Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1526 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
moje by bylo w 100% :D
ale rozumiem co masz na mysli - geny :)
dla mnie to minus - zobaczysz, jak bedziesz miala dziecko - kazdy etap jest zajebisty

Konto usunięte: Najbardziej stresuje mnie właśnie ten etap bo wtedy dziecko nie mówi, nie wiesz co mu dolega .. a płacze i cierpi ..
dobra matka czuje swoje dziecko, ja z moim nie mialam problemu
styka51: bedąc matką nie zrobię z siebie kury domowej i jakiegoś kocmołucha :D
I Maniek też chce bym była hot mummy :D
tak jak ja ;D
widzialam matki pod przedszolem, teraz pod szkola - rany... tak jakby ich zycie bycia fajna dupa sie skonczylo :(
styka51: Czasem leżymy, a Maniek mnie op brzuchu głaszcze i mówi, że kiedyś tam mały Maniuch albo Sylwiucha będzie i wtedy tak strasznie miękko na sercu mi się robi

wiem, co czujesz dokladnie :)
o matko

pokazuj :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
gdzie to zdjecie Macka? bo musze isc zaraz :D