malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszyscy dzieci chcą aż się boję zapostować.

ja nie chce ;) :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znaczy sie mojemu brakuje 2 lata do 30 ale to jednak blizej tej 30 niz 25 lat :P ja dziecinka mam 23 :>

a to niewielka roznica wieku :)
Babsy
Babsy: dobrze ze istnieje instytucja dziadkow

my sobie dalismy rade bez dziadkow. wg mnie dobrze ze mamy dziadki (przede wszystkim dwie babcie - moja mame i Jarka mame) daleko, bo sa od rozpieszczania i odwiedzin. Nie dalabym dziecka dziadkom do wychowywania czy nianczenia na dluzsza mete.
poza tym mlody bardziej od swoich biologicznych babc woli ta trzecia - zone mojego taty xD
oczywko te biologiczne o tym nie wiedza, bo by sie zalamaly :D
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie ten o tym pomyslałam, że jeżeli ja nie urodze dziecka powiedzmy do tych 28-30 urodzin to pójdę raczej w tą stronę.

do tego tez trzeba dwojga. ja sie liczylam z tym, ze moj nie chcial adoptowanego dziecka. nie namawialam go do tego, bo wiem, ze mogloby sie to odbic na dziecku. najlepiej jak dwoje tego chce.
Konto usunięte
Konto usunięte: zresztą ja tam lubie jak mi mój czesze włosy

jakis fetysz? :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

asexualna
asexualna
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie chce ;) :D

We mnie chyba jeszcze nie wszystko się odezwało :rotfl:
btw. też lubie taką różnice wieku.
massacre
massacre
  3 Octombrie 2012
Babsy
Babsy: piona:p nie ma jak pomoc w ogarnieciu bobra, kiedy od dawna go juz nie widzisz^^

po porodzie tez mnie pielegnowal, normalnie prawdziwy facet :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. też lubie taką różnice wieku.

ja tez... z ta roznica tylko, ze to facet ma byc mlodszy xD

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012
massacre
massacre: do tego tez trzeba dwojga. ja sie liczylam z tym, ze moj nie chcial adoptowanego dziecka. nie namawialam go do tego, bo wiem, ze mogloby sie to odbic na dziecku. najlepiej jak dwoje tego chce.

adoptowane dziecko to wiadomo, nie w 100 % nasze ... ale np jeżeli zaadoptuje dziecko powiedzmy 3-4-5 letnie to plus masz już ten, że etap pieluch i płakania po nocach masz już za soba ...

Najbardziej stresuje mnie właśnie ten etap bo wtedy dziecko nie mówi, nie wiesz co mu dolega .. a płacze i cierpi ..

a ja nie mogę patrzeć na cierpienie innych :ziober2:
styka51
styka51
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Urodzić późno dziecko .. a potem słysząc 'o jaki ładny wnuczek .. ' troche dziwnie. Z drugiej strony dziecko zmienia wszystko ... w sumie ja na dzień dzisiejszy jakbym się dowiedziała, że jestem w ciąży to nie wiem czy poukładałabym sobie to w głowie, że moje życie teraz przez następne powiedzmy 4 lata będzie kręciło się tylko wokół dziecka. 4 lata to licze jako 9 miesięcy plus ten okres do czasu kiedy dziecko zacznie mówic, że chce mu się kupe, siku, że jest głodne i tak dalej ....

Ja lubię dzieci, nie powiem, że nie. Ale nie wiem jak miałąbym z własnym. Ale trzymam się tego, że bedąc matką nie zrobię z siebie kury domowej i jakiegoś kocmołucha :D
I Maniek też chce bym była hot mummy :D
massacre
massacre: Moj w ostatnich tygodniach ciazy mnie depilowal i paznokcie u stop malowal :D Gadal do brzucha, tulal go... bardzo fajne wspomnienia

O właśnie, też bym tak chciała ;) Świetne jest coś takiego i fajnie, że zawsze Jarek był dla Ciebie ;)
Czasem leżymy, a Maniek mnie op brzuchu głaszcze i mówi, że kiedyś tam mały Maniuch albo Sylwiucha będzie i wtedy tak strasznie miękko na sercu mi się robi :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: BlondSzatynka

Jak w ogóle ma Twój bojfrend na imię? Bo Babsy, Massacre, to wiem..;p
asexualna
asexualna
  3 Octombrie 2012
massacre
massacre: ja tez... z ta roznica tylko, ze to facet ma byc mlodszy xD

Słyszałam, że lepiej mieć młodszego, bo faceci szybciej umierają :rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012
massacre
massacre: jakis fetysz? :D

Nie .. ale mam już długie włosy i nie widzę się 'od tyłu'... :crylol: :ninja:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyszła do mnie płytka od Sylvinki ...

Tak szybko? wczoraj w południe zaniosłam na pocztę :O
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012
styka51
styka51: Jak w ogóle ma Twój bojfrend na imię?

Maciej ... :zakochany:

mogę Wam pokazać zdjęcie ale tylko na priv :P
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Tak szybko? wczoraj w południe zaniosłam na pocztę :O

też się zdziwiłam.
Jak to groźnie zabrzmiało - POLECONY :O
myślę, że znowu jakieś ulotki od firmy ... a tutaj Sylvinka XD
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012
massacre
massacre: ja tez... z ta roznica tylko, ze to facet ma byc mlodszy xD

W moim wypadku 23-5 = 18 ..
Nie mogłabym być z 18 letnim .. chłopcem ?

ale 30 - 5 = 25 ... :ziober2:

:crylol:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  3 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: BlondSzatynka

hahaha właśnie ojciec mi na góre przyniósł prezencik od Ciebie :D to się zgrałam z listonoszem i postem :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  3 Octombrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: hahaha właśnie ojciec mi na góre przyniósł prezencik od Ciebie :D to się zgrałam z listonoszem i postem :D

Wszystko dosło ? koperty do płyt kolorowe sama robiłam :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.