agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli?

Nie wiem o co cho. Dziewczyny napisaly, ze draznia je jakies nowe osoby na forum. Zapytalam kto. Latwo przyszlo mi wytypowanie, bo reszte znam ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Coś złego zrobiłam?

Nie wiem. Nie do mnie to pytanie powinno byc skierowane.

styka51
styka51: Poza tym nie ma tu kółek wzajemnej adoracji...

Nie, wcale :crylol:
Jest tu kilka osob, w ktorych obronie wystawie pazurki i pociagne za wlosy. Tez do nich nalezysz Pani Styka.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Poza tym nie ma tu kółek wzajemnej adoracji...

Są są są są... :crylol:
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Nie, wcale

Konto usunięte
Konto usunięte: Są są są są...

najwyrazniej Styka powinna sie udac do okulisty :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: najwyrazniej Styka powinna sie udac do okulisty

może kółek wzajemnych adoracji (chociaż ja bardzo nie potrafiłam zrozumieć dlaczego faceci się tak spuszczają na Jasmine {wg mnie nie jest taka piękna}) może aż tak bardzo nie ma to fakt ale sa tutaj grupki jak Ty to określasz, że w razie potrzeby 'wystawią pazurki i pociągną za włosy' w akcie obrony.
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: faceci się tak spuszczają na Jasmine

nic nie wiem na ten temat... powaga? Na hajdzie jest/ byla raczej obiektem drwin, nie westchnien :woot:
Zwlaszcza ze strony facetow.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale sa tutaj grupki jak Ty to określasz, że w razie potrzeby 'wystawią pazurki i pociągną za włosy' w akcie obrony.

Ja je nazywam "kolezanki". wirtualne, bo wirtualne, ale kolezanki ;)
No Prinz moja kolezanka nie jest, ale jakby to czak okreslil, jestem prinza wierna suka, zmanipulowana przez geja by jezdzic po czaku :rotfl:

SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: nic nie wiem na ten temat... powaga? Na hajdzie jest/ byla raczej obiektem drwin, nie westchnien Zwlaszcza ze strony facetow.

nie wiem co tam chodziło ... ale zakładanie o Niej tematów było kojarzone dwuznaczne .. i nie czytałam tego ale ogólnie 'puszczanie' się na nią jakoś nie rozumiem...

wolę się na Ciebie spuszczać ..
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale zakładanie o Niej tematów było kojarzone dwuznaczne ..

Nie wiem za bardzo o jakie tematy chodzi.
Dla mnie Jasmina jest fejkiem perfekcyjnie stworzonym przez Marcina S.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  16 Decembrie 2011

Wypowiedziałabym się w waszym temacie, ale nie mam ochoty na koleje gadki "czepiasz się tylko mnie" :and:.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre:

były tematy w stylu 'chcę się oświadczyć Jasminie' chyba z pół roku temu..
czy jest fejkiem czy też nie ... mnie się nie podoba XDDDDD
SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011

A tak w temacie zakupowym - w ostatnim Avanti były zniżki do H&M (gazeta kosztowała 5,50) a kupon był na 20 zł. kupony można było łączyć...

póki co rekordzista w Warszawskim H&M 47 gazet wykupił :crylol:

mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Dla mnie Jasmina jest fejkiem perfekcyjnie stworzonym przez Marcina S.

w to akurat wątpię, chyba że jej kolejne wcielenia

Konto usunięte
Konto usunięte: czy jest fejkiem czy też nie ... mnie się nie podoba

widać mamy inny gust niż panowie na Fotka choć oni w dużej mierze są mocno zdesperowani. mojemu osobistemu też nie przypadła do gustu, stwierdził, że jest męska i by się jej bał
SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: stwierdził, że jest męska i by się jej bał

wiesz co - na miniaturkach zdjęć wszystko bardzo ładnie ... do momentu powiększenia zdjęcia ..
pijana
pijana
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A tak w temacie zakupowym - w ostatnim Avanti były zniżki do H&M (gazeta kosztowała 5,50) a kupon był na 20 zł. kupony można było łączyć...

LOL, nie mogłaś wcześniej ? ... :(
SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: LOL, nie mogłaś wcześniej ? ... :(

karty są ważne do 23 grudnia więc .. MASZ JESZCZE CZAS XD
SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011

o ile nie są wykoszone gazety ze wszystkich sklepów...
ważne GAZETA MUSI BYC ZA 5,50 A NIE ZA 4,50 :D