Konto usunięte: może skomentujecie własne zachowanie? Jak same nabijacie pościki? Widzicie tylko innych. Fajnie się krytykuje kogoś, ale można czas spojrzeć na siebie? Tak było spokojnie tutaj bez was.
to nie ja w 2 czy 3 miesiace nabilam 2 tys. postow- jestem na forum od roku i mam raptem tysiac wiecej od ciebie.
Konto usunięte: odezwała się ta co nie nabija odpowiadam na pytania z tematów i wyrażam swoją opinię. Jak ktoś mnie zaczepi to odpowiadam. Nie nabijam sama z siebie. O mnie piszesz, ale o takim jednym to już nic nie napiszesz, który założył temat o kupie
I nie zdobywam ani fejmu ani żadnych przyjaciół na forum. Po prostu wy macie takie stereotypowe podejście do każdego nowego użytkownika na forum. jak tylko coś pisze to od razu nabijacz/troll etc.
Jak już nie raz i nie dwa pisałam, istnieje na forum taki harem i to jest takie kółko wzajemnej adoracji, jego zasady polegają na tym, aby każdego nowego zjechać za każdy post na forum.
Dziękuję za uwagę.
nie sledze niestety z wywalonym jezorem kazdego jednego zalozonego tematu na kazdym dziale, wiec nie wiem, o kim piszesz.
ja rok temu tez bylam nowa, ale jakos po pewnym czasie nie pisano o mnie, ze jestem trollem, irytujaca czy cokolwiek w ten desen. jest takie powiedzenie- jesli krytykuje cie jedna osoba, olej to, ale jesli kilka, kilkanascie powtarza to samo, to sie nad soba zastanow.
Konto usunięte: jak dobrze, że nie tylko ja mam minę jak to czytam.
i spacje przed znakami interpunkcyjnymi
uch, te spacje to wisienka na torcie;)