malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Usuń mnie z czarnej listy

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie możesz przeglądać tego profilu, ponieważ znajduje się on na Twojej czarnej liście

:CRYLOL:

X 100000000000000000000000000000000000
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012

Tak boisz się zgłoszenia regulaminu, że aż z drugiego konta jestem na czarnej liście.
Nie wiedziałam, że z Ciebie taka bojąca dupa...

Nie przejmuj się. Umiem utworzyć nowe konto... :crylol:

Pozdrawiam.

mmaryja
mmaryja
  2 Octombrie 2012
http://so.pwn.pl/lista.php?co=wydaj%B1
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wydać, wydawają obie formy są jeszcze w 'życiu'

Wydać - wydają. Proste, więć nie wywydawaje mi się, żeby forma wydawają była poprawna.

Konto usunięte
Konto usunięte: proponuje odbić od mojej osoby.

Usuń mnie z czarnej listy, żebym mógł wchodzić na Twój profil i oglądać Twoje nogi, to wtedy odbiję. Chociaż widzę, że ikonka aparatu jest szara, więc nie masz teraz zdjęć, ale kiedyś możesz dodać i będę chciał je zobaczyć, a nie mogę. :/
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak boisz się zgłoszenia regulaminu, że aż z drugiego konta jestem na czarnej liście. Nie wiedziałam, że z Ciebie taka bojąca dupa... Nie przejmuj się. Umiem utworzyć nowe konto... Pozdrawiam.

Hahahahahahahahha, teraz to już rozwaliłaś system, nie tylko masz problem z polszczyzną, ale i z czytaniem. :rotfl:

Nie możesz przeglądać tego profilu, ponieważ znajduje się on na Twojej czarnej liście.

Chodzi o to, że jak masz kogoś na czarnej liście, to też nie możesz wchodzić na jego profil, więc ja Cie nie dodawałem Skarbie i zresztą nie mam nikogo na czarnej liście. Masz nawet screena:

Totalna autodestrukcja z Twojej strony i za to Cię kochamy:zakochany:.
Bosman2012
Bosman2012
  2 Octombrie 2012

Tu wszyscy sie kochaja jak w rodzinie a wystarczy si odwrocic by dostac nozem w plecy hahaha

Abaddon
Abaddon
  2 Octombrie 2012

Masakra, dopiero co wstałem :zonk: Czas na kawę :tak:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Totalna autodestrukcja z Twojej strony i za to Cię kochamy.

O jejku.. Nie żyje fotkowym światem i nie wiem ze obsługa zmieniła, że czarna lista teraz działa obustronnie mimo, że jedna ze stron dodała do CL ...

a fakt nie przeczytałam całości i przyznaje się do tego ale myślisz, że nie miałabym co robić w życiu tylko przejmować się jakimś hejterem w Internecie ? :zakochany:

no właśnie mam ważniejsze sprawy i problemy.
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tu wszyscy sie kochaja jak w rodzinie a wystarczy si odwrocic by dostac nozem w plecy hahaha

Fajnie zdjęcie na avatarze, dużo lepsze niż to wcześniejsze, chociaż ogólnie to głupota dawać swoje zdjęcie na avatar. Tak w ogóle, co Ty tu robisz ? Teraz tutaj będziesz wyrywał, po tym jak Cię zdemaskowałem na Hyde ?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż ogólnie to głupota dawać swoje zdjęcie na avatar.

Tak to całkowita głupota dawać swoje zdjęcie na avatara.

W większości ludzi udzielający się tutaj to same głupie osoby :zakochany:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012

Nie wiem czy jesteśmy godni na rozmowe na 'tym samym' poziomie :crylol:

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O jejku.. Nie żyje fotkowym światem i nie wiem ze obsługa zmieniła, że czarna lista teraz działa obustronnie mimo, że jedna ze stron dodała do CL ...

Nie trzeba tego wiedzieć, wystarczy właśnie przeczytać tekst ze zrozumieniem. xDDDDDDDDDD

Konto usunięte
Konto usunięte: a fakt nie przeczytałam całości i przyznaje się do tego ale myślisz, że nie miałabym co robić w życiu tylko przejmować się jakimś hejterem w Internecie ?

Przecież Cię nie hejtuję. :/ Ok na początku byłem może nie w porządku i Cię trollowałem dla zabawy, ale po czasie się zmieniłem, ale zresztą to i tak nie było hejtowanie, bo hejtuje tylko Pasztetrishie. Teraz to Ty mnie hejtujesz i chciałaś mnie znowu poniżyć, ale nie wyszło, nie martw się, następnym razem Ci się uda. xDDDDDD Tylko jeszcze ciekawe za co niby miałabyś zgłosić naruszenie regulaminu, że wspomniałaś o tym, że niby się boję zgłoszenia i przez to mam Cię na czarnej liście. :/ Ok na początku byłem może nie w porządku, ale po czasie się zmieniłem.
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie mam ważniejsze sprawy i problemy.

Zerwij z nim w końcu i problemy się skończą.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie trzeba tego wiedzieć, wystarczy właśnie przeczytać tekst ze zrozumieniem. xDDDDDDDDDD

Przecież Ci napisałam, że nie przeczytałam tylko skopiowałam automatycznie :zonk:
Nie śledze informacji jakie są nowości na fotce bo nie są mi one do szczęścia potrzebne :zonk:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zerwij z nim w końcu i problemy się skończą.

Zerwać to ja mogę łańcuch psu który jest przywiązany do budy.
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  2 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież Ci napisałam, że nie przeczytałam tylko skopiowałam automatycznie Nie śledze informacji jakie są nowości na fotce bo nie są mi one do szczęścia potrzebne

No ok, wystarczy Ci, że wiesz jak dodać niewinną osobę na czarną listę i sprawić jej tym przykrość. :/
Konto usunięte
Konto usunięte: Zerwać to ja mogę łańcuch psu który jest przywiązany do budy.

Ty to musisz zrobić, bo on przecież tego nie zrobi, bo ma ruchanie z fajną dziewczyną prawie bez żadnych zobowiązań.
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy jesteśmy godni na rozmowe na 'tym samym' poziomie

Każdemu zdarzają się pomyłki, ogólnie jesteś przecież inteligenta i jestem tylko trochę lepszy od Ciebie, ale to ogólnie wynika z prawa natury, bo faceci są ogólnie poziom wyżej od kobiet. xDDDDDDDDDDD To raczej Ty tak uważasz, że nie jestem godny rozmowy z Tobą, bo to przecież Ty mnie niszczysz, a nie ja Ciebie. :/
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak to całkowita głupota dawać swoje zdjęcie na avatara.

Ty masz tylko kawałek twarzy, więc Ciebie się to aż tak bardzo nie tyczy.
Konto usunięte
Konto usunięte: W większości ludzi udzielający się tutaj to same głupie osoby

Może nie tyle, że osoby są głupie, ale ogólnie głupotą jest pisanie na forum fotki, ale przecież lubimy robić głupie rzeczy, nie można przecież ciągle zajmować się poważnymi rzeczami, takimi jak prowadzenie bloga. :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.