Konto usunięte: Urodzić późno dziecko .. a potem słysząc 'o jaki ładny wnuczek .. ' troche dziwnie.
Z drugiej strony dziecko zmienia wszystko ... w sumie ja na dzień dzisiejszy jakbym się dowiedziała, że jestem w ciąży to nie wiem czy poukładałabym sobie to w głowie, że moje życie teraz przez następne powiedzmy 4 lata będzie kręciło się tylko wokół dziecka.
4 lata to licze jako 9 miesięcy plus ten okres do czasu kiedy dziecko zacznie mówic, że chce mu się kupe, siku, że jest głodne i tak dalej ....
Ja lubię dzieci, nie powiem, że nie. Ale nie wiem jak miałąbym z własnym. Ale trzymam się tego, że bedąc matką nie zrobię z siebie kury domowej i jakiegoś kocmołucha :D
I Maniek też chce bym była hot mummy :D
massacre: Moj w ostatnich tygodniach ciazy mnie depilowal i paznokcie u stop malowal :D
Gadal do brzucha, tulal go... bardzo fajne wspomnienia
O właśnie, też bym tak chciała ;) Świetne jest coś takiego i fajnie, że zawsze Jarek był dla Ciebie ;)
Czasem leżymy, a Maniek mnie op brzuchu głaszcze i mówi, że kiedyś tam mały Maniuch albo Sylwiucha będzie i wtedy tak strasznie miękko na sercu mi się robi
Konto usunięte: BlondSzatynka
Jak w ogóle ma Twój bojfrend na imię? Bo Babsy, Massacre, to wiem..;p