massacre: adidasowa ma banana... jest jedna z nich?
czyli?
styka51: Tak, nie będę ukrywać, iż mnie irytuje
mogłabyś to napisać wprost do mnie, a nie "za plecami" ? Poza tym mnie irytuje wiele rzeczy i osób, ale trzeba umieć ignorować. Niedawno mi ktoś to uświadomił, żeby nie rzucac się od razu do gardła komuś tylko lepiej przemilczeć lub czasem, w skrajnych przypadkach, zwrócić delikatnie uwagę.
massacre: Zauwazylam jej "dzialalnosc" na MiU. Ktora jeszcze taka cwaniara?
Coś złego zrobiłam? Posty mi wolno pisać.
Babsy: myslalam, ze jestem odosobniona w swoich odczuciachXD
może skomentujecie własne zachowanie? Jak same nabijacie pościki? Widzicie tylko innych. Fajnie się krytykuje kogoś, ale można czas spojrzeć na siebie? Tak było spokojnie tutaj bez was.
Babsy: jak dla mnie, to ona tylko nabija sobie posciki, zeby zdobyc troche fejmu na forum. ale jak dla mnie, tak se jej to wychodzi;)

odezwała się ta co nie nabija

odpowiadam na pytania z tematów i wyrażam swoją opinię. Jak ktoś mnie zaczepi to odpowiadam. Nie nabijam sama z siebie. O mnie piszesz, ale o takim jednym to już nic nie napiszesz, który założył temat o kupie

I nie zdobywam ani fejmu ani żadnych przyjaciół na forum. Po prostu wy macie takie stereotypowe podejście do każdego nowego użytkownika na forum. jak tylko coś pisze to od razu nabijacz/troll etc.
Jak już nie raz i nie dwa pisałam, istnieje na forum taki
harem i to jest takie kółko wzajemnej adoracji, jego zasady polegają na tym, aby każdego nowego zjechać za każdy post na forum.
Dziękuję za uwagę.