agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a jaką Wy macie zimę tam na Wyspach no proszę Cię:P

No wlasnie.. . zeby jeszcze zima byla, snieg, sloneczko.. Ale nie, szaro, cieplo, zimno, deszczowo, ciemno jak w dupie przez caly dzien... Tylko spac w taka pogode moja droga :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  18 Decembrie 2011
massacre
massacre: No wlasnie.. . zeby jeszcze zima byla, snieg, sloneczko.. Ale nie, szaro, cieplo, zimno, deszczowo, ciemno jak w dupie przez caly dzien... Tylko spac w taka pogode moja droga :D

mogę Cię pocieszyć, tutaj póki co też nie ma zimy, ani śniegu, ani mrozu, ale zobaczymy czy tak będzie do wiosny czy dowali jeszcze śniegiem i mrozem
massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mogę Cię pocieszyć, tutaj póki co też nie ma zimy, ani śniegu, ani mrozu, ale zobaczymy czy tak będzie do wiosny czy dowali jeszcze śniegiem i mrozem

wspominam sobie zime 2 lata temu jak bylam w PL ^^ dostaje wtedy jeszcze wiekszej depresji :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  18 Decembrie 2011
massacre
massacre: wspominam sobie zime 2 lata temu jak bylam w PL ^^ dostaje wtedy jeszcze wiekszej depresji :C

więc ciesz się tym co masz i nie narzekaj:P
ja też nie cierpię zimy:/
massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: więc ciesz się tym co masz i nie narzekaj:P ja też nie cierpię zimy:/

Zle mnie zrozumialas, albo ja sie dwuznacznie wyrazilam. Tak bardzo mnie cieszyl snieg w Polsce, ze na wspomnienie tego, co bylo, minelo i nie wroci wiecej :nutki: robie sie smutna :C

mirra20
mirra20
  18 Decembrie 2011
massacre
massacre: Zle mnie zrozumialas, albo ja sie dwuznacznie wyrazilam. Tak bardzo mnie cieszyl snieg w Polsce, ze na wspomnienie tego, co bylo, minelo i nie wroci wiecej robie sie smutna :C

no to faktycznie źle zrozumiałam, ja nie cierpię zimy i widok zasp śnieżnych doprowadza mnie do szału:/
czemu było i nie wróci, może jeszcze odwiedzisz Polskę podczas zimy;)
massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie cierpię zimy i widok zasp śnieżnych doprowadza mnie do szału:/ czemu było i nie wróci, może jeszcze odwiedzisz Polskę podczas zimy;)

odwiedze, ale nie w tym roku...

no wlasnie, ja tez nie lubie zimy. uwielbiam lato i moglabym je miec na okraglo przez caly rok.
ale gdy masz do wyboru snieg, snieg i snieg albo szaro, zimno i nijako... ja przynajmniej wolalabym snieg :D

mirra20
mirra20
  18 Decembrie 2011
massacre
massacre: odwiedze, ale nie w tym roku...

tego roku to juz niewiele zostało, więc się nie dziwię:)

massacre
massacre: no wlasnie, ja tez nie lubie zimy. uwielbiam lato i moglabym je miec na okraglo przez caly rok. ale gdy masz do wyboru snieg, snieg i snieg albo szaro, zimno i nijako... ja przynajmniej wolalabym snieg :D

ja chyba mimo wszystko bym wolała szaro, ale cieplej niż gdyby miało być biało ale w uj mroźnie
massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niż gdyby miało być biało ale w uj mroźnie

odzwyczailam sie od takiej zimy. u nas standardowo najzimniej zima jest 0 stopni. jak jest na minusie 1 czy 2 to juz panika narodowa :D
w PL dwa lata temu -20... o rany... chociaz ta temperature tez sie odczuwa inaczej na kontynencie i na wyspie. czasem wydawalo mi sie, ze bylo mi zimniej w UK przy +2 niz w PL przy -10...

mirra20
mirra20
  19 Decembrie 2011
massacre
massacre: odzwyczailam sie od takiej zimy. u nas standardowo najzimniej zima jest 0 stopni. jak jest na minusie 1 czy 2 to juz panika narodowa :D w PL dwa lata temu -20... o rany... chociaz ta temperature tez sie odczuwa inaczej na kontynencie i na wyspie. czasem wydawalo mi sie, ze bylo mi zimniej w UK przy +2 niz w PL przy -10...

nie wiem nie byłam na wyspach, więc nie mam porównania:P Polskiej zimy nie lubię ooo
mmaryjka
mmaryjka
  19 Decembrie 2011
massacre
massacre: ja jestem zalamana tymi podrobkami. bez kitu mozna je dostac wszedzie.

można, dlatego staram się w ogóle nie kupować z innych źródeł niż sklepy stacjonarne typu sephora czy w sklepie mac'a np.
a te cienie wcześniej pokazane nie wyglądają najlepiej.
Adidasowa
Adidasowa
  19 Decembrie 2011

po raz drugi Suchy Szampon.

pijana
pijana
  19 Decembrie 2011

Dziś zamówione, mam nadzieję, że będą pasować... :D
LeceWkulki
LeceWkulki
  19 Decembrie 2011
massacre
massacre: U mnie tez nie. Mam duza game jesli chodzi o rozpietosc cenowa.

Ja mam jeszcze o tyle dobrze, że moja mama się maluje, często pożyczamy sobie kosmetyki.

massacre
massacre: Sheer - to chyba delikatne i pewnie nie kryja zbyt mocno?

Właśnie, że jestem zadowolona, bo w porównaniu z innymi cieniami, te dobrze kryją.

Konto usunięte
Konto usunięte: jesteś pewna, że to oryginał?

jestem.

Konto usunięte
Konto usunięte: świadomie kupowałaś podróbkę?

to nie podróbka.
kształt pudełka i kolor się zgadza, numer na pudełku i etui też się zgadza.
i zaznaczę, że nie kupiłam ich w Polsce.

Jak ja kocham mentalność Polaków. Wreszcie sobie kupisz coś, na czym Ci zależało..a i tak Ci ktoś powie, że to podróbka :ninja:
mmaryjka
mmaryjka
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ja kocham mentalność Polaków. Wreszcie sobie kupisz coś, na czym Ci zależało..a i tak Ci ktoś powie, że to podróbka

taka mentalność 'polaków'. ktoś stara się pomóc, a dostaję wypiętą dupę.

w cieniach versace na aplikatorze ZAWSZE jest napis versace, a na tym twoim tego nie widać dlatego też pytam.

massacre jakoś się nie obruszyła kiedy zapytałam czy tusz który kupiła to podróbka bo w ten sposób zdała sobie sprawę, że kupiła chłam. cóż, przykre.