loków, chociaż kiedyś robiłam cienką prostownicą, ale długie włosy są ciężkie i przez to też mi się szybko prostowały
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fajne, ja nie mam cierpliwości do robienia loków, chociaż kiedyś robiłam cienką prostownicą, ale długie włosy są ciężkie i przez to też mi się szybko prostowały

Ja z natury mam takie lekko kręcone, ogólnie mam bardzo dużo włosów i równie dużo ich gubię, bo mam cienkie mimo to :and:
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja z natury mam takie lekko kręcone, ogólnie mam bardzo dużo włosów i równie dużo ich gubię, bo mam cienkie mimo to

to dziwne jeżeli masz lekko kręcone to powinny się w miarę trzymać,
ja mam proste jak druty i też ich dużo, ale cienkie przez to są oklapłe:/
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to dziwne jeżeli masz lekko kręcone to powinny się w miarę trzymać, ja mam proste jak druty i też ich dużo, ale cienkie przez to są oklapłe:/

ja bym chciała mieć proste. wtedy bym na pewno mogła poszaleć i pokombinować, chociażby grzywkę zrobić, czy coś :and:
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym chciała mieć proste. wtedy bym na pewno mogła poszaleć i pokombinować, chociażby grzywkę zrobić, czy coś

mnie ciągnie właśnie żeby grzywkę zrobić, ale jak ostatnio mi fryzjerka zrobiła to wyglądałam koszmarnie jak miś Koralgol, więc teraz strach mi nie pozwala
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie ciągnie właśnie żeby grzywkę zrobić, ale jak ostatnio mi fryzjerka zrobiła to wyglądałam koszmarnie jak miś Koralgol, więc teraz strach mi nie pozwala

szkoda, że w tym przypadku nie można nic na 'próbę' uciąć ;)
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda, że w tym przypadku nie można nic na 'próbę' uciąć ;)

no niestety, jedno cięcie, a potem można tylko czekać aż odrosną
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no niestety, jedno cięcie, a potem można tylko czekać aż odrosną

No.
A te wszelkie programy, gdzie niby można przymierzyć fryzurę nigdy nie odzwierciedlą rzeczywistości :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.