agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  29 Septembrie 2012

W sklepie 1001 drobiazgów czy coś takiego;-)

w00tjump
w00tjump
  29 Septembrie 2012

stanik (dkny za 40zl w tk maxx:w00t:)
stolik, pudlo i wklad do szuflady w ikei:rotfl:
i smacker malina.

pijana
pijana
  30 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tk maxx

Dobre promocje są, co ? :mrgreen: Ja tam często kupuję bieliznę, mam kilka staników nieznanych mi firm i stringi od DKNY, skarpetek też sporo mam. Wkurza mnie tylko to, że trzeba tam po prostu POGRZEBAĆ, dużo ciuchów, kolorów, fasonów, trochę oczopląsu można dostać. Ale warto :)
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  30 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest szew, ale jest też wzmocnienie, które oddziela piętę od tego szwu - na szczęście to wzmocnienie pasuje moim stopom, jest dla niej dobrze wyprofilowane, nie z każdym tak bywa

Może kiedyś spróbuję - w ostateczności chód na krótkie dystanse albo plasterek. ;) Tylko nie wiem czy przed czy po loafersach... :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Może na wiosnę też się skuszę xD

Czyli wiosną można się spodziewać dwóch postów w tym temacie o odpowiedniej treści... :rotfl:
JuIia
JuIia
  30 Septembrie 2012
w00tjump
w00tjump
  30 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobre promocje są, co ? Ja tam często kupuję bieliznę, mam kilka staników nieznanych mi firm i stringi od DKNY, skarpetek też sporo mam. Wkurza mnie tylko to, że trzeba tam po prostu POGRZEBAĆ, dużo ciuchów, kolorów, fasonów, trochę oczopląsu można dostać. Ale warto :)

jak dotad bardzo rzadko tam wchodzilam, mam bluzke, kopertowke i teraz stanik. ale jak sobie wlasnie w bieliznie pogrzebalam to naprawde sporo fajnych rzeczy. z 6 mialam w przymierzalni. pozostale poprawily mi humor, bedac za male w cycku:crylol:
tez kosmetyki fajne tam sa, kupujesz jakies czesciej? jakos na nic sie nie zdecydowalam.
madzia2143
madzia2143
  30 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobre promocje są, co ? Ja tam często kupuję bieliznę, mam kilka staników nieznanych mi firm i stringi od DKNY, skarpetek też sporo mam. Wkurza mnie tylko to, że trzeba tam po prostu POGRZEBAĆ, dużo ciuchów, kolorów, fasonów, trochę oczopląsu można dostać. Ale warto :)

złotewyprzedaże.pl
pijana
pijana
  30 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: złotewyprzedaże.pl

Znam, znam, ale jeśli chodzi o ubrania to preferuję dotknąć i przymierzyć, zwłaszcza, że jestem nieproporcjonalna :nie:
Konto usunięte
Konto usunięte: jak dotad bardzo rzadko tam wchodzilam, mam bluzke, kopertowke i teraz stanik. ale jak sobie wlasnie w bieliznie pogrzebalam to naprawde sporo fajnych rzeczy. z 6 mialam w przymierzalni. pozostale poprawily mi humor, bedac za male w cycku tez kosmetyki fajne tam sa, kupujesz jakies czesciej? jakos na nic sie nie zdecydowalam.

Coś tam kupowałam, ale niewiele, bo zazwyczaj czekam na wyprzedaż wyprzedaży i zmiatają mi sprzed nosa :rotfl: A raz przed kasą mi wypadł z opakowania olejek do włosów i się stłukł :zonk:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w00tjump

Konto usunięte
Konto usunięte: pijana

bylam kiedys w Poznaniu w TK Maxx, zupelnie inaczej sie prezentuje niz oryginalny brytyjski... W angielskich TK Maxxach byscie oszalaly :D
co do tematu, dla mojego faceta:

w koncu spodobalo mu sie cos innego, niz uzywany przez niego od lat L'Homme YSL

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  1 Octombrie 2012

Zamówiłam:

Tylko w tym kolorze:

i tą zamówiłam:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zamówiłam:

gdzie ? :O
Adidasowa
Adidasowa
  1 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie ? :O

Allegro;) A co tam?
Adidasowa
Adidasowa
  1 Octombrie 2012

Firma ASOS szukaj;)

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 Octombrie 2012

Asos to drogawo :D W sumie sukienki nie na mnie :D

Adidasowa
Adidasowa
  1 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Asos to drogawo :D W sumie sukienki nie na mnie :D

No drogawo, ta pierwsza nie taka droga, ale ta druga to już...:ninja:
Ale nie mogłam się powstrzymać, bo ta firma ma tak piękne sukienki, że chyba 500 zł byłabym w stanie za nie zapłacić :rotfl: