agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: ale nie mam ochoty na koleje gadki "czepiasz się tylko mnie" .

wlaczasz IGNOR i tyle w temacie

Konto usunięte
Konto usunięte: mnie się nie podoba XDDDDD

Mnie tez nie, ale o gustach sie ponoc nie rozmawia.
Btw. gdzie te foty z blond wlosami? Poza avem nic nie widze :martuska:

Konto usunięte
Konto usunięte: widać mamy inny gust niż panowie na Fotka choć oni w dużej mierze są mocno zdesperowani. mojemu osobistemu też nie przypadła do gustu, stwierdził, że jest męska i by się jej bał

Raz jeszcze, na hajdzie odebralam zupelnie inne wrazenie. Nie bede tu przytaczac tekstow, bo byly bardzo prymitywne, ale kpili z niej mocno.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Btw. gdzie te foty z blond wlosami? Poza avem nic nie widze

Nie ma mi kto zrobić :(
pijana
pijana
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: karty są ważne do 23 grudnia więc .. MASZ JESZCZE CZAS XD

Widziałam nagłówek "niespodzianka od H&M" ale oni nigdy nie dawali kuponów, pewnie już nie będzie, no ale poszukam ;d
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz co - na miniaturkach zdjęć wszystko bardzo ładnie ... do momentu powiększenia zdjęcia

jak jeszcze miała kawałek ciała to w miarę, ale teraz po odsysaniu to naprawdę. ciało spoko, ale twarz jej się zmieniła bardzo na niekorzyść.

massacre
massacre: Raz jeszcze, na hajdzie odebralam zupelnie inne wrazenie. Nie bede tu przytaczac tekstow, bo byly bardzo prymitywne, ale kpili z niej mocno.

no bo albo byli zakochani, albo się śmieli.
mnie rozyebało to, że jak tylko pojawiła się na forum to zaczęła opowiadać o swoich chorobach psychicznych, depresjach, schizofrenii i tak dalej:wtf:
SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale teraz po odsysaniu to naprawdę.

odsysanie mi się kojarzy z 'liposukcją' liposukcje se strzeliła ? :ziober2:
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: odsysanie mi się kojarzy z 'liposukcją' liposukcje se strzeliła ?

mówię odsysanie na takie bezmózgie odchudzanie;)
SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mówię odsysanie na takie bezmózgie odchudzanie;)

zapisuję definicję :P

:ziober2:
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie rozyebało to, że jak tylko pojawiła się na forum to zaczęła opowiadać o swoich chorobach psychicznych, depresjach, schizofrenii i tak dalej

Napatoczylam sie na temat o depresji. O schizofrenii tez bylo? Tak wiele mnie ominelo :ninja: :rotfl:

Z reszta wez przestan, bo ona to pewnie czyta, a potem zacznie krecic jakis skandal kryminalny tak jak z tym, ze to ja niby bylam kotem kaczynskiego :Rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zapisuję definicję

polecam się

massacre
massacre: O schizofrenii tez bylo?

było, jakoś na początku jak przyszła.

massacre
massacre: Z reszta wez przestan, bo ona to pewnie czyta, a potem zacznie krecic jakis skandal kryminalny tak jak z tym, ze to ja niby bylam kotem kaczynskiego

yebie mnie to bo piszę prawdę, nic nie wymyślam i jej nie obrażam więc jak dla mnie to może czytać, dzwonić po policję, straż pożarną czy inne służby państwowe:mrgreen:
SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dzwonić po policję, straż pożarną czy inne służby państwowe

ja otwieram drzwi tylko FBI :crylol:
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja otwieram drzwi tylko FBI

Lubisz przebieranki co? :pavarotti:

mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte

z nakazem
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte

:ninja:

SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Lubisz przebieranki co?

pewnie, że lubie :D

massacre
massacre:

rozszyfrowałaś mnie :ninja:
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: pewnie, że lubie :D

Zboczuch :D

Czas na mnie, dosyc plotek
:bye: :*