agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jakoś szkoda mi zwierząt na buty skoro sztuczna skóra świetnie zastępuje tą naturalną...

Jak dla mnie prawdziwa skora jest niezastapiona :)
Poza tym kocham jej zapach -,- tak, wiem traci lekkim zboczeniem ;D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  27 Septembrie 2012
massacre
massacre: massacre

zauważyłam w Twoich zakupach męskie przyrodzenie :ninja:
Hoshiko
Hoshiko
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zauważyłam w Twoich zakupach męskie przyrodzenie

faktycznie :rotfl:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  27 Septembrie 2012

Jeszcze bordowy T-shirt i jeansy w lumpie - zdjęć nie ma, bo ciuchy poszły do prania. :ninja:
Felka
Felka
  27 Septembrie 2012

3ci czarny sweterek zapinany na guziki z lumpa:ninja:
białe bolerko 3/4 rekawa

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: TylkoMnieNieOlej

Wyrażę tylko swoją opinię. Osoba taka jak Ty, kupiłam buty które są tak wieśniackie? myślałam że już dawno minęła moda na te wywijane kożuchy co jest ochydstwem a tu jednak nie :)

massacre
massacre: massacre

torba super!!!
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  27 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: ochydstwem

ohydztwem d83dde1d
:D
Psyche30
Psyche30
  27 Septembrie 2012

Massacre, z cieakwości na nasze ile ta kurtka kosztowała? :ziober2:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: ohydztwem

wiem :D dzięki, ale akurat mi się sieć odłączyła i już zapomniałam o edycji :/
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
pijana
pijana
  27 Septembrie 2012

Uff, a już myślałam, że tylko ja zauważyłam drewnianego penisa :rotfl:

Psyche30
Psyche30
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciężkie czasy dopiero nadchodzą :D

Zdaję sobie sprawę d83dde02

Sylvinka
Sylvinka: wiem :D dzięki, ale akurat mi się sieć odłączyła i już zapomniałam o edycji :/

Ok :ziober2:
massacre
massacre
  27 Septembrie 2012

@madzia i hoshiko zbereźnice to kulki do masażu, masuje nimi plecy faceta :D

@moonlight kurtka z River Island tylko £100, więc chyba dobra cena jak za prawdziwa skórę? Szukałam i sie rozeznałam trochę w terenie, poniżej £100 to tylko PU albo inne skóropodobne gówna, z kolei prawdziwa skóra zaczyna sie od £200 i zazwyczaj wszystko w ćwiekach xD
Zajebista jest, bo cycki mi sie w niej mieszczą, zazwyczaj jak skóra jest dobra w ramionach to zapinajac miałam splaszczone jak od walca, z kolei większe wisiały w ramionach. Ta jest fajnie uszyta, akurat pod kobiece kształty :D i co najważniejsze nie jest za krótka, taka w sam raz do pasa.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  27 Septembrie 2012

Pijana następna zboczona ^^

dont0say0anything
dont0say0anything
  27 Septembrie 2012
massacre
massacre: Bodyshop: 1. Perfumy Dreams Unlimited 2. Woda toaletowa Love etc 3. Dla mojego pana zestaw Activist (plun do kapieli, antyperspirant i woda toaletowa) 4. Dla mojego pana Divine calm olejek do masazu + kulki do masazu 5. Primer 6. Chocomania plyn do kapieli x2 7. Chocomania beautifying oil 8. Chocomania balsam do ciala 9. Vitamin E maslo do ciala 10. Vitamin E balsam do ciala 11. Vitamin E krem rozswietlajacy nawilzajacy do twarzy na dzien 12. Vitamin C do czyszczenia twarzy 13. Earth Lover ogorek i mieta - plyn do kapieli 14. Plyny do kapieli brzoskwiniowy i zielone jablko 15. Tea tree oil 16. Tea tree peeling do twarzy 17. Mango balsam do ust 18. Dla mlodego Nintendo 3DS XL + ladowarke + gre Mario Kart, w ktora sama sie wciagnelam :D 19. Perfumy Lady Gaga Fame razem z balsamem do ciala (zestaw byl w tej samej cenie, co same perfumy...) - generalnie nie jestem fanka perfum wydawanych przez celebrytki, ale mialam probke i bylam mile zaskoczona, wiec kupilam. Balsam z kolei jest strasznie ciezki i do tego sie nieprzyjemnie klei na skorze - na pewno juz go nie kupie. 20. Zestaw malych lakierow do paznokci Nails Inc 21. Szampon i odzywka Loreal - duzo lepsze niz te zwykle Elvive czy Elseve w Polsce 22. Podklad Lancome Photogenic Lumessence 23. Lancome perfumy La vie est belle - znowu mialam probke i bardzo mi sie spodobaly... do tego stopnia, ze regularnie znajda u mnie miejsce wsrod tych najbardziej ulubionych - a mam ich niewiele 24. Lancome tusz do rzes Hypnose 25. Joico K-pak szampon + odzywka 26. Ulubiony lakier do wlosow Tigi 27. Kurtka z prawdziwej skory z River Island 28. Na sam koniec prezent od mojego pana

Zwariowała :O
massacre
massacre
  27 Septembrie 2012

Nie zwariowała :D jestem rozsądnym klientem, w Bodyshopie miałam 50% zniżki więc porobilam zapasy.
Perfumy, podkłady i tusze kolekcjonuje
Kurtka na jesień a torebka i portfel na lata xD