agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
w00tjump
w00tjump
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: coś wartego kupna ? :>

wszytsko z marek wlasnych rossmana ze znizka:lol:
Hoshiko
Hoshiko
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wszytsko z marek wlasnych rossmana ze znizka

faktycznie właśnie oglądam [http://www.rossnet.pl/Promocje.aspx]
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  28 Septembrie 2012

Od jakiegoś czasu palę wieczorami bardzo dużo świeczek w salonie i w łazience...

A koszyk też nowy, z Ikei :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Septembrie 2012

Słyszałam, że palenie trawy wieczorami jest bardziej trendy ;D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  28 Septembrie 2012

Nowe Vansy, mój ulubiony model - jedne z nielicznych butów, które mnie nie odparzają i są megawygodne, 44 zł + 20 wysyłka, także taniutko

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nowe Vansy, mój ulubiony model - jedne z nielicznych butów, które mnie nie odparzają i są megawygodne, 44 zł + 20 wysyłka, także taniutko

Mów gdzie! :szok: Mama mnie błogosławi jak z zakupów kolejną parę balerin przynoszę... :rotfl:

Jeszcze loafersy mi się podobają ostatnio, i też dość wygodne... czerwone ze złotymi ćwiekami, o dziwo. :D
pijana
pijana
  28 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Mów gdzie! Mama mnie błogosławi jak z zakupów kolejną parę balerin przynoszę... Jeszcze loafersy mi się podobają ostatnio, i też dość wygodne... czerwone ze złotymi ćwiekami, o dziwo. :D

Allegro oczywiście xD Sprzedawca godzien zaufania to przystąpiłam do licytacji, uj, że przesyłka prawie tyle co połowa butów (20 zł), ale moje stopy je kochają i musiałam je mieć :D
Nooo, loafersy się fajnie prezentują, ale nigdy nie miałam na nogach, ciężko w sklepie trafić na nie, przynajmniej tam, gdzie ja bywam ;d
mirra20
mirra20
  28 Septembrie 2012
massacre
massacre: 27. Kurtka z prawdziwej skory z River Island

świetna, ciekawe czy znajdę taką u siebie i czy będzie dłuższa od tych, które są w większości sklepów
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Allegro oczywiście xD Sprzedawca godzien zaufania to przystąpiłam do licytacji, uj, że przesyłka prawie tyle co połowa butów (20 zł), ale moje stopy je kochają i musiałam je mieć :D

A jak są szyte z tyłu, na pięcie? Gładko, tak jak dookoła, czy jest łączenie szwu? Bo ja mam zawsze z tym problem, wszędzie ok, a pięty piłują bo szew jest zakończony i o... :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nooo, loafersy się fajnie prezentują, ale nigdy nie miałam na nogach, ciężko w sklepie trafić na nie, przynajmniej tam, gdzie ja bywam ;d

Ja w jakimś niesieciowym u siebie widziałam, z tzw "bylejakim" obuwiem. :D Cena ok 70zł, czasami parę złotówek w tą czy tamtą. Są bardziej zabudowane jak baleriny, trzymają się lepiej na stopie. Teraz chcę na zimę albo jesień jakieś botki/kozaki, ale obiecałam sobie, że na wiosnę będą loafersy. :D
pijana
pijana
  28 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: A jak są szyte z tyłu, na pięcie? Gładko, tak jak dookoła, czy jest łączenie szwu? Bo ja mam zawsze z tym problem, wszędzie ok, a pięty piłują bo szew jest zakończony i o...

Jest szew, ale jest też wzmocnienie, które oddziela piętę od tego szwu - na szczęście to wzmocnienie pasuje moim stopom, jest dla niej dobrze wyprofilowane, nie z każdym tak bywa :nie:
Kiniowska
Kiniowska: Ja w jakimś niesieciowym u siebie widziałam, z tzw "bylejakim" obuwiem. :D Cena ok 70zł, czasami parę złotówek w tą czy tamtą. Są bardziej zabudowane jak baleriny, trzymają się lepiej na stopie. Teraz chcę na zimę albo jesień jakieś botki/kozaki, ale obiecałam sobie, że na wiosnę będą loafersy. :D

Może na wiosnę też się skuszę xD
w00tjump
w00tjump
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: faktycznie właśnie oglądam

taki niebieski peeling w szklanym sloiczku: mega:zakochany:
swietnie sciera, jest taki 'mocno gesty', a po uzyciu skora jak po oliwce:mrgreen:
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: taki niebieski peeling w szklanym sloiczku: mega swietnie sciera, jest taki 'mocno gesty', a po uzyciu skora jak po oliwce

idę dziś popaczeć do rossmanna :tak:
Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

dużą waniliową świece d83dde0d
Babsy
Babsy
  29 Septembrie 2012

Dżinsy, sweter że srebrną nitką, colorstay w promocji, rolke do czyszczenia ubrań, gumke do włosów, żel czy tam mydło kakaowe pod prysznic.

Hoshiko
Hoshiko
  29 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: rolke do czyszczenia ubrań,

z ciekawości gdzie kupiłaś ? :)