agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i zaznaczę, że nie kupiłam ich w Polsce.

Tez bylam pewna, ze w Londynie nie zahacze o podrobke. Jak bardzo sie mylilam... i to jeszcze "blisko zrodelka". Ufna bylam i sie spalilam. Zawsze trzeba uwazac.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ja kocham mentalność Polaków. Wreszcie sobie kupisz coś, na czym Ci zależało..a i tak Ci ktoś powie, że to podróbka

Oj, nie przesadzaj. Dzieki temu, ze tu jakis czas temu wrzucilam zdjecie rzeczy, ktora kupilam, dowiedzialam sie i potwierdzilo sie wlasnie dzieki maryjce i pijanej, ze to tandetna podrobka. Z kolei mialam jeszcze inny produkt, musialam z nim latach po profesjonalistach, zeby przekonac sie, ze to tez fejk :and:
Nie odbieraj wszystkiego jak zlosliwosci, czasem warto spojrzec na to z drugiej strony ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  20 Decembrie 2011
massacre
massacre: Jak bardzo sie mylilam... i to jeszcze "blisko zrodelka". Ufna bylam i sie spalilam. Zawsze trzeba uwazac.

niestety sporo ludzi jest też bardzo naiwnych. jeżeli tusz do rzęs kosztuje w sephorze 139zł, a na stronie iperfumy.pl kosztuje 89zł to chyba oczywiste, że coś jest nie tak.
LeceWkulki
LeceWkulki
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: taka mentalność 'polaków'. ktoś stara się pomóc, a dostaję wypiętą dupę. w cieniach versace na aplikatorze ZAWSZE jest napis versace, a na tym twoim tego nie widać dlatego też pytam. massacre jakoś się nie obruszyła kiedy zapytałam czy tusz który kupiła to podróbka bo w ten sposób zdała sobie sprawę, że kupiła chłam. cóż, przykre.

A wszystko się zgadzało. Tego nie wiedziałam. A zapłaciłam za około 40 euro, więc myślałam, że to zajebista okazja.:ninja:
Mogłaś napisać od razu, co jest nie tak z nimi, bo nie byłam tego świadoma.
Wybacz.

To teraz mam oryginalną podróbkę :ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre jakoś się nie obruszyła kiedy zapytałam czy tusz który kupiła to podróbka bo w ten sposób zdała sobie sprawę, że kupiła chłam. cóż, przykre.

Ale co jest przykre? Ze sie nie obruszylam? :ziober2: ;)
Ja bylam wdzieczna, bo naleze do tych osob z natury latwowiernych i dosc naiwnych. Wierze w dobro i moja podejrzliwosc, jesli jakakolwiek u mnie jest, to spokojnie sobie drzemie gdzies gleboko.
Wiem natomiast teraz, ze trzeba byc czujnym. WSZEDZIE.
Nie powiem, ze mnie to ucieszylo, ale byla to dla mnie dobra lekcja, za ktora jestem wdzieczna.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  20 Decembrie 2011

torbę, dwie koszule, 2 naszyjniki, spodnie, kurtkę zimową ( taką a'la narciarska ), portfel.

i odkryłam u mnie w mieście sklep gdzie na prawdę WSZYSTKO jest po 2,5 - nakupiłam więc szklanek :mrgreen:

madzia2143
madzia2143
  20 Decembrie 2011

zdjęcia:

Torba w rzeczywistości wygląda inaczej, to wygląda jakoś tak sflaczale :woot:

Portfel czarny w groszki, ale nie ma na necie zdjęcia.

styka51
styka51
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Zafundowałam sobię wizytę u stomatologa i wyrwanie zęba za 80 zł.
W sumie musiała się babka namęczyć...-,-
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: madzia2143

mam taką czarną koszulę tylko że długa jest :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
madzia2143
madzia2143
  20 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: mam taką czarną koszulę tylko że długa jest :D

sądzę, że większość ludzi ma te same ciuchy ;p
zapomniałam napisać jeśli chodzie o te czarną, że moja jest fioletowa ; )
sylwik
sylwik
  20 Decembrie 2011

kubek, breloczek-latareczke i zayebisty 'dlugopis' beacy tak naprawde 8ma srubokretami:lol:
bo mam w zwyczaju nosic ze dwa w torebce:ninja:

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  20 Decembrie 2011

ym , buty ' zimowe ' na obcasie :P 7cm wyższa , zawsze to coś .

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  20 Decembrie 2011
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91: buty ' zimowe ' na obcasie :P 7cm wyższa , zawsze to coś .

Założysz raz drugi, dopóki nie wypiedolisz się 500 razy na śniegu :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  20 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Założysz raz drugi, dopóki nie wypiedolisz się 500 razy na śniegu :)

haha xD nie wiem zobaczy się :P na razie jest ok ;) , ale poczekam na śnieg i wtedy się zobaczy :D mam jeszcze na płaskim , więc git ;)

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

Babsy
Babsy
  21 Decembrie 2011

blyszczyk i dwa lakiery:)

Adidasowa
Adidasowa
  21 Decembrie 2011

Też mam zimówki na obcasie i też mniej więcej 7 cm. Myślę, że jak się potrafi chodzić na obcasie to się nie zaliczy 'gleby'. :mrgreen: W tamtym roku też miałam na obcasie i nie zdarzyło mi się leżeć.