agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  15 Decembrie 2011

Wlasnie, nie moge sie doczekac;) a jak tam te rzeczy cos Ci podpasowało?

pijana
pijana
  15 Decembrie 2011
styka51
styka51: mają po 20 lat

:O x 300
Myślałam, że z 16, max 18 :ninja:
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Zauwazylam jej "dzialalnosc" na MiU. Ktora jeszcze taka cwaniara?

Login na żółto ma BujajSieNaDwa czy jakoś tak...
Pojechała z krytykowaniem kiecki i butów w temacie niżej :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: :O x 300 Myślałam, że z 16, max 18

Bananowa ma 20 a ta druga 18 :ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak tam te rzeczy cos Ci podpasowało?

Wiekszosci jeszcze nie wyprobowalam - znaczy sie masek. Nie mam czasu :C
Ten krem pod oczy Ziaji przestalam uzywac, uczulenie czy cos. Skora sie robila taka sucha, oczy piekly jak cholera. Krem troche tlusty, nie uzywam takich, ale na zime jak znalazl :D

styka51
styka51: Login na żółto ma BujajSieNaDwa czy jakoś tak...

No ona rzadzi... na hajdzie i seksie tez :and:
Z jej podpisu pod nickiem brechtam za kazdym razem jak go czytam "zimna suka" czy jakos tak O MOJ BOZIU KOCHANY :crylol:

styka51
styka51: Pojechała z krytykowaniem kiecki i butów w temacie niżej

ide obczaic.

styka51
styka51: Bananowa

to jakas trzecia? Adidasowa, BujajSieNaDwa i ..?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Adidasowa

myslalam, ze jestem odosobniona w swoich odczuciachXD

sukienke
maszynke venus embrace
isana bodycreme intensiv 5 % urea
bojler^^
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: No ona rzadzi... na hajdzie i seksie tez Z jej podpisu pod nickiem brechtam za kazdym razem jak go czytam "zimna suka" czy jakos tak O MOJ BOZIU KOCHANY

Hahaaha :lol:
Zimnej suki ktoś nie widział :lol:

massacre
massacre: to jakas trzecia? Adidasowa, BujajSieNaDwa i ..?

No Adidasowa, pomyliła mi się, bo banana miała :rotfl:

Babsy
Babsy: myslalam, ze jestem odosobniona w swoich odczuciachXD

Też myślałam, że tylko mnie denerwują, ale się okazuje, że nie ;D

Babsy
Babsy: bojler^^

Będzie "myju myju tu, pucu pucu tam " :nutki:

Spodnie z 2 tyg temu już:

i papucie dla siostry
Babsy
Babsy
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Też myślałam, że tylko mnie denerwują, ale się okazuje, że nie

jak dla mnie, to ona tylko nabija sobie posciki, zeby zdobyc troche fejmu na forum. ale jak dla mnie, tak se jej to wychodzi;)

styka51
styka51: Będzie "myju myju tu, pucu pucu tam "

noo:D

styka51
styka51: Spodnie z 2 tyg temu już:

mam nadzieje, ze na odwloku wygladaja lepiej niz luzem;P
papucie smiechowe;)
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: jak dla mnie, to ona tylko nabija sobie posciki, zeby zdobyc troche fejmu na forum. ale jak dla mnie, tak se jej to wychodzi;)

Jak byłam początkująca, to nabijalam posty na Muzyce tytułami piosenek :lol:

Babsy
Babsy: mam nadzieje, ze na odwloku wygladaja lepiej niz luzem;P papucie smiechowe;)

Po wypraniu też lepiej wyglądają :lol:
No i ten... z daleka tego brokatu nie widać, ale na sylwka będą dobre.
Babsy
Babsy
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Jak byłam początkująca, to nabijalam posty na Muzyce tytułami piosenek

tez ostatnio tam troche nabijalam:lol: ale pamietam, ze najpierw sie udzielilam na o fotka.pl, potem odkrylam miu i seks;) na inne tez powchodze, poczytam, jak mam o czym to cos napisze, ale glownie czytam;)
Adidasowa
Adidasowa
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: adidasowa ma banana... jest jedna z nich?

czyli? :woot:
styka51
styka51: Tak, nie będę ukrywać, iż mnie irytuje

mogłabyś to napisać wprost do mnie, a nie "za plecami" ? Poza tym mnie irytuje wiele rzeczy i osób, ale trzeba umieć ignorować. Niedawno mi ktoś to uświadomił, żeby nie rzucac się od razu do gardła komuś tylko lepiej przemilczeć lub czasem, w skrajnych przypadkach, zwrócić delikatnie uwagę.
massacre
massacre: Zauwazylam jej "dzialalnosc" na MiU. Ktora jeszcze taka cwaniara?

Coś złego zrobiłam? Posty mi wolno pisać.
massacre
massacre: Adidasowa

Babsy
Babsy: myslalam, ze jestem odosobniona w swoich odczuciachXD

może skomentujecie własne zachowanie? Jak same nabijacie pościki? Widzicie tylko innych. Fajnie się krytykuje kogoś, ale można czas spojrzeć na siebie? Tak było spokojnie tutaj bez was.
Babsy
Babsy: jak dla mnie, to ona tylko nabija sobie posciki, zeby zdobyc troche fejmu na forum. ale jak dla mnie, tak se jej to wychodzi;)

:rotfl: odezwała się ta co nie nabija :mrgreen: odpowiadam na pytania z tematów i wyrażam swoją opinię. Jak ktoś mnie zaczepi to odpowiadam. Nie nabijam sama z siebie. O mnie piszesz, ale o takim jednym to już nic nie napiszesz, który założył temat o kupie :zonk:
I nie zdobywam ani fejmu ani żadnych przyjaciół na forum. Po prostu wy macie takie stereotypowe podejście do każdego nowego użytkownika na forum. jak tylko coś pisze to od razu nabijacz/troll etc.
Jak już nie raz i nie dwa pisałam, istnieje na forum taki harem i to jest takie kółko wzajemnej adoracji, jego zasady polegają na tym, aby każdego nowego zjechać za każdy post na forum.
Dziękuję za uwagę.
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mogłabyś to napisać wprost do mnie, a nie "za plecami" ? Poza tym mnie irytuje wiele rzeczy i osób, ale trzeba umieć ignorować. Niedawno mi ktoś to uświadomił, żeby nie rzucac się od razu do gardła komuś tylko lepiej przemilczeć lub czasem, w skrajnych przypadkach, zwrócić delikatnie uwagę.

Dobra, przepraszam... Ale w sumie nie widziałam sensu, by pisać Ci, iż irytują mnie niektóre Twoje wpisy. Nie jest to sprawa, która wymaga pisania specjalnych wiadomości. Zwyczajnie stwierdziłam fakt i żadne obmawianie za plecami to nie jest, przecież każdy może to przeczytać ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu wy macie takie stereotypowe podejście do każdego nowego użytkownika na forum. jak tylko coś pisze to od razu nabijacz/troll etc.

Uwierz mi, nie do każdego. Po prostu rzucają się w oczy, niektóre Twoje posty, z ktorych bije "jaka jestem zayebista, skrytykowałam taką i taką kiecke, no i uważajcie mnie za znawczynie mody".
Każdy ma swój gust, no ale bez przesady...

Konto usunięte
Konto usunięte: aby każdego nowego zjechać za każdy post na forum.

Dwa lata temu też byłam nowa, nikt NIGDY mnie nie zjechał ( nie licząc Marcina S :rotfl:), a wtedy było tu dużo więcej Starej Gwardii niż teraz.

Poza tym nie ma tu kółek wzajemnej adoracji... są ludzie z którymi można popisać, pooceniać oraz podyskutować. Wsio.
Adidasowa
Adidasowa
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Dobra, przepraszam... Ale w sumie nie widziałam sensu, by pisać Ci, iż irytują mnie niektóre Twoje wpisy. Nie jest to sprawa, która wymaga pisania specjalnych wiadomości. Zwyczajnie stwierdziłam fakt i żadne obmawianie za plecami to nie jest, przecież każdy może to przeczytać ;)

Ja wolę jeśli ktoś zwraca bezpośrednio mi uwagę, a nie pisze/mówi o mnie do innych.

styka51
styka51: Uwierz mi, nie do każdego. Po prostu rzucają się w oczy, niektóre Twoje posty, z ktorych bije "jaka jestem zayebista, skrytykowałam taką i taką kiecke, no i uważajcie mnie za znawczynie mody". Każdy ma swój gust, no ale bez przesady...

nie czuję się
styka51
styka51: zayebista

:szok: chyba źle wywnioskowałaś trochę :woot: Każdy ma swój gust i jeśli mi się coś nie podoba to mówię/pisze - NIE. Nigdy nie wzoruję się na zdaniu innych osób. Więc mam prawo skrytykować...

styka51
styka51: Dwa lata temu też byłam nowa, nikt NIGDY mnie nie zjechał ( nie licząc Marcina S ), a wtedy było tu dużo więcej Starej Gwardii niż teraz.

Wtedy nie panowała zasada - "zniszczyć" nowych :)"kto z czatu ten podludź" :)

styka51
styka51: Poza tym nie ma tu kółek wzajemnej adoracji... są ludzie z którymi można popisać, pooceniać oraz podyskutować. Wsio.

No ja odnoszę inne wrażenie ;) Są takie 2-3 grupki po kilka osób i to są dla mnie kółka wzajemnej adoracji ;)
Wszystko;)
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wolę jeśli ktoś zwraca bezpośrednio mi uwagę, a nie pisze/mówi o mnie do innych.

Ale kurde po co to roztrząsać?

Konto usunięte
Konto usunięte: Wtedy nie panowała zasada - "zniszczyć" nowych :)"kto z czatu ten podludź" :)

Wtedy też ludzie z 5 postami byli denerwowani;p

Konto usunięte
Konto usunięte: No ja odnoszę inne wrażenie ;) Są takie 2-3 grupki po kilka osób i to są dla mnie kółka wzajemnej adoracji ;) Wszystko;)

A może są to ludzie, którzy piszą ze sobą od dawien dawna?
Gdybyś weszła na Hyde 3 lata temu, to zobaczyłabyś kółka, każdy każdego znał z imienia i nazwiska, robili zjazdy...teraz to lipton. A że piszemy z dziewczynami już trochę, no z dziewczynami też, to wiadomo, że inaczej się odnosimy do siebie.
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: myslalam, ze jestem odosobniona w swoich odczuciach

jak dobrze, że nie tylko ja mam minę :wtf: jak to czytam.
i spacje przed znakami interpunkcyjnymi:zonk:
Adidasowa
Adidasowa
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Ale kurde po co to roztrząsać?

No fakt, nie ma potrzeby, tylko zwróciłam Ci uwagę, to nic złego;)
styka51
styka51: Wtedy też ludzie z 5 postami byli denerwowani;p

Nie wiem, nie widziałam.
styka51
styka51: A może są to ludzie, którzy piszą ze sobą od dawien dawna?

No najprawdopodobniej :tak:
styka51
styka51: Gdybyś weszła na Hyde 3 lata temu, to zobaczyłabyś kółka, każdy każdego znał z imienia i nazwiska, robili zjazdy...teraz to lipton. A że piszemy z dziewczynami już trochę, no z dziewczynami też, to wiadomo, że inaczej się odnosimy do siebie.

Rozumiem, nic mi do tego, nie zwracam uwagi jak piszecie i co piszecie, póki coś mnie nie dotyczy. Mniejsza.