agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: pijana:Uff, a już myślałam, że tylko ja zauważyłam drewnianego penisa Też zauważyłam...

TO NIE PENIS, TO MASAZER :D

Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.rodial.co.uk/product/make-up-LIP-PRODUCTS/glamstick-bite/375 te? bite rzeczywiscie fajny z YSL sa swietne, a co do Diora to moja pierwsza szminka, wiec zobacze czy mi sie spodoba :D ale kolor mi pasuje

Nie wiem dlaczego, ale z Diora mam zawsze malo kosmetykow... Zawsze jakos je omijam, albo zostawiam na pozniej, a tego pozniej nigdy nie ma xD
Kolor faktycznie bardzo fajny, sama lubie tylko delikatnie podkreslac usta, wiec u mnie dominuja odcienie nude. Jak bedzie fajna, to daj znac :D
Nie wiem czy mialas, ale polecam wlasnie z serii nude , choc bardziej rozowe (ale do Twojej blond czupryny powinny pasowac) YSL Rouge Pur numer 142 (lekko bezowy) i Rouge Pur Couture numer 6 (bardziej rozowy):

Konto usunięte
Konto usunięte: w lecie uzywam innych

w lecie moim faworytem jest armani acqua di gioia :D
Konto usunięte
Konto usunięte: piękna jest mam na nią straszną ochotę,ale wciąż nie mogę się zdecydować

To masz tak samo jak ja... Na szczescie mam faceta, ktory slucha i podjal decyzje za mnie :D
Plus dodatkowo kupil portfel, ktorym tez jestem zachwycona - miesci wszystko, a przy tym nie wyglada jak mini kopertowka :D
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś go używałam, daj znać jak się sprawdzi bo się zastanawiam czy aby do niego nie wrócić. choć dla mnie trochę za ciężki

Z tego co mi wiadomo masz delikatniejsza i wrazliwsza cere od mojej, ktora wrazliwa nie jest wcale ;) wiec faktycznie moze byc dla Ciebie za ciezki. Wg mnie rozprowadza sie bardzo latwo i ciezki nie jest, bo nie potrzeba go duzo, zeby ladnie przykryl lekkie niedoskonalosci. Nie ma tez tego drazniacego, ciezkiego zapachu farby olejnej, co niektore podklady - wiem, dziwne skojarzenie, ale z opisywaniem zapachow nie idzie mi nigdy najlepiej.
Do tego trzyma sie caly dzien bez koniecznosci poprawek, ale nie wiem ile to zasluga podkladu a ile kremu, ktory uzywam pod:

bo z Lancome Vissionaire to mi sie byle podklad dobrze trzyma :D
Najlepiej wiec jak sobie sama sprawdzisz na probkach moze, wiadomo tez, ze nasza cera nieustannie sie zmienia i to co nam pasowalo z 2 lata temu teraz pasowac nie musi i na odwrot :) Podsumowujac ja jestem bardzo z niego zadowolona (podkreslajac, ze kupilam go na jesien, latem nie uzywam zadnego podkladu), choc Prinzo mi wciskal Lancome 24h Idola, ale jak sprawdzilam recenzje to Photogenic nie mial ani jednej negatywnej, a Idol chyba z 20 na jakies 100.
Konto usunięte
Konto usunięte: aa, ja dzisiaj poczyniłam zakup poważny, czyli pralka

aaa przypomnialas mi, ze weekend idzie i sterta prania na mnie czeka :|

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Krem do ciała z masłem shea i kakao.

plus spożywka.
mirra20
mirra20
  28 Septembrie 2012

sukienkę bez ramiączek
czarną koszulkę z czaszką:D
i kremową mgiełkę:D

massacre
massacre:

to żeś poszalała:)
w00tjump
w00tjump
  28 Septembrie 2012

spodnie od pizamy x2
japonki pod prysznic
'potoodprowadzajacy' t-shirt
ochraniacze przedramion

ale chyba jeszcze ide na zakupy:rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Septembrie 2012
massacre
massacre: Nie wiem dlaczego, ale z Diora mam zawsze malo kosmetykow... Zawsze jakos je omijam, albo zostawiam na pozniej, a tego pozniej nigdy nie ma xD

ja oprocz tej szminki mam tylko krem koloryzujacy :) no i chyba 2 lata temu dostalam od chlopaka taki zestaw to tez jeszcze mam z niego cienie :woot:
tez jakos dior mnie az tak nie ciagnie, chociaz mam teraz probke jakis perfum i moze sie skusze :D
massacre
massacre: Kolor faktycznie bardzo fajny, sama lubie tylko delikatnie podkreslac usta, wiec u mnie dominuja odcienie nude. Jak bedzie fajna, to daj znac :D

musze uzyc pare razy zeby wyrobic sobie opinie, jak nie zapomne to napisze wtedy :D
massacre
massacre: Nie wiem czy mialas, ale polecam wlasnie z serii nude , choc bardziej rozowe (ale do Twojej blond czupryny powinny pasowac) YSL Rouge Pur numer 142 (lekko bezowy) i Rouge Pur Couture numer 6 (bardziej rozowy):

lubie roze, bede musiala wyprobowac, bo na zdjeciach wygladaja przeslicznie :tak:
massacre
massacre: w lecie moim faworytem jest armani acqua di gioia :D

lol, tez ja uzywalam w lecie. + do tego daisy jacobsa i flore gucciego :)
+ rozowego adidasa, bo tez lubie :D
asexualna
asexualna
  28 Septembrie 2012

Spodenki z koronką lol :zabawa:

massacre
massacre
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz mam teraz probke jakis perfum i moze sie skusze :D

jakie perfumy? jakie? jakie? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: bo na zdjeciach wygladaja przeslicznie

na moich ustach wygladaja tak samo, dlatego wrzucilam foty, bo nie sa przeklamane :)

Konto usunięte
Konto usunięte: + rozowego adidasa, bo tez lubie :D

:D napisalas rozowy i sobie przypomnialam, ze rja z kolei rozowa Pume (flowing) uwielbiam :D

do mmaryjki, jak jest zainteresowana torba Modalu, to jest oferta przez dwa dni 20% off (oczywiscie jak zwykle poza modelami Pippa :|), ale Henley tez mi sie podoba :zakochany:

i do lasek w Anglii (czyli do agoosi xD) - nie wiem czy tez dostalas maila, ale feel unique ma promocje :D masz tu kody

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Spodenki z koronką lol

nie wklejaj takich zdjec, bo Marcin S. swojego pena zameczy na smierc :D

asexualna
asexualna
  28 Septembrie 2012
massacre
massacre: nie wklejaj takich zdjec, bo Marcin S. swojego pena zameczy na smierc :D

Bosze ratunku :zabawa: cofam to zdjęcie.
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Septembrie 2012
massacre
massacre: jakie perfumy? jakie? jakie? :D

Dior addict :)
massacre
massacre: na moich ustach wygladaja tak samo, dlatego wrzucilam foty, bo nie sa przeklamane :)

:zakochany:
bede musiala zakupic w najblizszym czasie :D
massacre
massacre: :D napisalas rozowy i sobie przypomnialam, ze rja z kolei rozowa Pume (flowing) uwielbiam :D

chyba nawet nie wiem za bardzo jaki to zapach :D
massacre
massacre: i do lasek w Anglii (czyli do agoosi xD) - nie wiem czy tez dostalas maila, ale feel unique ma promocje :D masz tu kody

feelunique jest na caly swiat, do polski tez :P
promocje tez dostalam juz w mailu :D

a tak co do tematu, to zamowilam wczoraj dla brata:
:D
massacre
massacre
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dior addict :)

ach, wachalam, ladny :tak:

mmaryja
mmaryja
  28 Septembrie 2012

zarowe buty
http://w.fotka.pl/9971e71bdd.jpg

massacre
massacre
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz jak na razie to sie jaram Candy od Prady.

w The Perfume Shop jest promocja na Candy, dzisiaj widzialam :D
bo... kupilam sobie znowu perfumy :Rotfl:
Jimmy Choo 60ml perfumy a nie woda toaletowa :zakochany:

jak znajde telefon, to wrzuce fote

Konto usunięte
Konto usunięte: zarowe buty http://w.fotka.pl/9971e71bdd.jpg

bardzo fajne, mimo ze koturn o tej porze boje sie nosic
a co to za torebka? ma boski kolor!

w00tjump
w00tjump
  28 Septembrie 2012

ech, te promocje w rossmanie... :mrgreen:

plus koszulka w fioletowe paski z dlugim rekawem i bokserka:)

Hoshiko
Hoshiko
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ech, te promocje w rossmanie..

coś wartego kupna :pavarotti: ? :>