Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1522 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@Jesus
Dodge'a masz? Najs, ale raczej na polskich drogach rzadkość
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Agoosia
Z BS wszystko co miałam chyba było Made in the UK, choć nie sprawdzam każdej rzeczy, ale jak spojrze wyrywkowo to UK
@Prinz
Jest sporo "normalnych" Polaków emigrantów, ale ci po prostu już nie rzucają sie w oczy, nikną w tłumie i cieżko ich namierzyc. Nie trzymają sie z hołotą to i jak masz ich dostrzec na ulicy? A wiesniakow owszem, i to ci co rzucają sie w oczy robią nam taka markę a nie inna.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@pijana
Mustang to auto moich marzeń ^^
Mustang i gaz... Właściciela do gazu xD
@asexualna & Agoosia
LOL jak Was czytam o emigrantach :D
U mnie te pary które znam to już dawno domy/ mieszkania pokupowane a nie wynajmowane i sobie radzą w zyciu normalnie. Z buractwem mam słaby kontakt, ale w szkole u młodego w dwóch klasach reception jest czworo polskich dzieci, maja młodsze rodzeństwo bo ich mamy z wózkami po nie przychodzą... I te cztery rodziny razem mieszkają chyba jakis dom wynajmują - i niech ktoś powie, ze jest tak kolorowo na emigracji xD w Polsce mieliby tak samo gdyby wszyscy razem mieszkali O,O
Ja nie wiem jak tak mozna żyć ...
Niestety nie jestem jeszcze posiadaczką auta :( szukamy dalej>
Zrobiłam liste zakupów i zaraz jade w miasto :D
Będę robiła pyszny obiad i kolacje :D