agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: byleby tylko być w centrum uwagi

Wiele ludzi lubi byc w centrum uwagi. I nie widze w tym nic zlego. Kwestia jednak w tym, ze jest roznica miedzy osoba, ktora jest charyzmatyczna i charakterna i w centrum uwagi pojawia sie w calkowicie NATURALNY sposob, a osoba totalnie przecietna, ktora pcha, wciska sie, tupie raczkami i nozkami, krzyczy podkreslajac jaka to jest wyjatkowa po to tylko, by przykryc swoja nijakosc i wybic sie z tlumu;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  17 Decembrie 2011

* sorry za stylistyke

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  17 Decembrie 2011
styka51
styka51: No w sumie i racja, tylko na trzeźwo i po pijaku można "udawać" kogoś kim się nie jest.

po pijaku zdecydowanie jest trudniej udawać kogoś innego :mrgreen:

massacre
massacre: Dobre pytanie. Ja z jednej strony czuje sie swobodniejsza, tak jakby niektore hamulce puszczaly (np. poczucie humoru sie zaostrzalo) a z drugiej strony jednak bardziej sie kontroluje i np. jestem seksualnie niedostepna

ja to samo, chociaż ciągle słyszę 'wrzuć na luz, daj się ponieść' :ninja: jednak zdecydowanie wolę być niedostępna, niżeli potem się zastanawiać dlaczego mi tak brzuch rośnie :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  17 Decembrie 2011
massacre
massacre: Wiele ludzi lubi byc w centrum uwagi. I nie widze w tym nic zlego. Kwestia jednak w tym, ze jest roznica miedzy osoba, ktora jest charyzmatyczna i charakterna i w centrum uwagi pojawia sie w calkowicie NATURALNY sposob, a osoba totalnie przecietna, ktora pcha, wciska sie, tupie raczkami i nozkami, krzyczy podkreslajac jaka to jest wyjatkowa po to tylko, by przykryc swoja nijakosc i wybic sie z tlumu;)

w poście chodziło mi o tych co robią to na siłę ; )
styka51
styka51
  17 Decembrie 2011
massacre
massacre: Dobre pytanie. Ja z jednej strony czuje sie swobodniejsza, tak jakby niektore hamulce puszczaly (np. poczucie humoru sie zaostrzalo) a z drugiej strony jednak bardziej sie kontroluje i np. jestem seksualnie niedostepna. Przynajmniej kiedys na imprezach gdy bylam singielka. Natomiast teraz tez jestem niedostepna, ale tylko dlatego, ze ide spac

Jak byłam bez chłopa, to nie piłam. A teraz jak piję to zazwyczaj z Mańkiem, więc jestem "wyzwolona". Ale jak jest jakaś popijawa biochem-human, to jestem powściągliwa.

massacre
massacre: Strzal w dziesiatke A jak to czasem nieudolnie wychodzi... im bardziej starasz sie byc trzezwa, tym bardziej maja cie za pijana

Ja w sumie za dużo się nie staram, zazwyczaj piję wśród samych swoich, a oni mnie znają więc luz :D
pijana
pijana
  17 Decembrie 2011

Nie kupiłam, ale wygrałam :rotfl: Łyżeczki do przystawek, bon do Duki -50%, zegarek, bon do fryzjera na 200 i do restauracji na 100 zł :napalony:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie kupiłam, ale wygrałam Łyżeczki do przystawek, bon do Duki -50%, zegarek, bon do fryzjera na 200 i do restauracji na 100 zł

nienawidzę Cię :mrgreen:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nienawidzę Cię

Typowo polskie podejście :ziober2:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

sylwik
sylwik
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie kupiłam, ale wygrałam

znowu? :rotfl:
massacre
massacre
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w poście chodziło mi o tych co robią to na siłę ; )

domyslilam sie ;)

EjBejbe
EjBejbe
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

pijana
pijana
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nienawidzę Cię

:smutny:
Konto usunięte
Konto usunięte: znowu?

Tak jakoś wyszło... :crylol: Tylko po nagrody muszę jechać do Warszawy, ale nie narzekam :D
Babsy
Babsy
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: może skomentujecie własne zachowanie? Jak same nabijacie pościki? Widzicie tylko innych. Fajnie się krytykuje kogoś, ale można czas spojrzeć na siebie? Tak było spokojnie tutaj bez was.

to nie ja w 2 czy 3 miesiace nabilam 2 tys. postow- jestem na forum od roku i mam raptem tysiac wiecej od ciebie.

Konto usunięte
Konto usunięte: odezwała się ta co nie nabija odpowiadam na pytania z tematów i wyrażam swoją opinię. Jak ktoś mnie zaczepi to odpowiadam. Nie nabijam sama z siebie. O mnie piszesz, ale o takim jednym to już nic nie napiszesz, który założył temat o kupie I nie zdobywam ani fejmu ani żadnych przyjaciół na forum. Po prostu wy macie takie stereotypowe podejście do każdego nowego użytkownika na forum. jak tylko coś pisze to od razu nabijacz/troll etc. Jak już nie raz i nie dwa pisałam, istnieje na forum taki harem i to jest takie kółko wzajemnej adoracji, jego zasady polegają na tym, aby każdego nowego zjechać za każdy post na forum. Dziękuję za uwagę.

nie sledze niestety z wywalonym jezorem kazdego jednego zalozonego tematu na kazdym dziale, wiec nie wiem, o kim piszesz.
ja rok temu tez bylam nowa, ale jakos po pewnym czasie nie pisano o mnie, ze jestem trollem, irytujaca czy cokolwiek w ten desen. jest takie powiedzenie- jesli krytykuje cie jedna osoba, olej to, ale jesli kilka, kilkanascie powtarza to samo, to sie nad soba zastanow.

Konto usunięte
Konto usunięte: jak dobrze, że nie tylko ja mam minę jak to czytam. i spacje przed znakami interpunkcyjnymi

uch, te spacje to wisienka na torcie;)
LeceWkulki
LeceWkulki
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Zaszalałam. Kupiłam sobie cienie versace
i czarną kredkę do oczu :zakochany:
massacre
massacre
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: aszalałam. Kupiłam sobie cienie versace

Dobre sa? Jak z pigmentacja i trwaloscia? Jak poprobujesz, to daj znac :)