Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1519 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nie, on ma miec swoje auto, ja swoje... i to ja mam tez prawo zadecydowac czym on jezdzi, bo chce sie w nim czuc komfortowo :D
nie musisz mnie bronic, moge byc blachara xD
choc ostatnio te takie wspolne decyzje poszly za daleko, bo chce mi wcisnac kupno auta (dla mnie) ktorego nie chce :C
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
http://www.figleaves.com/uk/product/FIG-122133/figleaves-boudoir-Promise-A-G-Silk-Padded-Demi-Bra/?size=&colour=Lilac/Purples Jaki fajny :o szkoda, że cena taka hahaha.
Dzięki za stronkę, leci do zakładek. Ja ostatnio polskie firmy odkrywam, tak dziwnie nie widzieć na metce "made in china"

Cena oszalamiajaca, ale reviews ma slabe - na to tez patrz :) wiec jak ma takie slabe recenzje to faktycznie pewnie nie jest wart wiecej niz £5
ja nie mam tej szansy, ale co raz czesciej widze, ze Brytyjczycy tez zaczeli chyba swoj rynek bronic, bo coraz czesciej spotykam sie z Made in the UK
Chiny to potega, dorobili sie na tych wszystkich podrobkach i taniej sile roboczej - ostatnio ogladalam program, normalnie miasta duzo lepiej wygladaja niz polskie :C
Poza tym sporo mam rzeczy produkowanych w Europie, Made in France, Made in Turkey, Made in Poland (w wiekszosci produkty Ikea i widzialam tez Tesco), Made in Moldavia

Spojrzałam, dlatego zdziwiła mnie cena

Tylko z zewnątrz :D standard życia Chińczyków nie może się równać z cywilizowanymi krajami.
Hahaha też raz trafiłam na Moldavie

A w ogóle jakbyś kiedyś się zainteresowała polską firmą to polecam http://www.comexim.pl/
Śmierdzi, pozwali mnie za kradzież wózka lololo

pytanie, co mozna nazwac "cywilizowanym" krajem... bo USA niby nim jest, ale wg mnie nie tak do konca xD
jak kiedys oznajmilam, ze nie chodze do Tesco na zakupy to zostalam oskarzona o "paniusiowanie"
a ta akcje w wozkiem chyba pamietam :D

Ale życia przeciętnego Chińczyka do życia szarego Amerykanina nawet nie ma co porównywać.

obczaje... wiesz co, w UK jest bardzo popularna inna polska firma bielizniana w sumie juz bardziej pod erotyczna, Beauty Night, ale ma male miseczki - troche zanizone rozmiary (lub ja sie przyzwyczailam do tych wiekszych angielskich xD)
Choc grunt, ze robia kariere poza krajem
http://www.beautynight.pl/contact.php
w sumie to nie wiem... ja bym wolala codziennie ryz jesc niz hamburgery :D
tutaj w Tesco jest brud, smrod i ubostwo, ale zeby nie bylo, to tak wlasnie jak nigdzie nie ma w poblizu zadnego innego sklepu a cos sie potrzebuje na gwalt to z koniecznosci sie pojdzie :D
Widze ostre stroje dla dominy

Zawsze śmieszyły mnie takie półstaniki, widze dużo ich mają.
Jeszcze z polskich firm podoba mi się Dalia, chyba najbardziej kompatybilne z moimi cyckami jak narazie