malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Earth
Earth
  3 Octombrie 2012
massacre
massacre: nie za szybko? u nas w radio jeszcze Last Christmas nie leci xD

Ja już zapuszczam. Cytuję kolegę - "najpiękniejszy utwór o suce, która łamie frajerowi serce w wigilię, w tej kategorii - bezkonkurencyjny" :D
mmaryja
mmaryja
  3 Octombrie 2012
massacre
massacre: nie za szybko? u nas w radio jeszcze Last Christmas nie leci

byłam w weekend w londynie i widziałam już w paru sklepach świąteczne witryny;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: byłam w weekend w londynie i widziałam już w paru sklepach świąteczne witryny;)

no co Ty :D
tutaj wszyscy teraz zyja Halloween i w tym klimacie sa ozdoby - przynajmniej w moich okolicach.
poza tym nie bylam w centrum chyba od czasow olimpiady :D a jak bylam na zakupach tydzien (dwa?) temu to nie widzialam jeszcze nic.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TheyWantMyTreasure
TheyWantMyTreasure
  3 Octombrie 2012

No i swietnie. Moja mała szła na zabieg usunięcia przetrwałych zębów mlecznych i zrobiłam jej badania krwi chociaz w sumie nie były obowiązkowe ale chciałam zrobic zeby zobaczyc czy wszystko w porządku. Ma cos z watroba, alat norma do 100 ona ma 450 ;/ nie wiadomo czy to podraznienie czy oboczne krążenie przy wątrobie. ;/

styka51
styka51
  3 Octombrie 2012

Dzień dobry :D

Mój Maniek ma straszne parcie na zostanie ojcem :ninja:

mmaryja
mmaryja
  3 Octombrie 2012
styka51
styka51: Mój Maniek ma straszne parcie na zostanie ojcem

uświadom go, że do tego trzeba dwojga;)
styka51
styka51
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uświadom go, że do tego trzeba dwojga;)

Uświadamiam go ;) Tylko przeżywa, że zaraz będzie 25 lat, a on nie chce być "starym" ojcem. A skoro ja chcę poczekać jeszcze z 2/3 lata, to on już w ogóle "stęka" strasznie :lol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012

Przecież święta są cudowne ... tyle żarcia na stole

:zakochany:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012

Przyszła do mnie płytka od Sylvinki ... :zakochany:

do Ciebie moje płytki tez idą :D

styka51
styka51
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież święta są cudowne ... tyle żarcia na stole

Też lubię Święta i nie tylko ze względu na żarcie ;p
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012
styka51
styka51: nie tylko ze względu na żarcie ;p

PREZENTY :zakochany:
mmaryja
mmaryja
  3 Octombrie 2012
styka51
styka51: Tylko przeżywa, że zaraz będzie 25 lat, a on nie chce być "starym" ojcem. A skoro ja chcę poczekać jeszcze z 2/3 lata, to on już w ogóle "stęka" strasznie

też mam 25 lat, ale testy robię jak szalona
styka51
styka51
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: PREZENTY

ATMOSFERA :ZAKOCHANY:

Konto usunięte
Konto usunięte: też mam 25 lat, ale testy robię jak szalona

Rozumiem, rozumiem ;) Owocnych starań zatem :D

A on będzie miał 28 za 3 lata i przeżywa... :lol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012
styka51
styka51: Tylko przeżywa, że zaraz będzie 25 lat, a on nie chce być "starym" ojcem. A skoro ja chcę poczekać jeszcze z 2/3 lata, to on już w ogóle "stęka" strasznie

Mój ma blisko 30 ... i on nie stęka, że będzie starym ojcem :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Octombrie 2012
styka51
styka51: Mój Maniek ma straszne parcie na zostanie ojcem

widocznie juz dojrzal do bycia tata - fajnie :Zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: uświadom go, że do tego trzeba dwojga;)

racja :) chociaz moj tez mnie namawial, a ja nie do konca czulam sie gotowa... namawial, namawial, w koncu uleglam i nie zaluje :D zwlaszcza patrzac na to teraz, kiedy idzie nam tak ciezko z drugim...
styka51
styka51: Uświadamiam go ;) Tylko przeżywa, że zaraz będzie 25 lat, a on nie chce być "starym" ojcem. A skoro ja chcę poczekać jeszcze z 2/3 lata, to on już w ogóle "stęka" strasznie

Wiesz co, mysle ze masz szczescie. Wydaje mi sie, ze gdy to facet pierwszy wychodzi z pomyslem powiekszenia rodziny i bardzo tego chce, to znaczy, ze bedzie dobrym tatusiem, takim kochajacym i oddanym, ktory we wszystkim pomoze i bedzie aktywnie uczestniczyl w wychowywaniu dziecka. Zupelnie inaczej niz, gdy to kobieta namawia swojego partnera. Oczywiscie nie mowie, ze tak musi byc, mysle po prostu, ze po prostu w tej kwestii masz pewniaka. Niektorzy faceci dojrzewaja do bycia ojcem dopiero po porodzie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Przyszła do mnie płytka od Sylvinki ... do Ciebie moje płytki tez idą :D

Wlasnie, Prinz ma niedlugo urodziny.
Jaki prezent mu kupic? Czy nie kupowac w ogole, bo to rozpieszczona pipa jest i by chcial za duzo? xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.