Kiniowska: pijana:Uff, a już myślałam, że tylko ja zauważyłam drewnianego penisa
Też zauważyłam...
TO NIE PENIS, TO MASAZER :D
Konto usunięte: http://www.rodial.co.uk/product/make-up-LIP-PRODUCTS/glamstick-bite/375 te?
bite rzeczywiscie fajny
z YSL sa swietne, a co do Diora to moja pierwsza szminka, wiec zobacze czy mi sie spodoba :D ale kolor mi pasuje
Nie wiem dlaczego, ale z Diora mam zawsze malo kosmetykow... Zawsze jakos je omijam, albo zostawiam na pozniej, a tego pozniej nigdy nie ma xD
Kolor faktycznie bardzo fajny, sama lubie tylko delikatnie podkreslac usta, wiec u mnie dominuja odcienie nude. Jak bedzie fajna, to daj znac :D
Nie wiem czy mialas, ale polecam wlasnie z serii nude , choc bardziej rozowe (ale do Twojej blond czupryny powinny pasowac) YSL Rouge Pur numer 142 (lekko bezowy) i Rouge Pur Couture numer 6 (bardziej rozowy):
Konto usunięte: w lecie uzywam innych
w lecie moim faworytem jest armani acqua di gioia :D
Konto usunięte: piękna jest
mam na nią straszną ochotę,ale wciąż nie mogę się zdecydować
To masz tak samo jak ja... Na szczescie mam faceta, ktory slucha i podjal decyzje za mnie :D
Plus dodatkowo kupil portfel, ktorym tez jestem zachwycona - miesci wszystko, a przy tym nie wyglada jak mini kopertowka :D
Konto usunięte: kiedyś go używałam, daj znać jak się sprawdzi bo się zastanawiam czy aby do niego nie wrócić. choć dla mnie trochę za ciężki
Z tego co mi wiadomo masz delikatniejsza i wrazliwsza cere od mojej, ktora wrazliwa nie jest wcale ;) wiec faktycznie moze byc dla Ciebie za ciezki. Wg mnie rozprowadza sie bardzo latwo i ciezki nie jest, bo nie potrzeba go duzo, zeby ladnie przykryl lekkie niedoskonalosci. Nie ma tez tego drazniacego, ciezkiego zapachu farby olejnej, co niektore podklady - wiem, dziwne skojarzenie, ale z opisywaniem zapachow nie idzie mi nigdy najlepiej.
Do tego trzyma sie caly dzien bez koniecznosci poprawek, ale nie wiem ile to zasluga podkladu a ile kremu, ktory uzywam pod:

bo z Lancome Vissionaire to mi sie byle podklad dobrze trzyma :D
Najlepiej wiec jak sobie sama sprawdzisz na probkach moze, wiadomo tez, ze nasza cera nieustannie sie zmienia i to co nam pasowalo z 2 lata temu teraz pasowac nie musi i na odwrot :) Podsumowujac ja jestem bardzo z niego zadowolona (podkreslajac, ze kupilam go na jesien, latem nie uzywam zadnego podkladu), choc Prinzo mi wciskal Lancome 24h Idola, ale jak sprawdzilam recenzje to Photogenic nie mial ani jednej negatywnej, a Idol chyba z 20 na jakies 100.
Konto usunięte: aa, ja dzisiaj poczyniłam zakup poważny, czyli pralka
aaa przypomnialas mi, ze weekend idzie i sterta prania na mnie czeka :|