agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdrowie to podstawa. Reszta jakoś się ułoży, a jest wiele możliwości, trzeba tylko umieć i chcieć po nie sięgnąć :)

Tak jest :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Mania odchudzania, kiedy ciało rośnie i rozwija się... tragedia. Tutaj pełnym zainteresowaniem, stanowczością i konsekwencją powinni wykazać się rodzice. Nie ma innej rady.

Wiem właśnie o tym, dobrze ze moja sama twierdzi że ona teraz rośnie i zdaje sobie sprawę ze musi dobrze się odżywiać i takie tam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Z tego co piszesz, to masz świetne relacje z córką, wiele Ci mówi :D

Wiele mówi, to prawda...ale za często pyskuje, coś jej nie odpowiada i się buntuje mi :ziober2:

Ja też zmykam :bye:
JuIia
JuIia
  26 Septembrie 2012
massacre
massacre: Majtki w stylu tutu są do gry wstępnej, np. do tańca czy przywitania swojego pana w owych majtkach i kolacją na tacy.

Co ta munlajtowa :ninja:
JuIia
JuIia
  26 Septembrie 2012
massacre
massacre: Dziewczyny mlode jeszcze, to nie znaja sie tak dobrze w tym temacie... zwlaszcza, ze ich chlopaki pewnie maja po 20 lat nie wiecej to i im kawalek zwyklego majtka pokazesz i beda wniebowzieci ;D

dokładnie :rotfl:

wiem że piłaś do mnie :D
styka51
styka51: tylko w białe kropeczki

mam takie same tylko są z prześwitującej siateczki i w kropki a nie serduszka :D
JuIia
JuIia
  26 Septembrie 2012
moonlight30
moonlight30: Redka, ona ma już 153 cm wzrostu i wiele bluzek nosi w rozmiarze 36 :D

13 cm i będzie jak ja :( i pewnie w jej buty też bym się wcisnęła
ostatnio szukałam jakichś kaloszy 'teściowej' ale znalazłam 7-letniej siostry Jacka która ma rozmiar 35 :ninja: włożyłam je a potem teściowa text że 'one są już za małe na zuzię' :ninja: :(
asexualna
asexualna
  26 Septembrie 2012
JuIia
JuIia: 13 cm i będzie jak ja

5 cm i będzie jak ja :(
JuIia
JuIia
  26 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 5 cm i będzie jak ja :(

karzełkełe :(
asexualna
asexualna
  26 Septembrie 2012
JuIia
JuIia: karzełkełe :(

dziecięta rosną jak głupię.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Septembrie 2012

@Julia
Nie, nie piłam do Ciebie. Pisałam ogólnie, z resztą spójrz na średnią wieku lasek z MiU - mój tekst dotyczył większości.
Poza tym co to za picie, młodość rządzi się swoimi prawami, gdzie nie ma miejsca na problemy z erekcją. Prędzej lekka zazdrość, chciałabym żeby mojemu wystarczyło to, że pokaże mu kawałek cycka :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  26 Septembrie 2012
JuIia
JuIia: 13 cm i będzie jak ja :( i pewnie w jej buty też bym się wcisnęła ostatnio szukałam jakichś kaloszy 'teściowej' ale znalazłam 7-letniej siostry Jacka która ma rozmiar 35 włożyłam je a potem teściowa text że 'one są już za małe na zuzię' :(

Akurat rozmiar buta nosi 34 , a ile starsza od Zuzki :ziober2:
Zuzia pewnie będzie miałą stopę jak taka koleżanka z Laury klasy Kinga co nosi 40-stkę :rotfl:
kedi
kedi
  26 Septembrie 2012
styka51
styka51: Ja w sumie też:D Za każdym razem jak jestem na zakupach musze majtki kupić. A i tak w połowie nie chodzę, bo się właśnie pod spodnie nie nadają. A zanim Maniek przyjedzie, to nie zawsze zdąże się sexy ogarnąć w coś;p

hahaha a myślałam, że tylko ja tak mam :rotfl:
JuIia
JuIia
  27 Septembrie 2012
massacre
massacre: @Julia Nie, nie piłam do Ciebie. Pisałam ogólnie, z resztą spójrz na średnią wieku lasek z MiU - mój tekst dotyczył większości. Poza tym co to za picie, młodość rządzi się swoimi prawami, gdzie nie ma miejsca na problemy z erekcją. Prędzej lekka zazdrość, chciałabym żeby mojemu wystarczyło to, że pokaże mu kawałek cycka

Czyli im młodszy tym mniej zachodu z zadowoleniem go :rotfl: :ziober2:
moonlight30
moonlight30: Akurat rozmiar buta nosi 34 , a ile starsza od Zuzki Zuzia pewnie będzie miałą stopę jak taka koleżanka z Laury klasy Kinga co nosi 40-stkę

no a ona 35 a ja niby 36/37 :ninja: jeszcze rok temu kupowałam trampki w dziale dziecięcym :D
massacre
massacre
  27 Septembrie 2012

@Julia
No coś takiego... Wiek, ale i długość związku tez wpływa na to, że wymagania rosną :) i działa to chyba w obie strony ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  27 Septembrie 2012
massacre
massacre
  27 Septembrie 2012

Te z prawej fajne, choć niepraktyczne :D
Prawdziwa skóra?

Earth
Earth
  27 Septembrie 2012
JuIia
JuIia: eszcze rok temu kupowałam trampki w dziale dziecięcym :D

Polecam dziecięcy H&M :rotfl: