malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  9 Mai 2012

wydepiluje ktos mi brwi? bo mi sie nie chce:)

styka51
styka51
  9 Mai 2012
Babsy
Babsy: wydepiluje ktos mi brwi? bo mi sie nie chce:)

Dziś rano sobie trochę rwałam ^^

Dziewuszki jak mi źle... w końcu kupiłam stanik idealnie dopasowany, no cud, miód i orzeszki, ale 189 zł dałam:and:
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Mai 2012

Hej ho wszystkim :D

styka51
styka51: Dziewuszki jak mi źle... w końcu kupiłam stanik idealnie dopasowany, no cud, miód i orzeszki, ale 189 zł dałam

popatrz na to z drugiej strony - zainwestowalas w fajne cycki w przyszlosci :P
Babsy
Babsy
  9 Mai 2012
styka51
styka51: Dziewuszki jak mi źle... w końcu kupiłam stanik idealnie dopasowany, no cud, miód i orzeszki, ale 189 zł dałam

pochodzisz w nim ze 2 ,3 lata- zwroci Ci sie:) tez musze sie zmierzyc i sobie cos sprawic, najpredzej cos uzywanego z all, bo nie wiem, czy mi jeszcze cyc nie urosnie;/
styka51
styka51
  9 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: popatrz na to z drugiej strony - zainwestowalas w fajne cycki w przyszlosci :P

Wiem właśnie, w końcu wiem jaki rozmiar nosze i liczę na to, że tak szybko się nie rozwali/znosi jak te po 30 zł :ninja:
Babsy
Babsy
  9 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej ho wszystkim

o, i Agusia:) powoli robi sie jak za swietlanych czasow ::w00t::
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Mai 2012
Babsy
Babsy: pochodzisz w nim ze 2 ,3 lata- zwroci Ci sie:) tez musze sie zmierzyc i sobie cos sprawic, najpredzej cos uzywanego z all, bo nie wiem, czy mi jeszcze cyc nie urosnie;/

jak zaczniesz karmic to urosnie w cholere :tak:

styka51
styka51: Wiem właśnie, w końcu wiem jaki rozmiar nosze i liczę na to, że tak szybko się nie rozwali/znosi jak te po 30 zł

wiesz, jak juz znasz rozmiar to mozesz wyszukiwac staniki na promocjach itp.
chociaz z drozszymi stanikami nie zawsze jest tak fajnie, kupilam w nexcie w zeszlym roku, dalam jakos 35 funa (w sumie nie fortuna, ale drobne tez nie) i po paru praniach sie szmata zrobila :and: ale to chyba jedyny stanik z ktorym mi sie cos takiego zrobilo, wiec moze po prostu pech :)

Babsy
Babsy: o, i Agusia:) powoli robi sie jak za swietlanych czasow ::

jeszcze troche i bedzie tu ruch tak jak kiedys :zakochany:
Babsy
Babsy
  9 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zaczniesz karmic to urosnie w cholere

juz mam z rozmiar, albo i dwa wiekszy, w obwodzie tez mi przybylo...

Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze troche i bedzie tu ruch tak jak kiedys

nie pogniewalabym sie, mniej bym sie nudzila w chalupie;P

w sumie musze kurde isc jakis obiad machnac;/
styka51
styka51
  9 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, jak juz znasz rozmiar to mozesz wyszukiwac staniki na promocjach itp. chociaz z drozszymi stanikami nie zawsze jest tak fajnie, kupilam w nexcie w zeszlym roku, dalam jakos 35 funa (w sumie nie fortuna, ale drobne tez nie) i po paru praniach sie szmata zrobila ale to chyba jedyny stanik z ktorym mi sie cos takiego zrobilo, wiec moze po prostu pech :)

Mam nadzieję, że ten choć trochę potrzyma, bo taki zwykły jest i w miarę porządnie zrobiony. Teraz na allegro przeglądam i w sumie za 50 zł moge coś fajnego już kupić :pavarotti:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  9 Mai 2012
Babsy
Babsy: w sumie musze kurde isc jakis obiad machnac;/

Jak dobry, to się podziel ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Mai 2012
Babsy
Babsy: juz mam z rozmiar, albo i dwa wiekszy, w obwodzie tez mi przybylo...

o ja :w00t:
ale jeszcze przybedzie, jakbym ci pokazala zdjecie mnie przed ciaza, a karmiac piersia (Zaraz po porodzie) to jak dwie inne osoby :P

Babsy
Babsy: nie pogniewalabym sie, mniej bym sie nudzila w chalupie;P
ja sie wiekszosc ciazy nie nudzilam, bo do szkoly chodzilam, ale pierwsze pare miesiecy z mlodym to byly nudy, w sumie wtedy tutaj przywedrowalam :P

Babsy
Babsy: w sumie musze kurde isc jakis obiad machnac;/

ja jestem jeszcze z 10 minut jakies tylko i tak, kopiuje pare rzeczy z komputera, jak skoncze to wychodze z mlodym :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Mai 2012
styka51
styka51: Mam nadzieję, że ten choć trochę potrzyma, bo taki zwykły jest i w miarę porządnie zrobiony. Teraz na allegro przeglądam i w sumie za 50 zł moge coś fajnego już kupić

no widzisz a 50 zlotych to juz jednak nie tak duzo za dobry stanik, jesli za bazarowy placilas 30 :)
zwykle zazwyczaj sie trzymaja, ja mialam jakis z kwiatkami itp :P
styka51
styka51
  9 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no widzisz a 50 zlotych to juz jednak nie tak duzo za dobry stanik, jesli za bazarowy placilas 30 :) zwykle zazwyczaj sie trzymaja, ja mialam jakis z kwiatkami itp :P

I całe pocieszenie w tym :pavarotti:

Babsy

To jaki jest teraz? Jeśli moge wiedzieć?:D
SailorMoon
SailorMoon
  9 Mai 2012
Babsy

W ciąży piersi są pełne i ładne :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: jakbym ci pokazala zdjecie mnie przed ciaza, a karmiac piersia (Zaraz po porodzie) to jak dwie inne osoby :P

Ja podobnie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale pierwsze pare miesiecy z mlodym to byly nudy, w sumie wtedy tutaj przywedrowalam :P

To też tak jak ja :mrgreen: z nudów, po prostu...
Paulinessa
Paulinessa
  9 Mai 2012

nie nabijać.

:and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.