agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Nie, wcale Jest tu kilka osob, w ktorych obronie wystawie pazurki i pociagne za wlosy. Tez do nich nalezysz Pani Styka.

Daj spokój, przecież jakbyś po mnie pojechała, to bym nie odstawiła żadnej szopki w stylu: byłyśmy przyjaciólkami, a Ty zdradziłaś mnie...oh :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Są są są są...

Ok.

massacre
massacre: najwyrazniej Styka powinna sie udac do okulisty

Byłam niedawno ;*

massacre
massacre: Ja je nazywam "kolezanki". wirtualne, bo wirtualne, ale kolezanki ;)

Haha, też tak mam :pavarotti:

massacre
massacre: Dla mnie Jasmina jest fejkiem perfekcyjnie stworzonym przez Marcina S.

Myślisz? Chciałoby mu się tyle pisać na MiU? Na dodatek wiedziała co i jak pisać.

Konto usunięte
Konto usunięte: A tak w temacie zakupowym - w ostatnim Avanti były zniżki do H&M (gazeta kosztowała 5,50) a kupon był na 20 zł. kupony można było łączyć...

Dlaczego ja nic nie wiedziałam:and:

W ogóle ciekawe jak wyglądałyby nasze pogawędki w realu ? :pavarotti:
voiceontheradio
voiceontheradio
  16 Decembrie 2011

robione kalkulatorem.
http://imageshack.us/f/403/mojezdjcie178.png/
w dodatku nie chce się wkleić.

zestaw tołpa strefa t
garnier krem do rąk
garnier balsam do ciała
seboradin lotion
maseczki ziaja oczyszczająca, nawilżająca, regenerująca
odżywka nive long repair

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Daj spokój, przecież jakbyś po mnie pojechała, to bym nie odstawiła żadnej szopki w stylu: byłyśmy przyjaciólkami, a Ty zdradziłaś mnie...oh

A powinna bys byla. Przyjaciolki nie zdradzaja, a przynajmniej nie powinny... wiec afera bylaby uzasadniona ;)

styka51
styka51: Haha, też tak mam

Zostaniesz moja kolezanka i wstapisz do kolka gospodyn wiejskich, ktore sie wzajemnie adoruja?

styka51
styka51: W ogóle ciekawe jak wyglądałyby nasze pogawędki w realu ?

Musialabys mnie na smyczy trzymac, zebym sie na Manka nie rzucila :diabel:
P.S. W realu jestem duzo nudniejsza niz tutaj
styka51
styka51: Myślisz? Chciałoby mu się tyle pisać na MiU? Na dodatek wiedziała co i jak pisać.

Nie musial on. Mogl kolezance powiedziec, by zalozyla konto, ponabijala... On mogl sie logowac tylko czasami, by dolewac oliwy do ognia jakimis bzdurami :D
Z reszta w sumie nie chce mi sie w to zaglebiac. Kazdy moze byc falszywy, w sieci ma to ulatwione :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: maseczki ziaja oczyszczająca, nawilżająca, regenerująca

też je kupiłam ostatnio + żółtą jeszcze ; ) zawsze brałam szarą i fajna była, teraz wzięłam wszystkie, tak dla porównania :)
madzia2143
madzia2143
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: P.S. W realu jestem duzo nudniejsza niz tutaj

haha, wczoraj jakiś facet mi powiedział, że jestem bardziej cicha niż on i że go to irytuje bo odebrałam mu jego miejsce :ninja: a ja po prostu lubię słuchać.
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: haha, wczoraj jakiś facet mi powiedział, że jestem bardziej cicha niż on i że go to irytuje bo odebrałam mu jego miejsce a ja po prostu lubię słuchać.

ja sie otaczam ludzmi rozrywkowymi, gadatliwymi, bo odwalaja za mnie robote i dzieki nim mam spokoj. z reszta ja dziwna jestem... zawsze sie uwazalam za osobe niesmiala i skryta, a za taka nie jestem postrzegana ani tutaj, ani w realu. Widac dobrze mi chyba idzie skrywanie moich cech, ktorych nie lubie :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  16 Decembrie 2011

Oczywiście tej Avanti już nigdzie nie ma, pluję sobie w brodę jaka byłam głupia, patrzyłam na nią w Empiku jak wyszła, mogłam choćby z ciekawości kupić, no ale c**j :zonk: Jeszcze się podkuwiłam w Super-Pharm, mam kupon na tańszy micel Vichy, ale oczywiście już wykupili... Porażka :zonk:

styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: A powinna bys byla. Przyjaciolki nie zdradzaja, a przynajmniej nie powinny... wiec afera bylaby uzasadniona ;)

Wiesz...ja mam tak, że im bliższa osoba mnie krzywdzi tym mniejszą aferę robię. Nie lubię się sprzeczać.

massacre
massacre: Zostaniesz moja kolezanka i wstapisz do kolka gospodyn wiejskich, ktore sie wzajemnie adoruja?

No pewnie :D Będę mogła taniej Salę OSP na swoje wesele wynająć :rotfl:

massacre
massacre: Musialabys mnie na smyczy trzymac, zebym sie na Manka nie rzucila P.S. W realu jestem duzo nudniejsza niz tutaj

Haahha ;p Mańka by nie było. Tylko nasze kółko :D

W ogóle ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy po pijaku jestem taka sama jak na trzeźwo... i kiedy jestem bardziej sobą. Cięzko było mi dojść do czegoś konkretnego :ninja:

massacre
massacre: Nie musial on. Mogl kolezance powiedziec, by zalozyla konto, ponabijala... On mogl sie logowac tylko czasami, by dolewac oliwy do ognia jakimis bzdurami :D Z reszta w sumie nie chce mi sie w to zaglebiac. Kazdy moze byc falszywy, w sieci ma to ulatwione :C

Ja tam rzadko kiedy się wgłębiam w to kto co pisze...Jakoś tak lata mi to.
madzia2143
madzia2143
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: ja sie otaczam ludzmi rozrywkowymi, gadatliwymi, bo odwalaja za mnie robote i dzieki nim mam spokoj. z reszta ja dziwna jestem... zawsze sie uwazalam za osobe niesmiala i skryta, a za taka nie jestem postrzegana ani tutaj, ani w realu. Widac dobrze mi chyba idzie skrywanie moich cech, ktorych nie lubie

czasem lepiej być skrytym i nieśmiałym. Wiele się naoglądałam ludzi, ciągle obserwuję ich zachowania. Doszłam do wniosku, że wiele robi z siebie na prawdę idiotów/idiotki byleby tylko być w centrum uwagi,a potem mordę cieszą, gdy ktoś zacznie się śmiać z tego co dana osoba zrobiła (kij z tym, że śmieją się z jej głupoty :mrgreen: )

Dla sprostowania: powyższy akapit nie jest aluzją do ludzi z forum, bo widzę, że znowu gorąca atmosfera tu zagościła.
madzia2143
madzia2143
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: W ogóle ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy po pijaku jestem taka sama jak na trzeźwo... i kiedy jestem bardziej sobą. Cięzko było mi dojść do czegoś konkretnego

to jest bardzo trudne pytanie... :mrgreen: osobiście uważam, że w dwóch tych sytuacjach jest się sobą, jednak pokazujemy wtedy swoje dwa różne oblicza [nie]stety ;)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: W ogóle ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy po pijaku jestem taka sama jak na trzeźwo... i kiedy jestem bardziej sobą. Cięzko było mi dojść do czegoś konkretnego

ja jestem o wiele bardziej gadatliwy, mam lepszy humor, sam zagajam gadke. no i mam super brytyjski akcent.

ostatnia rozmowa z Anglikiem po powrocie z kolacji w restauracji:

Ja: Wiesz, im bardziej jestem pijany, tym lepiej mówię po angielsku, mam lepszy akcent
Richard: Hmm, im jestem bardziej pijany tym mój angielski staje się gorszy... :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest bardzo trudne pytanie... osobiście uważam, że w dwóch tych sytuacjach jest się sobą, jednak pokazujemy wtedy swoje dwa różne oblicza [nie]stety ;)

No w sumie i racja, tylko na trzeźwo i po pijaku można "udawać" kogoś kim się nie jest.

Prinz
Prinz: ja jestem o wiele bardziej gadatliwy, mam lepszy humor, sam zagajam gadke. no i mam super brytyjski akcent. ostatnia rozmowa z Anglikiem po powrocie z kolacji w restauracji: Ja: Wiesz, im bardziej jestem pijany, tym lepiej mówię po angielsku, mam lepszy akcent Richard: Hmm, im jestem bardziej pijany tym mój angielski staje się gorszy...

Hahahhaha :D

Jak jestem pijana, to jestem swobodniejsza w łóżku i mam się za biginię seksu :lol: A na trzeźwo, trochę mniej.
No i po pijaku zawsze jest tekst: ja wiem, że jestem pijana i nie słuchacie mnie, ale serio - lubię was :lol: A oprócz tego, że normalnie dużo mówię, to po pijaku mówię jeszcze więcej, ale ograniczam się, bo nie chce wyjść na pijaną. No i często poruszamy tematy natury egzystencjalno-filozoficzno-miłosnej :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Jak jestem pijana, to jestem swobodniejsza w łóżku i mam się za biginię seksu A na trzeźwo, trochę mniej.

oj ja tez...
kiedys jeden z moich bylych mi powiedzial jakie rzeczy zaproponowalem jak sobie dalem w gaz :lol:
wstyd maks :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: oj ja tez... kiedys jeden z moich bylych mi powiedzial jakie rzeczy zaproponowalem jak sobie dalem w gaz wstyd maks

Ale człowiek się barier pozbywa;p
Ostatnio chyba z 3 razy z rzędu było mi tak dobrze, że tylko 5 kielonków i jazda...aż stwierdziłam, że w alkoholizm wpadnę.
No i czasem zdarza się, że jak słucham co wyrabiałam, to wstyd.
massacre
massacre
  17 Decembrie 2011
styka51

Dobre pytanie. Ja z jednej strony czuje sie swobodniejsza, tak jakby niektore hamulce puszczaly (np. poczucie humoru sie zaostrzalo) a z drugiej strony jednak bardziej sie kontroluje i np. jestem seksualnie niedostepna. Przynajmniej kiedys na imprezach gdy bylam singielka. Natomiast teraz tez jestem niedostepna, ale tylko dlatego, ze ide spac :rotfl:

styka51
styka51: bo nie chce wyjść na pijaną

Strzal w dziesiatke :ziober2:
A jak to czasem nieudolnie wychodzi... im bardziej starasz sie byc trzezwa, tym bardziej maja cie za pijana :rotfl: