Konto usunięte: To daj mi znać, jak będziesz miała coś fajnego na oku :D
Chcę z naturalnej skóry, może być rękaw 3/4 :D
Ok :D
Konto usunięte: Pewnie odziedziczy biust po Tobie :D
Możliwe

:D
Konto usunięte: To musi być bardzo fajne uczucie, kiedy widać, jak rodzona pociecha zdrowo rośnie i przeistacza się w kobietę :D No tak, biodra i uda zaczynają się zaokrąglać, niebawem skoczy i waga. To jest ten etap, kiedy nastolatki baczniej się sobie przyglądają, zaczynają krytykować i przestają w pełni akceptować swoje ciało :D Na szczęście w większości przypadków kończy się tylko na marudzeniu. Jak u ich mam :-D
Za kilka lat będziecie wyglądały jak siostry :D
Njważniejsze zeby była zdrowa i zeby to się nie zmieniło, pamiętam jak z 5 czy 6 lat temu podejrzewali ze moze mieć białaczkę , straciła totalnie siły ze nie była w stanie wstawać z łóżka, że bolą ją nogi, miała badania krwi i olbrzymią ilość białych krwinek, potem trzeba było czekac na inne badania krwi a ja juz myślałam o najgorszym, wyłam w robocie i w ogóle :D Ale na szczęście okazało się ze to było jakieś zapalenie tkanek, ufff.Także jak jest zdrowie to reszta mniej ważna.
Akurat ona akceptuje swoje ciało bardzo, jej koleżanki suchsze od niej, jak patyki zaczynają mieć manię odchudzania, masakra.Wiem o tym bo Laura mi mówi i mi tłumaczy ze one oszalały chyba , ze bycie kościotrupem nie podoba się jej.
A odnośnie wygladania jak siostry, ostatnio z nią idę właśnie a ona mówi "Wiesz mamo, moje koleżanki to mówią ze my już jak siostry prawie wygladamy" hahaha, byłam w szoku :D