agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Septembrie 2012
massacre
massacre: Nie zwariowała :D jestem rozsądnym klientem, w Bodyshopie miałam 50% zniżki więc porobilam zapasy.

kurcze, 50%?
poszlabym i obkupila, ale... mam z 10 zeli, z 10 masel, mydelek, w ogole tego wszystkiego tone z bs, nie wyrabiam z uzywaniem :nie:

fajna kurtka :tak:

i jak tam perfumy gagi? pachna krwia i czym tam jeszcze pachnac mialy? :mrgreen:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Uff, a już myślałam, że tylko ja zauważyłam drewnianego penisa

Też zauważyłam... :rotfl:
dont0say0anything
dont0say0anything
  27 Septembrie 2012
massacre
massacre: Nie zwariowała :D jestem rozsądnym klientem, w Bodyshopie miałam 50% zniżki więc porobilam zapasy.

A mi co kupiłaś? :D
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  27 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Wyrażę tylko swoją opinię. Osoba taka jak Ty, kupiłam buty które są tak wieśniackie? myślałam że już dawno minęła moda na te wywijane kożuchy co jest ochydstwem a tu jednak nie :)

te buty wcale nie są wieśniackie to raz, dwa są modne, 3 nawet gdyby nie były to bym je nosiła bo mi się podobają, 4 noszę je akurat z tym futerkiem nie na zewnątrz tylko normalnie w sensie nie wywijam go bo jak te buty są 'wyższe' to lepiej wyglądają.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Septembrie 2012

@Agoosia no 50%, tez miałam jeszcze trochę zapasów, ale to nie banany, szybko sie nie zepsujà xD
Poza tym wiesz jak to jest z promocjami w BS, nie znam osoby, która kupuje tam za 100% ceny bez jakiejkolwiek zniżki xD

Co do perfum Gagi faktycznie są czarne, fajny bajer na prezent dla nastolatki. Są słodkie, za słodkimi nutami nie przepadam, ale są przyjemne nie mdlące i nie dusza :)

A kurtka wiem, że fajna xD choć bardziej Jarem sie torebka :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Septembrie 2012

a mi dzisiaj przyszla:

massacre
massacre
  27 Septembrie 2012

*jaram ... Znaki...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Septembrie 2012
massacre
massacre: A kurtka wiem, że fajna choć bardziej Jarem sie torebka

Torebka tez spoko :tak:
massacre
massacre: @Agoosia no 50%, tez miałam jeszcze trochę zapasów, ale to nie banany, szybko sie nie zepsujà Poza tym wiesz jak to jest z promocjami w BS, nie znam osoby, która kupuje tam za 100% ceny bez jakiejkolwiek zniżki

no nie zepsuja, ale wiem ze do swiat a nawet i dluzej mi wystarczy, a wiadomo po swietach tez beda wyprzedaze w bs :)
massacre
massacre: Co do perfum Gagi faktycznie są czarne, fajny bajer na prezent dla nastolatki. Są słodkie, za słodkimi nutami nie przepadam, ale są przyjemne nie mdlące i nie dusza

nie farbuja czasem ubrania? musze sie przejsc gdzies, gdzie je sprzedaja i wywachac, chociaz jak na razie to sie jaram Candy od Prady.
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Septembrie 2012
moonlight30
moonlight30: Te rzeczy co kupiłaś, koszulki, błyszczyk, łańcuszki, katana....wszystko by Ci moja córa zwinęła, lubi takie rzeczy

to mloda ma dobry gust :rock:
massacre
massacre: bo to jest takie hmm mlodziezowe

jam wieczna mlodziez :rock: :P
massacre
massacre
  27 Septembrie 2012

@Agoosia
Lubię te szminki choć wole YSL, są bardziej kremowe. A teraz to sie w ogole jaram nowymi, które wejdą w listopadzie w trzech odcieniach z Rodial - wszystko maja zajebiste. Jak chcesz obczaj, mi sie podoba odcień Bite :D

Co do BS to racja, zawsze jakieś promocje, dlatego tez mówię, że nikt u nich za normalna cenę chyba nie kupuje xD

Gaga nie farbuje, na skórze staje sie od razu przezroczysty. Gorzej z balsamem, ścierwo takie... Ehh

A Prada to wiesz perfumy na wyjście, choc oczekiwałabym, że beda dluzej trzymac xD
ja przynajmniej dziele swoje perfumy na okazyjne, wieczorne i codzienne xD Gaga jest dobra na codzień ;)

agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Septembrie 2012
massacre
massacre: Lubię te szminki choć wole YSL, są bardziej kremowe. A teraz to sie w ogole jaram nowymi, które wejdą w listopadzie w trzech odcieniach z Rodial - wszystko maja zajebiste. Jak chcesz obczaj, mi sie podoba odcień Bite

http://www.rodial.co.uk/product/make-up-LIP-PRODUCTS/glamstick-bite/375 te?
bite rzeczywiscie fajny :tak:
z YSL sa swietne, a co do Diora to moja pierwsza szminka, wiec zobacze czy mi sie spodoba :D ale kolor mi pasuje :tak:
massacre
massacre: Co do BS to racja, zawsze jakieś promocje, dlatego tez mówię, że nikt u nich za normalna cenę chyba nie kupuje

no chyba nie :mrgreen:
massacre
massacre: Gaga nie farbuje, na skórze staje sie od razu przezroczysty. Gorzej z balsamem, ścierwo takie... Ehh

to wywacham sobie, moze akurat mi podpasuje :)
massacre
massacre: A Prada to wiesz perfumy na wyjście, choc oczekiwałabym, że beda dluzej trzymac ja przynajmniej dziele swoje perfumy na okazyjne, wieczorne i codzienne Gaga jest dobra na codzień

ja moje perfumy dziele na odpowiednie do pogody i mojego humoru :)
w lecie uzywam innych i w zimie innych, no i w ciagu dnia oczywiscie staram sie nie uzywac tych zbyt ciezkich :)
mmaryja
mmaryja
  28 Septembrie 2012
massacre
massacre: Torba Modalu Pippa Grab Bag

piękna jest:zakochany:
mam na nią straszną ochotę,ale wciąż nie mogę się zdecydować
massacre
massacre: Podklad Lancome Photogenic Lumessence

kiedyś go używałam, daj znać jak się sprawdzi bo się zastanawiam czy aby do niego nie wrócić. choć dla mnie trochę za ciężki
mmaryja
mmaryja
  28 Septembrie 2012

aa, ja dzisiaj poczyniłam zakup poważny, czyli pralka

pijana
pijana
  28 Septembrie 2012

1. Sweter w paski, 28 zł
2. Czarny sweter rozpinany, 28 zł
3. Czapka, 18 zł
Wszystko C&A, -20% na wszystko
Micel Vichy, płyn Luksja (używam jako mydło do rąk), pasta Biała Perła, szampon Biosilk volumizing (ciekawe czy dobry), cień do brwi Inglot

pijana
pijana
  28 Septembrie 2012

Lol, wgrało mi obrazek do góry nogami, a na kompie jest normalnie :zonk: