malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: w sumie to nie wiem... ja bym wolala codziennie ryz jesc niz hamburgery :D

Ja też :ninja:, ale miska ryżu dziennie to dla mnie za mało.

massacre
massacre: tutaj w Tesco jest brud, smrod i ubostwo, ale zeby nie bylo, to tak wlasnie jak nigdzie nie ma w poblizu zadnego innego sklepu a cos sie potrzebuje na gwalt to z koniecznosci sie pojdzie :D

Pamiętam, w Leeds mieszkałam całe wakacje i wszystkie polaczki robily zakupy w tesco :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętam, w Leeds mieszkałam całe wakacje i wszystkie polaczki robily zakupy w tesco

albo w Asdzie, ale nie bede sie wypowiadac, bo nie chce znowu komus podpasc, zem szlachta czy cos xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: albo w Asdzie, ale nie bede sie wypowiadac, bo nie chce znowu komus podpasc, zem szlachta czy cos xD

Nie martw sie, ja rozumiem :rotfl:
Dawno nie widziałam takiego plebejskiego zachowania wśród rodaków jak tam.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie martw sie, ja rozumiem Dawno nie widziałam takiego plebejskiego zachowania wśród rodaków jak tam.

Mi nie musisz mowic, wstyd, wstyd, wstyd
Zdyniam
:bye:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  2 Octombrie 2012

Dzień dobry ;)

Pięć razy już klikałam "dodaj posta" i uj ;C

agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Octombrie 2012

dzieki wszystkim za pomoc w zwiazku z cv :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie martw sie, ja rozumiem Dawno nie widziałam takiego plebejskiego zachowania wśród rodaków jak tam.

nie bylas jeszcze chyba w primarku :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: Sales Assistant- the Candidate:1.You must have at least 2 years previous retail experience (zalezy od tego jakie pieniadze oferuja, jesli nie masz doswiadczenia szanse na zarobki wieksze niz £12 sa niewielkie - patrzac na Londyn, nie wiem jak jest u Ciebie)

ja mam zerowe doswiadczenie, w czymkolwiek :D
nawet nie wiem jakie sa zarobki w tym sklepie, do ktorego chce podrzucic moje cv, zobaczylam ostatnio ze na oknie wywiesili ze chca full time sales assistant i pomyslalam ze co mi tam, moge sie zglosic, nic mnie to nie kosztuje, zwlaszcza ze sprzedaja tam bizuterie swarovskiego i takie rzeczy jak np. swieczki yankee, wyglada wszystko calkiem spoko. + ostatnio zaczelam sobie myslec, ze mam ponad dwie dychy na karku, lata leca a kiedys sie jakas emerytura by przydala, wiec fajnie by bylo zaczac teraz pracowac, musu do niczego nie mam :D

massacre
massacre: Made in Poland (w wiekszosci produkty Ikea i widzialam tez Tesco)

ja kiedys kupilam zel oliwkowy pod prysznic w bodyshopie i byl made in poland :P
Hoshiko
Hoshiko
  2 Octombrie 2012

2 dzień zajęć a ja już mam dosyć :ninja:

asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie bylas jeszcze chyba w primarku

Byłam :rotfl: mówiłam tak ogólnie hahaha. Tragedia jakaś.
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłam mówiłam tak ogólnie hahaha. Tragedia jakaś.

czasami az wstyd sie przyznac :nie:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czasami az wstyd sie przyznac

dlatego ja zawsze mowie po angielsku lub niemiecku w takich skupiskach, nie ma co sie przyznawac.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Octombrie 2012
Prinz
Prinz: dlatego ja zawsze mowie po angielsku lub niemiecku w takich skupiskach, nie ma co sie przyznawac.

ja w takich skupiskach nie przebywam w ogole, jak bylam mloda i glupia (mialam 16scie lat) to sie z takimi ludzmi zadawalam, 4 wynajmujacych jeden pokoj, porazka, patrzac z dzisiejszej perspektywy nie wiem jak mozna tak zyc.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja w takich skupiskach nie przebywam w ogole, jak bylam mloda i glupia (mialam 16scie lat) to sie z takimi ludzmi zadawalam, 4 wynajmujacych jeden pokoj, porazka, patrzac z dzisiejszej perspektywy nie wiem jak mozna tak zyc.

niestety holote nasza wszedzie spotkasz.
ja nie przebywam, ale widze. kursuje po Europie to czesto polska mowe slysze i nie sa to ludzie z ktorymi chcialbym zadawac sie na codzien, a naprawde chcialbym by Polacy za granica byli wychowani, dobrze ubrani i kulturalni.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Octombrie 2012
Prinz
Prinz: niestety holote nasza wszedzie spotkasz. ja nie przebywam, ale widze. kursuje po Europie to czesto polska mowe slysze i nie sa to ludzie z ktorymi chcialbym zadawac sie na codzien, a naprawde chcialbym by Polacy za granica byli wychowani, dobrze ubrani i kulturalni.

tacy tez sa, ale niestety ich tak nie slychac jak tego bydla.
asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czasami az wstyd sie przyznac

W jednym sklepie trafiłam na jakąś wyprzedaż :ninja: boże jak sie rzucali, od razu wyszłam.
Pomine fakt, że pracowałam w takiej tam fabryce, potem drugiej i już ruscy się lepiej zachowywali.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.