malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeciez to Twoje sprawa co Ty tam powiesz temu swojemu mężulkowi. W sumie jeżeli jesteście małżeństwem to razem decydujecie o 'aucie' i wiecie na co Was stać jeżeli chodzi o wydatek dotyczący auta.

Nie, on ma miec swoje auto, ja swoje... i to ja mam tez prawo zadecydowac czym on jezdzi, bo chce sie w nim czuc komfortowo :D
nie musisz mnie bronic, moge byc blachara xD
choc ostatnio te takie wspolne decyzje poszly za daleko, bo chce mi wcisnac kupno auta (dla mnie) ktorego nie chce :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla jednych tutaj widocznie ma znaczego kto ile ma postów bo to jest głównt wyznacznik nołlajfa

a ja Ci mowie, ze dajesz sie Darkowi trollowac jak jakas malolata :ziober2:
wyluzuj bejb

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: nie musisz mnie bronic, moge byc blachara xD

alez ja Cie nie bronie.
Po prostu każdy ma inną definicje BLACHARY.

Dla innych szmata i dupodajka to dziewczyna która chodzi w krótkich spódniczkach ... każdy ma inny obraz czegoś.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: a ja Ci mowie, ze dajesz sie Darkowi trollowac jak jakas malolata

czy ja wiem .. po prostu wkurr*** go fakt, że jest inaczej niż on mysli.
asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: Szczerze to pierwszy raz od Ciebie o niej uslyszalam :D Ja z kolei polecam ta: http://www.figleaves.com/uk/ Piekna bielizna, miseczki tez duze maja w szerokim wyborze, markowa, niemarkowa, designerska, mozna promocje wylapac... wysylaja tak ladnie zapakowane te staniczki, ze och normalnie jakbym sama sobie prezent robila xD No i nigdy zadnych problemow z nimi nie mialam, a korzystam chyba z 5 czy 6 lat juz :)

http://www.figleaves.com/uk/product/FIG-122133/figleaves-boudoir-Promise-A-G-Silk-Padded-Demi-Bra/?size=&colour=Lilac/Purples Jaki fajny :o szkoda, że cena taka hahaha.

Dzięki za stronkę, leci do zakładek. Ja ostatnio polskie firmy odkrywam, tak dziwnie nie widzieć na metce "made in china" :zabawa:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ostatnio polskie firmy odkrywam, tak dziwnie nie widzieć na metce "made in china"

W TESCO Extra też są fajne staniki :D

dobra nic podejchała po mnie taksóweczka :D

do wieczora :D
asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W TESCO Extra też są fajne staniki :D

Nie chodze to tesco, bo miałam rozprawe sądowe z nimi :rotfl: moja noga tam nie postanie.
massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.figleaves.com/uk/product/FIG-122133/figleaves-boudoir-Promise-A-G-Silk-Padded-Demi-Bra/?size=&colour=Lilac/Purples Jaki fajny :o szkoda, że cena taka hahaha.

Cena oszalamiajaca, ale reviews ma slabe - na to tez patrz :) wiec jak ma takie slabe recenzje to faktycznie pewnie nie jest wart wiecej niz £5
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ostatnio polskie firmy odkrywam, tak dziwnie nie widzieć na metce "made in china"

ja nie mam tej szansy, ale co raz czesciej widze, ze Brytyjczycy tez zaczeli chyba swoj rynek bronic, bo coraz czesciej spotykam sie z Made in the UK
Chiny to potega, dorobili sie na tych wszystkich podrobkach i taniej sile roboczej - ostatnio ogladalam program, normalnie miasta duzo lepiej wygladaja niz polskie :C
Poza tym sporo mam rzeczy produkowanych w Europie, Made in France, Made in Turkey, Made in Poland (w wiekszosci produkty Ikea i widzialam tez Tesco), Made in Moldavia :ninja: rozne dziwne takie - ale wg mnie lepsze europejskie niz uj wie skad. Druga sprawa, ze chyba wzieli sie za to, ze to dzieci najczesciej na tasmach w Chinach czy Tajwanie pracowaly. Dzieki temu min pewnie w jakims stopniu zawdzieczamy inflacje, bo produkcja tutaj bedzie drozsza.

massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chodze to tesco, bo miałam rozprawe sądowe z nimi moja noga tam nie postanie.

Tesco smierdzi :(

asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: Cena oszalamiajaca, ale reviews ma slabe - na to tez patrz :) wiec jak ma takie slabe recenzje to faktycznie pewnie nie jest wart wiecej niz £5

Spojrzałam, dlatego zdziwiła mnie cena :ziober2:

massacre
massacre: Chiny to potega, dorobili sie na tych wszystkich podrobkach i taniej sile roboczej - ostatnio ogladalam program, normalnie miasta duzo lepiej wygladaja niz polskie :C

Tylko z zewnątrz :D standard życia Chińczyków nie może się równać z cywilizowanymi krajami.

massacre
massacre: Poza tym sporo mam rzeczy produkowanych w Europie, Made in France, Made in Turkey, Made in Poland (w wiekszosci produkty Ikea i widzialam tez Tesco), Made in Moldavia rozne dziwne takie - ale wg mnie lepsze europejskie niz uj wie skad. Druga sprawa, ze chyba wzieli sie za to, ze to dzieci najczesciej na tasmach w Chinach czy Tajwanie pracowaly. Dzieki temu min pewnie w jakims stopniu zawdzieczamy inflacje, bo produkcja tutaj bedzie drozsza.

Hahaha też raz trafiłam na Moldavie :ninja:
A w ogóle jakbyś kiedyś się zainteresowała polską firmą to polecam http://www.comexim.pl/

massacre
massacre: Tesco smierdzi :(

Śmierdzi, pozwali mnie za kradzież wózka lololo :rotfl:
massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko z zewnątrz :D standard życia Chińczyków nie może się równać z cywilizowanymi krajami.

pytanie, co mozna nazwac "cywilizowanym" krajem... bo USA niby nim jest, ale wg mnie nie tak do konca xD
Konto usunięte
Konto usunięte: Śmierdzi, pozwali mnie za kradzież wózka lololo

jak kiedys oznajmilam, ze nie chodze do Tesco na zakupy to zostalam oskarzona o "paniusiowanie"
a ta akcje w wozkiem chyba pamietam :D

asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: pytanie, co mozna nazwac "cywilizowanym" krajem... bo USA niby nim jest, ale wg mnie nie tak do konca xD

:rotfl: W sumie tak.
Ale życia przeciętnego Chińczyka do życia szarego Amerykanina nawet nie ma co porównywać.

massacre
massacre: jak kiedys oznajmilam, ze nie chodze do Tesco na zakupy to zostalam oskarzona o "paniusiowanie" a ta akcje w wozkiem chyba pamietam :D

:rotfl: daj spokój. Ja tylko raz tam poszłam ostatnio, bo nie było gdzie wódki kupić.
massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to polecam http://www.comexim.pl/

obczaje... wiesz co, w UK jest bardzo popularna inna polska firma bielizniana w sumie juz bardziej pod erotyczna, Beauty Night, ale ma male miseczki - troche zanizone rozmiary (lub ja sie przyzwyczailam do tych wiekszych angielskich xD)
Choc grunt, ze robia kariere poza krajem
http://www.beautynight.pl/contact.php

massacre
massacre
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale życia przeciętnego Chińczyka do życia szarego Amerykanina nawet nie ma co porównywać.

w sumie to nie wiem... ja bym wolala codziennie ryz jesc niz hamburgery :D

Konto usunięte
Konto usunięte: daj spokój. Ja tylko raz tam poszłam ostatnio, bo nie było gdzie wódki kupić.

tutaj w Tesco jest brud, smrod i ubostwo, ale zeby nie bylo, to tak wlasnie jak nigdzie nie ma w poblizu zadnego innego sklepu a cos sie potrzebuje na gwalt to z koniecznosci sie pojdzie :D

asexualna
asexualna
  2 Octombrie 2012
massacre
massacre: obczaje... wiesz co, w UK jest bardzo popularna inna polska firma bielizniana w sumie juz bardziej pod erotyczna, Beauty Night, ale ma male miseczki - troche zanizone rozmiary (lub ja sie przyzwyczailam do tych wiekszych angielskich xD) Choc grunt, ze robia kariere poza krajem http://www.beautynight.pl/contact.php

Widze ostre stroje dla dominy :rotfl:
Zawsze śmieszyły mnie takie półstaniki, widze dużo ich mają.

Jeszcze z polskich firm podoba mi się Dalia, chyba najbardziej kompatybilne z moimi cyckami jak narazie :zabawa:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.